celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.248
- Πόντοι
- 6.056
Κοκκινοζουνταπ θειο...
Κοκκινοζουνταπ θειο...
μπορντωΚοκκινο
Έτοιμοςti θα πιουμε σημερα?
κανονικα με το επιπεδο πρεπει να πηγαινει και το πιοτι.
Απο που ειναι το φορεμα τελικα?ΜαθαμεΈκτακτο παράρτημα, για να ανέβει και η τηλεθέαση...
Το ψάχνουμε...Απο που ειναι το φορεμα τελικα?Μαθαμε
Κι αυτη το χει παραπανο,σου λεει βαλε-βγαλε,ουτε ενας δεν με ρωτησε απο που το πηραΤο ψάχνουμε...
Για Κανάκη?Κι αυτη το χει παραπανο,σου λεει βαλε-βγαλε,ουτε ενας δεν με ρωτησε απο που το πηρα
Συντονιστηκες αντ1?Ετοιμασες καφε?
Για ντραγκονς ντεν(εκεδες)Για Κανάκη?
Μπα, δε νομίζω...
Δε βλέπω Αντ1 και πήραν και την F1 τρομάρα τους...Για ντραγκονς ντεν(εκεδες)
Tι βλεπεις δηλαδη?Θυμαμαι παλια την ειχε ερτ και μετα αλφα νομιζω(εχω χρονια να δω βεβαια)Δε βλέπω Αντ1 και πήραν και την F1 τρομάρα τους...
Μεγαλοεπενδυτή @baros για σένα ...Παρακαλουνται ολοι οι εκλεκτοι επενδυτες του νηματος να σπευσουν για δεκαπενταλεπτο ζεσταμα στην ΕΡΤ2 με λεκτικη συνουσια ΣΤΑ ΑΚΡΑ με Βικυ Φλεσσα και μπουστη wannabe διευθυντη ορχηστρας αγνωστου ταυτοτητος.
Ας μη σπαμάρουμε άλλο, αλλού αυτά...Tι βλεπεις δηλαδη?Θυμαμαι παλια την ειχε ερτ και μετα αλφα νομιζω(εχω χρονια να δω βεβαια)
αυριο στις 10Τι ώρα ξεκινάει το μπουρδελ εεε, το σόου της καρδιάς μας σήμερα τύποι?
Αλλο επίπεδοΠαρακαλουνται ολοι οι εκλεκτοι επενδυτες του νηματος να σπευσουν για δεκαπενταλεπτο ζεσταμα στην ΕΡΤ2 με λεκτικη συνουσια ΣΤΑ ΑΚΡΑ με Βικυ Φλεσσα και μπουστη wannabe διευθυντη ορχηστρας αγνωστου ταυτοτητος.