πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.873
- Πόντοι
- 12.056
μαζι με τον σαγιοναρα μαιμου επιχειρηματιαεφτασε η μέρα
φτωχάτζες ολου του σαητ μαζευτείτε να κράξετε πάλι απο το ημιυπόγειο σας στα Πατήσια
μαζι με τον σαγιοναρα μαιμου επιχειρηματιαεφτασε η μέρα
φτωχάτζες ολου του σαητ μαζευτείτε να κράξετε πάλι απο το ημιυπόγειο σας στα Πατήσια
Τύπε θες να συνεταιριστουμε μαζί για ριχτάρια για σεξ ?Εγώ μπήκα στο νήμα για τον @Νίπλης μπας και πάρω καμμία επιταγή καμμία μέρα ας είναι και τετράμηνη....και έχω πολλές ιδέες για επιχειρήσεις αλλά δεν κάνουν για την τηλεόραση....είναι πολύ μπροστά δεν θα με καταλάβουν.....αυτή η γριά που είναι στο παιχνίδι δεν την έβαλε κάνεις φωτογραφία στο νήμα .....60-70 γουστάρω να γαμαω γυναίκες τέτοιας ηλικίας.... Χάχαχα
Τα Πατήσια ρε μαλάκα είναι για διεθνείς επενδύσεις με τόσους λαθρομετανάστεεεεεχχχχμμμμ ιντερνάσιοναλ μεγαλοεπενδυτές ήθελα να πω ... τι να κλάσουνεφτασε η μέρα
κοπηκε το παιχνιδι παιδια.....εχει ελληνικη ταινια 80s στην θεση του
στο webtv θα το δειξει...εγω ειμαι ετοιμος να παρω γνωσεις για να ξερω πως θα μιλησω στους αυριανους επενδυτες μουκοπηκε το παιχνιδι παιδια.....εχει ελληνικη ταινια 80s στην θεση του
οχι σαουλ.....μην δεις...θα σου φαει την πορτοφολα ο νιπληςστο webtv θα το δειξει...εγω ειμαι ετοιμος να παρω γνωσεις για να ξερω πως θα μιλησω στους αυριανους επενδυτες μου
Τον δικο μας ή αυτον του παιχνιδιουμαζι με τον σαγιοναρα μαιμου επιχειρηματια
μα αν είχα πορτοφόλα δε θα ήθελα επενδυτές να μου δώσουν τα λεφτά τουςοχι σαουλ.....μην δεις...θα σου φαει την πορτοφολα ο νιπλης
ενα και το αυτοΤον δικο μας ή αυτον του παιχνιδιου
μπινγκο....ολο το νοημα του παιχνιδιου σε μια φρασημα αν είχα πορτοφόλα δε θα ήθελα επενδυτές να μου δώσουν τα λεφτά τους
Τα μπρίκια του ελληνοαμερικανου άξιζανδεν τραβαγε η τηλεθεαση ειπανε....και αυτοι οι λιγοι που το βλεπανε χασανε λεφτα απο καποιον που τους εξαπατησε να το βλεπουν
εγω πηρα 3 .....εχω κατι γαμους τον μαιοΤα μπρίκια του ελληνοαμερικανου άξιζαν
θα τους παραμυθιασω και όταν καταλάβουν τι πορτο-φόλα έφαγαν εγώ θα την έχω κάνειμπινγκο....ολο το νοημα του παιχνιδιου σε μια φραση
Τα ακριβα με τα 500?Να 'ρθω να πιω εναν ελληνικο αν ειναιεγω πηρα 3 .....εχω κατι γαμους τον μαιο
Σου βάλε κάρτα αλλαγής ο τυπος ?εγω πηρα 3 .....εχω κατι γαμους τον μαιο
Τα ακριβα με τα 500?Να 'ρθω να πιω εναν ελληνικο αν ειναι
του ειπα θα πληρωθει απο τον νιπλη με επιταγαΣου βάλε κάρτα αλλαγής ο τυπος ?
Δυσκολο να φαει παραμυθι ο Ελληνοαμερικανος.Να εξετασουμε αν ποσταρε ο Νιπλης την ωρα των γυρισματων,καπου παει το μυαλο μουτου ειπα θα πληρωθει απο τον νιπλη με επιταγα
καλα παει....Δυσκολο να φαει παραμυθι ο Ελληνοαμερικανος.Να εξετασουμε αν ποσταρε ο Νιπλης την ωρα των γυρισματων,καπου παει το μυαλο μου