kiriakoboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 656
- Πόντοι
- 86
Ο εφοπλιστής τι θα κάνει την 1 ώρα την εβδομάδα;
διάλειμμα απο το να στέλνει μαιλΟ εφοπλιστής τι θα κάνει την 1 ώρα την εβδομάδα;
Ο εφοπλιστής τι θα κάνει την 1 ώρα την εβδομάδα;
Στα 23 του. Σκεψου Στα 33 του τι έχει κάνειΘα τους πρήζει τον πούτσο ότι έβαλε την εταιρεία του στο Αμερικάνικο χρηματιστήριο, μέχρι να αγανακτήσουν και να του πουν πάρε τα λεφτά σου πίσω και άσε μας στην ησυχία μας
Στα 23 του. Σκεψου Στα 33 του τι έχει κάνει
και εσύ στην θέση του μόνο μαιλ θα έστελνες. Εχει άλλους να κάνουν την δουλειά του.Καθ' ομολογία του από κει και έπειτα στέλνει μόνο emails αλλά κάτι δε λέει ο πουστάκος
και εσύ στην θέση του μόνο μαιλ θα έστελνες. Εχει άλλους να κάνουν την δουλειά του.
το έκανε μετά τα 23 του. κουράστηκεΕγώ στη θέση του θα καβάλαγα ένα από τα καράβια να προλάβω να κάνω περισσότερα ταξίδια από τον Βολκάνο
το έκανε μετά τα 23 του. κουράστηκε
Νομιζω ο ΠΘ δεν έχει ανταγωνισμό.Πότε πρόλαβε μωρεμαλάκα κι εσύ ? Κοντράρει κανείς τον Βολκάνο ? Μόνο ο Χάπι Τράβελερ ίσως και ο ΠΘ
Αρχιζω και την συμπαθώ
Καθ' ομολογία του από κει και έπειτα στέλνει μόνο emails αλλά κάτι δε λέει ο πουστάκος
Kσι εγώ πως νομίζεις ότι πηγσινω; Από αμπάρι σε αμπαριΕγώ στη θέση του θα καβάλαγα ένα από τα καράβια να προλάβω να κάνω περισσότερα ταξίδια από τον Βολκάνο
Μου θύμισες το συγκρότημα "Λαθρεπιβάτες"Kσι εγώ πως νομίζεις ότι πηγσινω; Από αμπάρι σε αμπαρι
Πόσα απίδια τελικά έχει ο σάκοςΤι μας κρύβουν οι den έχω σάλιο τύπε;