dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.414
- Πόντοι
- 3.936
όλα έτσι είναι..Εργαζονται σκληρα για αυτο.
Φερτε μου προτάσεις να επενδύσω...
όλα έτσι είναι..Εργαζονται σκληρα για αυτο.
και εγώ τυπε θα πάρω το μηδέν τα εκατόΕγω είμαι έτοιμος πάντως....
τυπε εχω check book σε δραχμες , μπορω να επενδύσω εκατομμύρια ..και εγώ τυπε θα πάρω το μηδέν τα εκατό
Σήμερα το έχει.....βλέπω πάλι αύριο να το βλέπω έχω και ένα περίεργο ραντεβού το βράδυ......
.
σημερα ειναι τσικνοπαρασκευη.
πας να δειγματισεις ριχταρια ?
Αυτοί οι δυο είχαν εμπλακεί σε διάφορες επενδυτικές απατες οκ ας πούμε δε το ξέρεις κ εμένα δηλαδή μ το είπε φιλαράκι. Βλέπεις ρε πούστη μου να μούτρα αυτού το βιετναμοκινεζομογγολου και ακούς και τι λέει τραπεζίτης διαφορά funds εφοπλιστής κτλπ έχει κάνει τα πάντα … τεσπα δε καταλαβαίνεις ότι είναι απατεώναςεμπιστοι φαινονται
Οποίος παίρνει στην Ελλάδα δικηγόρο Κουγια είναι 200% ένοχοςΝα πάρει δικηγόρο Κούγια και να κάνουν μύvηση στα πνεύματα των αρχαίων που την έφτιαξαν
φτιαξε ενα κλωνο καλου-κακου τυπε σημερα ειμαστε αυριο δεν ειμαστεΔινω 10.000 ευρω για το 10% του site του bou
τυπε το βλεπουμε επαγγελματικαΈχει χαλάσει το μπου πλέον είναι γυναικοτο κ πυρφορικο. 67 σελίδες και κανεις δεν έχει αναφέρει εάν μπαίναμε Λίλη Μπεργαντα και με ποσα . Έχει προίκα η μπεμπα.
Δεν την πηρε χαμπαρι μαλλον ο Αργυροχρυσοςτυπε το βλεπουμε επαγγελματικα
δεν μπλεκουμε μπισνες με πλεζουρ
Ετοιμαζω εφαρμογη που θα ειδοποιει ποτε ξεκιναει η εκπομπη σου/τελειωνουν οι διαφημισεις.Τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε τις κρυαδες του αρκουδιάρη του Κανάκη μέχρι να αρχίσει η εκπομπαρα μας