vaggelis 80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Like
- 2.769
- Πόντοι
- 446
Της Μαρίνας ο κωλος είναι σαν της Τζένη Λατινα οσοι έχουν πάει μαζί της και ξέρουν η καμία σχεση
Ukrainian lust....Good morning :-* :-* :-*
όχι παίχτη, καμια σχέση...Της Μαρίνας ο κωλος είναι σαν της Τζένη Λατινα οσοι έχουν πάει μαζί της και ξέρουν η καμία σχεση
Κωλάρα αλλά όχι xl. Προχώρα στο παρασύνθημα. Λέει και όχι μόνο για τον κώλο.Της Μαρίνας ο κωλος είναι σαν της Τζένη Λατινα οσοι έχουν πάει μαζί της και ξέρουν η καμία σχεση
Εδω και 2 μερες στελνω μηνυμα και στις 2 καυλες για ραντεβου και δεν απαντανε...και στο viber τις εβγαλαν τις φωτο...με το πουλι στο χερι θα μεινουμε
Μεχρι πριν 2 μερες τις εδειχνε στο viber με φωτο τωρα δεν μου τις δειχνει με φωτο στελνω μηνυμα και στις 2 δεν απανταει καμιαΦίλε μου τσεκ το viber γιατί λογικά έχει θέμα. Εμένα μια χαρά μου εμφανίζονται ενεργές και με ωραίες φωτο ;)
πηρα τηλ και στο viber τιποτα...παρε τηλεφωνο..στο viber ειναι ενεργες κ οι 2 κανονικοτατα
αν δεν μπορεις ουτε τηλεφωνο μαλλον σε εχουν μπλοκαρει
έκλεισα Μαρίνα μόνη της εγώ για Παρασκευή θα γίνει πολεμοςAmazing girls, chemistry with each other, excellent bj (without), all entry points available and generally speaking an excellent threesome experience.
Αφού πέρασα μία διαδικασία (έστειλα μήνυμα, μετά μου ζήτησε το κινητό μου, μετά μου έστειλε το δικό της) κανόνισα το ραντεβού και πραγματικά πέρασα υπέροχα. Με αφήσανε από το μουνί της κάτιας να χύσω στο στόμα της Μαρίνας (τα καταπίνει). Επίσης δακτυλοσκοπήσεις και στις 4 τρυπούλες. Δεν με αφήσανε να πάω από την μία στην άλλη χωρίς να αλλάξω προφυλακτικό (σεβαστό). Τρομερή πίπα και από τις δύο, και κάθε μία μόνης της και συνεργατικά. Επίσης παίζουν καλά μεταξύ τους. Τέλος μου κάνανε και σχετικά καλό μασάζ.
Γενικά θα έβαζα 9 συμπεριφορά (ο λόγος που δεν βάζω 10 είναι γιατί δεν βάζουν γλώσσα μέσα στο ενδιάμεσο οι 2 ουκρανέζες), 9 εμφάνιση και 10 συμμετοχή.
Συμφωνώ ότι η κάτια είναι πιο ντελικάτη/νεαρή χωρίς να της λείπει όμως εμπειρία.
Γενικά αξίζουν τα κορίτσια, όσοι προλάβετε και περάσετε το 'screening' που κάνουν πριν σου στείλουν κινητό.
:-* :-* :-*Marina = best ass, best boobs, best juicy pussy lips, best blowjob in Athens right now!
:-* :-* :-*Amazing girls, chemistry with each other, excellent bj (without), all entry points available and generally speaking an excellent threesome experience.
Αφού πέρασα μία διαδικασία (έστειλα μήνυμα, μετά μου ζήτησε το κινητό μου, μετά μου έστειλε το δικό της) κανόνισα το ραντεβού και πραγματικά πέρασα υπέροχα. Με αφήσανε από το μουνί της κάτιας να χύσω στο στόμα της Μαρίνας (τα καταπίνει). Επίσης δακτυλοσκοπήσεις και στις 4 τρυπούλες. Δεν με αφήσανε να πάω από την μία στην άλλη χωρίς να αλλάξω προφυλακτικό (σεβαστό). Τρομερή πίπα και από τις δύο, και κάθε μία μόνης της και συνεργατικά. Επίσης παίζουν καλά μεταξύ τους. Τέλος μου κάνανε και σχετικά καλό μασάζ.
Γενικά θα έβαζα 9 συμπεριφορά (ο λόγος που δεν βάζω 10 είναι γιατί δεν βάζουν γλώσσα μέσα στο ενδιάμεσο οι 2 ουκρανέζες), 9 εμφάνιση και 10 συμμετοχή.
Συμφωνώ ότι η κάτια είναι πιο ντελικάτη/νεαρή χωρίς να της λείπει όμως εμπειρία.
Γενικά αξίζουν τα κορίτσια, όσοι προλάβετε και περάσετε το 'screening' που κάνουν πριν σου στείλουν κινητό.
100 η καθεμία το anal extraτιμουλες μπορει να μας πει καποιος?