Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Τύπε μήπως να δηλώσει συμμετοχή ο Λάκης που έχει υπάρξει καιΤο Ελληνικό επιχειρείν είναι πιο φτωχό πλέον
Τύπε μήπως να δηλώσει συμμετοχή ο Λάκης που έχει υπάρξει καιΤο Ελληνικό επιχειρείν είναι πιο φτωχό πλέον
Το εχω παραλαβει ηδη,Χαος οποτε βαζω μπροσταΡε σεις λέτε να πάει στο ριάλιτι εεεχχμμμμ στο άνδρο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων ήθελα να πω και εκείνο το παλουκάρι που θα φτιάξει το αμάξι με τα 3000 άλογα τα καθαρόαιμα τα Ανδαλουσιανά ?
Και γαμω τις πατέντες...Τύποι αυτός που οφείλει να δηλώσει συμμετοχή είναι ο Christos Savvidis,καθώς έστελνε εκατομμύρια με "shift",όπως είχε γράψει και ο ίδιος ...
Σε τι νόμισμα έστελνε τα εκατομμύρια?Και γαμω τις πατέντες...
Ζάχαρη οι βαλβίδες σε κάθε μιζιά ?Το εχω παραλαβει ηδη,Χαος οποτε βαζω μπροστα
ΦασόλιαΣε τι νόμισμα έστελνε τα εκατομμύρια?
Ποιο μοντέλο πήρες?Το εχω παραλαβει ηδη,Χαος οποτε βαζω μπροστα
Τι πoιο μοντελο πηρα?Ενα εχει μονοΠοιο μοντέλο πήρες?
Καλορίζικο...Τι πoιο μοντελο πηρα?Ενα εχει μονο
Γκαντεμια,προτιμησες τους ξενους κολοσσους και δεν στηριζεις το ελληνικο δαιμονιοΤους τεσσερις κυκλους ή κατι αλλοΚαλορίζικο...
Δεν πρόλαβα και πήγα αλλού.
Όχι, δίπλα πήγα τελικά στο 3άκτινο αστέρι...Γκαντεμια,προτιμησες τους ξενους κολοσσους και δεν στηριζεις το ελληνικο δαιμονιοΤους τεσσερις κυκλους ή κατι αλλο
Γκαντεμια,προτιμησες τους ξενους κολοσσους και δεν στηριζεις το ελληνικο δαιμονιοΤους τεσσερις κυκλους ή κατι αλλο
Sedan ή suvΌχι, δίπλα πήγα τελικά στο 3άκτινο αστέρι...
ουτε τους ξερουμε βαλε φωτο οπως οι αλλοι ριαλιτο-νηματοθετεςη ζήλεια και ο φθόνος περισσεύουν απ οτι βλεπω σε σχέση με τους παιχτες που θα μπουν και θα τα σηκώσουν όλα
ζηταει πει σειφ 50 ευρω ο μουνης για να σου στειλει φωτο σε πμ....ουτε τους ξερουμε βαλε φωτο οπως οι αλλοι ριαλιτο-νηματοθετες
μισες δουλειες ρε πουστη μου
Εχει κρυπτονομισματα σε τιμη ευκαιριας,δεν ξερω αν περνανε στα μπαρακια ακομαζηταει πει σειφ 50 ευρω ο μουνης για να σου στειλει φωτο σε πμ....