πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 81.450
- Πόντοι
- 15.931
μαζι με τον σαγιοναρα μαιμου επιχειρηματιαεφτασε η μέρα
φτωχάτζες ολου του σαητ μαζευτείτε να κράξετε πάλι απο το ημιυπόγειο σας στα Πατήσια![]()

μαζι με τον σαγιοναρα μαιμου επιχειρηματιαεφτασε η μέρα
φτωχάτζες ολου του σαητ μαζευτείτε να κράξετε πάλι απο το ημιυπόγειο σας στα Πατήσια![]()
Τύπε θες να συνεταιριστουμε μαζί για ριχτάρια για σεξ ?Εγώ μπήκα στο νήμα για τον @Νίπλης μπας και πάρω καμμία επιταγή καμμία μέρα ας είναι και τετράμηνη....και έχω πολλές ιδέες για επιχειρήσεις αλλά δεν κάνουν για την τηλεόραση....είναι πολύ μπροστά δεν θα με καταλάβουν.....αυτή η γριά που είναι στο παιχνίδι δεν την έβαλε κάνεις φωτογραφία στο νήμα .....60-70 γουστάρω να γαμαω γυναίκες τέτοιας ηλικίας.... Χάχαχα
Τα Πατήσια ρε μαλάκα είναι για διεθνείς επενδύσεις με τόσους λαθρομετανάστεεεεεχχχχμμμμ ιντερνάσιοναλ μεγαλοεπενδυτές ήθελα να πω ... τι να κλάσουνεφτασε η μέρα
κοπηκε το παιχνιδι παιδια.....εχει ελληνικη ταινια 80s στην θεση του![]()
στο webtv θα το δειξει...εγω ειμαι ετοιμος να παρω γνωσεις για να ξερω πως θα μιλησω στους αυριανους επενδυτες μουκοπηκε το παιχνιδι παιδια.....εχει ελληνικη ταινια 80s στην θεση του![]()
οχι σαουλ.....μην δεις...θα σου φαει την πορτοφολα ο νιπληςστο webtv θα το δειξει...εγω ειμαι ετοιμος να παρω γνωσεις για να ξερω πως θα μιλησω στους αυριανους επενδυτες μου
Τον δικο μας ή αυτον του παιχνιδιουμαζι με τον σαγιοναρα μαιμου επιχειρηματια![]()
μα αν είχα πορτοφόλα δε θα ήθελα επενδυτές να μου δώσουν τα λεφτά τουςοχι σαουλ.....μην δεις...θα σου φαει την πορτοφολα ο νιπλης
ενα και το αυτοΤον δικο μας ή αυτον του παιχνιδιου![]()
μπινγκο....ολο το νοημα του παιχνιδιου σε μια φρασημα αν είχα πορτοφόλα δε θα ήθελα επενδυτές να μου δώσουν τα λεφτά τους![]()
Τα μπρίκια του ελληνοαμερικανου άξιζανδεν τραβαγε η τηλεθεαση ειπανε....και αυτοι οι λιγοι που το βλεπανε χασανε λεφτα απο καποιον που τους εξαπατησε να το βλεπουν
εγω πηρα 3 .....εχω κατι γαμους τον μαιοΤα μπρίκια του ελληνοαμερικανου άξιζαν
θα τους παραμυθιασω και όταν καταλάβουν τι πορτο-φόλα έφαγαν εγώ θα την έχω κάνειμπινγκο....ολο το νοημα του παιχνιδιου σε μια φραση
Τα ακριβα με τα 500?Να 'ρθω να πιω εναν ελληνικο αν ειναιεγω πηρα 3 .....εχω κατι γαμους τον μαιο
Σου βάλε κάρτα αλλαγής ο τυπος ?εγω πηρα 3 .....εχω κατι γαμους τον μαιο
Τα ακριβα με τα 500?Να 'ρθω να πιω εναν ελληνικο αν ειναι![]()
του ειπα θα πληρωθει απο τον νιπλη με επιταγαΣου βάλε κάρτα αλλαγής ο τυπος ?
Δυσκολο να φαει παραμυθι ο Ελληνοαμερικανος.Να εξετασουμε αν ποσταρε ο Νιπλης την ωρα των γυρισματων,καπου παει το μυαλο μουτου ειπα θα πληρωθει απο τον νιπλη με επιταγα
καλα παει....Δυσκολο να φαει παραμυθι ο Ελληνοαμερικανος.Να εξετασουμε αν ποσταρε ο Νιπλης την ωρα των γυρισματων,καπου παει το μυαλο μου![]()