Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.276
- Πόντοι
- 12.756
το τριο σε ποια οδο ε΄γινε λέωΤο χοτελ Πατριάρχου Ιωακείμ....το αλλά χοτελ που ειμουν πάλι Κολωνάκι εκεί στην ανηφόρα στη στροφή το χοτελ με τις σημαίες από έξω
το τριο σε ποια οδο ε΄γινε λέωΤο χοτελ Πατριάρχου Ιωακείμ....το αλλά χοτελ που ειμουν πάλι Κολωνάκι εκεί στην ανηφόρα στη στροφή το χοτελ με τις σημαίες από έξω
Εεε αυτό δεν το ξέρω δεν ειμασταν και φιλαράκια ...είχαμε κάποια σχέση σε καλό επίπεδο....ας απαντήσει ο ίδιος με κάποιο κωδικό εδώ μέσα εάν έχει προφίλ ....θα καταλάβω εγώΈχει προφίλ εδώ μέσα.....
Άστο φίλε νιπλη για να πλησιάσεις στο σπίτι του περπατάς 10 λεπτά με το αυτοκίνητογια πες ;
Χαριτος.....το τριο σε ποια οδο ε΄γινε λέω
Πολύ αβυζη είναιόλους εκτός από το Μουνί της ροντιάλ
για υπεύθυνο βαλιτσών σε κόβω τυπε ....Ειμουν για κάποια χρόνια στο χώρο τον ξενοδοχείον τι έκανα δεν έχει σημασία ...μπορεί σερβιτόρος μπορεί ζιγκολό....μπορεί στέλεχος ....ο Κοκό ματ είναι τσιγκούνης
φτωχατζα ειναι αν φτανεις στο σπιτι του με αυτοκινητο ... μονο με ελικοπτερο θα επρεπεΆστο φίλε νιπλη για να πλησιάσεις στο σπίτι του περπατάς 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
Απάντησε σε μύνημα που τον εκραξα με είπε σανοφαγο.....ακόμα κλαίω από τα γέλιαΕεε αυτό δεν το ξέρω δεν ειμασταν και φιλαράκια ...είχαμε κάποια σχέση σε καλό επίπεδο....ας απαντήσει ο ίδιος με κάποιο κωδικό εδώ μέσα εάν έχει προφίλ ....θα καταλάβω εγώ
θα μας κανεις ρε γαμιολη να ψαχνουμε τα μηνυματα σου , που ειναι χιλιαδες απο το νημα της ΕλεναςΑπάντησε σε μύνημα που τον εκραξα με είπε σανοφαγο.....ακόμα κλαίω από τα γέλια
Είναι οικολόγος φίλε...μόνο με ποδήλατο πάει στην δουλειά του που έχει ελικαφτωχατζα ειναι αν φτανεις στο σπιτι του με αυτοκινητο ... μονο με ελικοπτερο θα επρεπε
Σε αυτό το νήμα έγινε ρε... Νομίζω 8η 9 σελίδαθα μας κανεις ρε γαμιολη να ψαχνουμε τα μηνυματα σου , που ειναι χιλιαδες απο το νημα της Ελενας
Μπορεί ....δεν έχει σημασία ...να ξέρεις όμως ότι οι γκρουμ μπορεί να βγάζουν από τα τιπς το μήνα όσο κάποιος άλλος σε 6 μήνες....οι μετρ το ίδιο ....αυτοί που είναι στις προμήθειες το ίδιο ....ο σεφ το ίδιο....το ρούμ σέρβις το ίδιο....Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΉΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ....το ίδιο....διάλεξε τι δουλειά έκανα και εγώ ναι θα πω ....για υπεύθυνο βαλιτσών σε κόβω τυπε ....
Εμένε προσωπικά δεν με ενδιαφέρει πόσα έβγαζες-βγάζεις μαγκιά σου και καλοφάγωτα.Εμένα με νοιάζει αν έχω πέσει μέσα στη διαίσθησή μου ότι το στυλάκι του είναι μεν μέρος της εαυτού του αλλά βιτρίνα η ευγενία και χαλαρότητα για να ρίχνεις άμυνες όταν έρχεται η ώρα της μπίζνας.Μπορεί ....δεν έχει σημασία ...να ξέρεις όμως ότι οι γκρουμ μπορεί να βγάζουν από τα τιπς το μήνα όσο κάποιος άλλος σε 6 μήνες....οι μετρ το ίδιο ....αυτοί που είναι στις προμήθειες το ίδιο ....ο σεφ το ίδιο....το ρούμ σέρβις το ίδιο....Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΉΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ....το ίδιο....διάλεξε τι δουλειά έκανα και εγώ ναι θα πω ....
ε γιαυτο ειναι τσιπης ο Paul , ξερει οτι ολοι τρωνε ουτως η αλλωςΜπορεί ....δεν έχει σημασία ...να ξέρεις όμως ότι οι γκρουμ μπορεί να βγάζουν από τα τιπς το μήνα όσο κάποιος άλλος σε 6 μήνες....οι μετρ το ίδιο ....αυτοί που είναι στις προμήθειες το ίδιο ....ο σεφ το ίδιο....το ρούμ σέρβις το ίδιο....Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΉΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ....το ίδιο....διάλεξε τι δουλειά έκανα και εγώ ναι θα πω ....
Αυτό ίσως δεν μπορώ να στο πω εγώ ....ο κάθε ένας έχει τα όπλα του για να κλείσει συμφωνίες .....εγώ σε αυτό το νήμα μπήκα για τον @Νίπλης και για την μελαχρινή μουναρα ....ούτε επένδυση ούτε τίποτα ...απολα έτυχε να ξέρω κάποιον ....και τι έγινε .....την μελαχρινή θέλω να μάθωΕμένε προσωπικά δεν με ενδιαφέρει πόσα έβγαζες-βγάζεις μαγκιά σου και καλοφάγωτα.Εμένα με νοιάζει αν έχω πέσει μέσα στη διαίσθησή μου ότι το στυλάκι του είναι μεν μέρος της εαυτού του αλλά βιτρίνα η ευγενία και χαλαρότητα για να ρίχνεις άμυνες όταν έρχεται η ώρα της μπίζνας.
ήταν ακριβέςΠολύ αβυζη είναι
Πώς κ δεν έβαλε σιλικόνες;;
Τη Χατζηστεφανή;Αυτό ίσως δεν μπορώ να στο πω εγώ ....ο κάθε ένας έχει τα όπλα του για να κλείσει συμφωνίες .....εγώ σε αυτό το νήμα μπήκα για τον @Νίπλης και για την μελαχρινή μουναρα ....ούτε επένδυση ούτε τίποτα ...απολα έτυχε να ξέρω κάποιον ....και τι έγινε .....την μελαχρινή θέλω να μάθω
Εχτές το είδα πρώτη φορά δεν ξέρω εάν την λένε έτσι ....δεν ασχολήθηκα με όνομα μόνο με την φάτσα τήςΤη Χατζηστεφανή;
Γαμάτη εφεύρεση. Με ένα καυλωτικο άρωμα θα χτυπάς γκόμενα ακόμα και από την Καλαματα στο Ρέικιαβικ