Αυτή την γενίκευση την σκεφτόσουν πολλή ώρα πριν αποφασίσεις να την γράψεις; Γιατί αν ναι τότε κακώς και την έγραψες και αν όχι, τότε κακώς και δεν έκατσες να σκεφτείς πρώτα.
Κατ' αρχήν δεν έχουμε πάει όλοι με τραβεστί και μάλιστα οι πλειοψηφία των αντρών δεν έχει πάει (ηθελημένα τουλάχιστον) και κατά δεύτερον πάλι, από που κι ως που λες με βεβαιότητα ότι ΟΛΟΙ μας ή έστω οι περισσότεροι έχουν κάνει σεξ με ιερόδουλες άνευ προφυλακτικού;;;
Προσωπικά έχω πάει με καμιά 500αριά ιερόδουλες στη ζωή μου αλλά ακάποτο κολπικό πόσο μάλλον πρωκτικό δεν έχω πάρει ούτε κατά διάνοια.
Το ίδιο θα σου επιβεβαιώσει η συντριπτική πλειοψηφία των υπόλοιπων συναγωνιστών.
Οι περισσότεροι άνθρωποι, δεν είναι καμμένοι φίλε μου.
Αυτό που έκανε ο φίλος, να γαμήσει άντρα-επαγγελματία-πρωκτικά-ακάποτα ενέχει ίσως τον μεγαλύτερο κίνδυνο μετάδοσης ΣΜΝ συμπεριλαμβανομένων και HIV ή ηπατίτιδα. Αυτό επειδή οι ιερόδουλες/οι ανήκουν στην κατηγορία υψηλού κινδύνου όπως επίσης και οι ομοφυλόφιλοι το ίδιο καθώς ο πρωκτός έχει την τάση να μικροτραυματίζεται κατά τη διάρκεια της πράξης, προσφέροντας έδαφος για την μετάδοση του ιού.