Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.277
- Πόντοι
- 12.756
γι αυτο σε παρατησε ... επειδη εισαι μουνόπανο , ενα πραγμα σου ζητησαμεGamieste
γι αυτο σε παρατησε ... επειδη εισαι μουνόπανο , ενα πραγμα σου ζητησαμεGamieste
Kai esy gamiesaiγι αυτο σε παρατησε ... επειδη εισαι μουνόπανο , ενα πραγμα σου ζητησαμε
συγγνωμη μου χακαρε το προφιλ ο μουνις
Δεν απορώ που τον παράτησε ....γι αυτο σε παρατησε ... επειδη εισαι μουνόπανο , ενα πραγμα σου ζητησαμε
συγγνωμη μου χακαρε το προφιλ ο μουνις
εγραψε την βιλα στην σαντορινη σε εμενα και οχι σε αυτην....γιαυτο τον παρατησεΔεν απορώ που τον παράτησε ....
μην ξηγιεσαι ετσι ρε μουνιτι αισχος
γιατι δεν το εκοψαν στα πρωτα λεπτα δεν μπορω να καταλαβω
εισαι λογικος αλλα αναδελφοςτι αισχος
γιατι δεν το εκοψαν στα πρωτα λεπτα δεν μπορω να καταλαβω
μην ξηγιεσαι ετσι ρε μουνι
μονο αληθειες παιδιαεισαι λογικος αλλα αναδελφος
Κάτι μου θυμίζει η (...)Πάρε χαρτομάντιλα και διάβασε στο νήμα της Ταυλανδης.
(Δεν υπάρχει Ναταλί. Τίτλοι τέλους).
μαλλον σαυρανθρωποςΒαφειας γνώμη κάποιος να πει
Χαχαχαμαλλον σαυρανθρωπος
μαλλον σαυρανθρωπος
Τυπε η παπατζογρια μπορεί να ψηφίζει και Βελό.... Ίσως τις έχει δώσει αγιορειτικες συνταγές για αλοιφές, τελοπον κλπ...Να μαντέψουμε τι ψηφίζει ο καθένας:
Άστεγος: ΑνταρCIA ή Καλημέρα45
Καυλομίλφ: Ο ήλιος ο πράσινος
Γκράνυ: Αυγουλομάτη
Βαπόριας: Αυγουλομάτη
Χάκερ: Τσύριζα
Ακούω απόψεις.
Ο τυπάς απλά γ@μει, μου κάνει μεγάλος παπατζης εποχής πασοκαρας!!! Πήγε να πουλήσει αέρα κοπανιστό με λίγο από Alexander the great στα αρχιλαμογια και τον ήπιε!!! Δεν άραξε στα κυβικά του!!!
Ο εφοπλας πάντως έχει φάτσα μπουρδελιαρη!!!Εχω φοβερο προτζεκτ για τον χωρο του αγοραιου ερωτα.Κατι που δεν εχει γινει ποτε ξανα σε ολο τον πλανητη .Νομιζω μονο ο Ευμορφιδης θα μπορεσει να με καταλαβει.Ασε που τα κρεββατια του δεν παιζονται!
Σίγουρα ξέρει απ'εξω και ανακατωτά το Μετάξι, Φυλής και περίχωρα...Ο εφοπλας πάντως έχει φάτσα μπουρδελιαρη!!!