politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 1.706
Μαλακία απλικέησο.ειναι παλια μελη που με αφορμη το μπου φτιαξανε μια εφαρμογη τηλειατρικης.
Αφού σε όλες τις αρώστιες θα απαντάει fanta.
Μαλακία απλικέησο.ειναι παλια μελη που με αφορμη το μπου φτιαξανε μια εφαρμογη τηλειατρικης.
χαλαρα θα παει 5 σεζον,ηδη σκεφτομαι με τι εφευρεση να παω και γω.
χαλαρα θα παει 5 σεζον
Καλημερα σε ολους τους business gurusΤην καλημέρα μου συναδελφοι
Για να μην γραφει,λογικα ειναι στα γυρισματα και αναλυει καποιο επενδυτικο πλανοο ανωμαλος ο νιπλης που μας εβαλε να βλεπουμε αυτην την σαπιλα που ειναι?
Αν κ νομίζω έχει τα περισσότερα ναυάγια ever σε ελληνικά ρεαλιτυ παρόλα αυτά. Θα πάει αλάτι διότι ο Έλληνας συνταξιούχος και δημόσιος υπάλληλος δεν νιώθει από τις επιχειρηματικές ασυναρτησίες που λεν τα ναυάγιαΕχουμε να ριξουμε γέλιο πολυ με αυτο το σκουπιδι του Σακη Τανιμανιδη ... που αγορασε και τα δικαιωματα ...
Μιλας σωστά τυπε ..Αν κ νομίζω έχει τα περισσότερα ναυάγια ever σε ελληνικά ρεαλιτυ παρόλα αυτά. Θα πάει αλάτι διότι ο Έλληνας συνταξιούχος και δημόσιος υπάλληλος δεν νιώθει από τις επιχειρηματικές ασυναρτησίες που λεν τα ναυάγια
Toυς περικυκλωσαν με κατι αθλια σιριαλ.Που μου κανανε παραπονα οτι γεμισε ριαλιτι η τηλεοραση και δεν βαζει σειρες κι εχουμε μπλεξει με χειροτερες σαχλαμαρες,ευτυχως δεν ανοιγω τβ σχεδον ποτεΑν κ νομίζω έχει τα περισσότερα ναυάγια ever σε ελληνικά ρεαλιτυ παρόλα αυτά. Θα πάει αλάτι διότι ο Έλληνας συνταξιούχος και δημόσιος υπάλληλος δεν νιώθει από τις επιχειρηματικές ασυναρτησίες που λεν τα ναυάγια
γαμιολα εσυToυς περικυκλωσαν με κατι αθλια σιριαλ.Που μου κανανε παραπονα οτι γεμισε ριαλιτι η τηλεοραση και δεν βαζει σειρες κι εχουμε μπλεξει με χειροτερες σαχλαμαρες,ευτυχως δεν ανοιγω τβ σχεδον ποτε
Και πως βλέπεις ταινίες?Toυς περικυκλωσαν με κατι αθλια σιριαλ.Που μου κανανε παραπονα οτι γεμισε ριαλιτι η τηλεοραση και δεν βαζει σειρες κι εχουμε μπλεξει με χειροτερες σαχλαμαρες,ευτυχως δεν ανοιγω τβ σχεδον ποτε
οι τελευταιες του θα είναιΚαι πως βλέπεις ταινίες?
Aφου ξες,τι ρωταςΚαι πως βλέπεις ταινίες?
στο επομενο επεισοδιο θα επενδυσουν στην στανη του καλογερογαμιολα εσυ
Και η Sony με την Samsung κλέφτες θα γίνουν?Aφου ξες,τι ρωτας
οι τελευταιες του θα είναι
Eχω την 2η,αλλα σπανια βλεπωΚαι η Sony με την Samsung κλέφτες θα γίνουν?