Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.979
- Πόντοι
- 12.756
πειναλαααα και εσυ , βαρατε μυγες στο σερβαιβορ και ηρθες εδω
Νιπλής
Τα χρήματα του.
πειναλαααα και εσυ , βαρατε μυγες στο σερβαιβορ και ηρθες εδω
Νιπλής
Τα χρήματα του.
τσακωE ναι!
Εκπομπαραααααααααα!
Σε όλο τον κόσμο, πρέπει να υπάρχουν πραγματικά εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, παρόμοιοι τύποι που θέλουν να προωθήσουν τα δικά τους κρυπτονομίσματα και ζητάνε χρηματοδότηση.Μου φαινεται αδιανοητο οτι η Mrs. Rodial επενδυσε σε αυτους, θα μου φαινοταν πιο λογικο να επενδυσει στα μπρικια, η στην λαμπα που βγαζει αρωμα. Δεν θεωρω απατεωνια τα cryptos (ειδικα καποια established σαν το Bitcoin ή το Ether) αν δεχθουμε ως αξιωμα οτι ειναι μια high risk επενδυση, αλλα οι συγκεκριμενοι σαν ιδεα αυτο που παρουσιασαν και η αυρα που μου εβγαλαν ειναι ο ορισμος της "φουσκας"
και μόνο που ο ένας με τα γυαλιά όπως είπε χθες έχει αλλάξει 10 δουλειές...από τραπεζίτης, εφοπλιστής, ιδιοκτήτης εστιατορίου και τώρα crypto agent etc...και όλο το στυλάκι ασχημο...και για να απέχει ο "ειδικός" και tech guru ο Λέων κατι λεει...απλά πιστεύω η μιλφάρα είδε ευκαιρία ειδικά στο 30% roi από τα έσοδα από τους πελάτες...Μου φαινεται αδιανοητο οτι η Mrs. Rodial επενδυσε σε αυτους, θα μου φαινοταν πιο λογικο να επενδυσει στα μπρικια, η στην λαμπα που βγαζει αρωμα. Δεν θεωρω απατεωνια τα cryptos (ειδικα καποια established σαν το Bitcoin ή το Ether) αν δεχθουμε ως αξιωμα οτι ειναι μια high risk επενδυση, αλλα οι συγκεκριμενοι σαν ιδεα αυτο που παρουσιασαν και η αυρα που μου εβγαλαν ειναι ο ορισμος της "φουσκας"
Κάτι πήγε να γίνει με τα εσώρουχα αλλά δεν... Έπρεπε να δείξει περισσότερα σχέδια, να ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ το προϊόν!γυμνο εχει καθολου το σου?
υπηρχαν κωλοι στο τελευταιο επεισοδιογυμνο εχει καθολου το σου?
Τυπε ο παπλώματας ανέφερε νομίζω πως δεν φοράει εσώρουχα.... Στο χέσιμο μόνο δεν μας έχει πει πως σκουπιζεται με φύλλα συκιας και θρουμπι!!!Μιας και αναφερθήκαμε στα εσώρουχα, να το κάνουμε λίγο ενδιαφέρον.. τι εσώρουχα να φοράνε οι Δράκοι, άραγες;;;
Παπλωματάς: σωβρακοφανέλα - ενθύμιο από το στρατό , φυσικά για οικολογικούς λόγους που δεν πετάμε τίποτα, αλλά και λόγω αφραγκίας.
Ωνάσης: εκείνα τα φουσκωτά(να δίνουν όγκο), μικροκαμωμένα σλιπ που φοράνε οι άνδρες - στρίπερς στα πάρτυ.
Γκράνυ: ολόσωμο εσώρουχο του προηγούμενου αιώνα.
Καυλομίλφ: μια ωραία στριγκιά, μαύρη δαντελωτή.
Αυτος εχει δειξει χαρτοφυλακιο σε μετοχες 200 ευρω και εχει τη τολμη να κανει και βιντεο.
Τον κόβω για μέλος του bou
Σιγά μην τους δώσουνε λεφτά έτσι επειδή το είπαν στο σόου ρε τύπε...αυτά είναι για την τηλεόραση...εάν...με πολλά ερωτηματικά κάποιος από αυτούς μπει όντως σε κάποια εταιρεία μάλλον θα μπει γαμιωντας και όχι που τους κάνουν παζάρια από το 10% στο 12.5% για μια εταιρεία με τζίρο 100Κ και κέρδη 15Κ....και μόνο που ο ένας με τα γυαλιά όπως είπε χθες έχει αλλάξει 10 δουλειές...από τραπεζίτης, εφοπλιστής, ιδιοκτήτης εστιατορίου και τώρα crypto agent etc...και όλο το στυλάκι ασχημο...και για να απέχει ο "ειδικός" και tech guru ο Λέων κατι λεει...απλά πιστεύω η μιλφάρα είδε ευκαιρία ειδικά στο 30% roi από τα έσοδα από τους πελάτες...
Ανέβασε εσύ πρώτα καμιά φωτογραφία από το χθεσινό τρίο και θα σου ανεβάσει και ο Νίπλης από την μελαχρινή!Εχτές δεν μπορούσα να το δω ...ειμουν σε ένα τρίο με γυναίκα κόλαση....στο διάλειμμα του σεξ στην τηλεόραση του χοτελ έβαλα λίγο να δω χαχαχα σε κάποιον με εσώρουχα πέτυχα.....την μελαχρινή μουναρα ειθελα να δω ....καυλωσαμε με τα εσώρουχα και ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος..... καμμία χτεσινή φωτογραφίες την μιλφαρα μελαχρινή ....ο @Νίπλης θα βοηθήσει.... χαχαχα
Στα περίεργα σχήματα δεν βγάζω ποτέ φωτογραφίες....μόνο στο ριχταρι φωτογραφίες που ξέρω ότι δεν υπάρχει θέμαΑνέβασε εσύ πρώτα καμιά φωτογραφία από το χθεσινό τρίο και θα σου ανεβάσει και ο Νίπλης από την μελαχρινή!
σε τριο με γυναικα κολαση και εβαλες να δεις dragons?? αντι να βαλετε καμια τσόνταΕχτές δεν μπορούσα να το δω ...ειμουν σε ένα τρίο με γυναίκα κόλαση....στο διάλειμμα του σεξ στην τηλεόραση του χοτελ έβαλα λίγο να δω χαχαχα σε κάποιον με εσώρουχα πέτυχα.....την μελαχρινή μουναρα ειθελα να δω ....καυλωσαμε με τα εσώρουχα και ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος..... καμμία χτεσινή φωτογραφίες την μιλφαρα μελαχρινή ....ο @Νίπλης θα βοηθήσει.... χαχαχα
Αφού τσόντα γυρίζαμε εμείς χαχαχα θέλαμε κάτι διαφορετικό Χάχαχα μια άλλη φορά ....στο διάλειμμα είδαμε Σασμο....και σχολιαζαμε κιόλας Χάχαχασε τριο με γυναικα κολαση και εβαλες να δεις dragons?? αντι να βαλετε καμια τσόντα