Νέα

Dragons' Den - Επενδύουμε σε εσένα!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Νίπλης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Τί πιστεύετε θα απογίνει ο νικητής;

• Ο Έλληνας Elon Musk

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Άλλος ένα Κοκλώνης

Ψήφοι: 24 11,7%
  • Θα μπει φυλακή

Ψήφοι: 25 12,1%
  • Θα τον κάνει ο Κούλης Υπουργό Ανάπτυξης

Ψήφοι: 14 6,8%
  • Θα κοιμάται σε χαρτόκουτα στην Σταδίου

Ψήφοι: 31 15,0%
  • Πωλητής τηλεμάρκετινγκ

Ψήφοι: 25 12,1%
  • Θα τον απαγάγουν οι Αμερικάνοι

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Τον ξεχάσαμε κιόλας

Ψήφοι: 77 37,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
Νίπλης

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.276
Πόντοι
12.756

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.594
Πόντοι
11.956
Έχει προφίλ εδώ μέσα.....
Εεε αυτό δεν το ξέρω δεν ειμασταν και φιλαράκια ...είχαμε κάποια σχέση σε καλό επίπεδο....ας απαντήσει ο ίδιος με κάποιο κωδικό εδώ μέσα εάν έχει προφίλ ....θα καταλάβω εγώ

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Ειμουν για κάποια χρόνια στο χώρο τον ξενοδοχείον τι έκανα δεν έχει σημασία ...μπορεί σερβιτόρος μπορεί ζιγκολό....μπορεί στέλεχος ....ο Κοκό ματ είναι τσιγκούνης
για υπεύθυνο βαλιτσών σε κόβω τυπε ....:confused:

OP
OP
Νίπλης

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.276
Πόντοι
12.756

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.392
Πόντοι
12.056
Εεε αυτό δεν το ξέρω δεν ειμασταν και φιλαράκια ...είχαμε κάποια σχέση σε καλό επίπεδο....ας απαντήσει ο ίδιος με κάποιο κωδικό εδώ μέσα εάν έχει προφίλ ....θα καταλάβω εγώ
Απάντησε σε μύνημα που τον εκραξα με είπε σανοφαγο.....ακόμα κλαίω από τα γέλια

OP
OP
Νίπλης

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.276
Πόντοι
12.756
Απάντησε σε μύνημα που τον εκραξα με είπε σανοφαγο.....ακόμα κλαίω από τα γέλια
θα μας κανεις ρε γαμιολη να ψαχνουμε τα μηνυματα σου , που ειναι χιλιαδες απο το νημα της Ελενας

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.392
Πόντοι
12.056
φτωχατζα ειναι αν φτανεις στο σπιτι του με αυτοκινητο ... μονο με ελικοπτερο θα επρεπε
Είναι οικολόγος φίλε...μόνο με ποδήλατο πάει στην δουλειά του που έχει ελικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

θα μας κανεις ρε γαμιολη να ψαχνουμε τα μηνυματα σου , που ειναι χιλιαδες απο το νημα της Ελενας
Σε αυτό το νήμα έγινε ρε... Νομίζω 8η 9 σελίδα

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.594
Πόντοι
11.956
Οκ πες τι ονομα έχει να δούμε τα μηνύματα του να δούμε τι λέει και αυτός ....τι τίτλο έχει στο μπου....είναι χρόνια εδώ ανεβάζει φωτογραφίες γκόμενες

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.594
Πόντοι
11.956
για υπεύθυνο βαλιτσών σε κόβω τυπε ....:confused:
Μπορεί ....δεν έχει σημασία ...να ξέρεις όμως ότι οι γκρουμ μπορεί να βγάζουν από τα τιπς το μήνα όσο κάποιος άλλος σε 6 μήνες....οι μετρ το ίδιο ....αυτοί που είναι στις προμήθειες το ίδιο ....ο σεφ το ίδιο....το ρούμ σέρβις το ίδιο....Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΉΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ....το ίδιο....διάλεξε τι δουλειά έκανα και εγώ ναι θα πω ....

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Μπορεί ....δεν έχει σημασία ...να ξέρεις όμως ότι οι γκρουμ μπορεί να βγάζουν από τα τιπς το μήνα όσο κάποιος άλλος σε 6 μήνες....οι μετρ το ίδιο ....αυτοί που είναι στις προμήθειες το ίδιο ....ο σεφ το ίδιο....το ρούμ σέρβις το ίδιο....Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΉΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ....το ίδιο....διάλεξε τι δουλειά έκανα και εγώ ναι θα πω ....
Εμένε προσωπικά δεν με ενδιαφέρει πόσα έβγαζες-βγάζεις μαγκιά σου και καλοφάγωτα.Εμένα με νοιάζει αν έχω πέσει μέσα στη διαίσθησή μου ότι το στυλάκι του είναι μεν μέρος της εαυτού του αλλά βιτρίνα η ευγενία και χαλαρότητα για να ρίχνεις άμυνες όταν έρχεται η ώρα της μπίζνας.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
ε γιαυτο ειναι τσιπης ο Paul , ξερει οτι ολοι τρωνε ουτως η αλλως :tooth:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.594
Πόντοι
11.956
Εμένε προσωπικά δεν με ενδιαφέρει πόσα έβγαζες-βγάζεις μαγκιά σου και καλοφάγωτα.Εμένα με νοιάζει αν έχω πέσει μέσα στη διαίσθησή μου ότι το στυλάκι του είναι μεν μέρος της εαυτού του αλλά βιτρίνα η ευγενία και χαλαρότητα για να ρίχνεις άμυνες όταν έρχεται η ώρα της μπίζνας.
Αυτό ίσως δεν μπορώ να στο πω εγώ ....ο κάθε ένας έχει τα όπλα του για να κλείσει συμφωνίες .....εγώ σε αυτό το νήμα μπήκα για τον @Νίπλης και για την μελαχρινή μουναρα ....ούτε επένδυση ούτε τίποτα ...απολα έτυχε να ξέρω κάποιον ....και τι έγινε .....την μελαχρινή θέλω να μάθω

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Αυτό ίσως δεν μπορώ να στο πω εγώ ....ο κάθε ένας έχει τα όπλα του για να κλείσει συμφωνίες .....εγώ σε αυτό το νήμα μπήκα για τον @Νίπλης και για την μελαχρινή μουναρα ....ούτε επένδυση ούτε τίποτα ...απολα έτυχε να ξέρω κάποιον ....και τι έγινε .....την μελαχρινή θέλω να μάθω
Τη Χατζηστεφανή;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
Γαμάτη εφεύρεση. Με ένα καυλωτικο άρωμα θα χτυπάς γκόμενα ακόμα και από την Καλαματα στο Ρέικιαβικ :rockon:

ετσι τυπε...θα την καυλωσεις φουλ με το αρωμα και θα παει ο ισλανδος γειτονας να στην γαμησει....
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom