Νέα

download videos

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καλημέρα χύστες ψάχνω πρόγραμμα που να έχω την δυνατότητα να κατεβάζω βίντεο απο όλα τα σάιτ όχι μονο απο το youtube

thanks in advance  ;)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
jdownloader...

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
97
Πόντοι
6
φιλε κατεβασε ενα tool που λεγετε .ant video dawoloder καποσ ετσι ειναι προσθετο του mozila και θα κατεβαζεισ οτι θελεις.

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
εδω εισαι κατεβασε το real player καθε φορα που θα ανοιγεις ενα βιντακι απο οποιοδηποτε site θα σου βγαζει ακριβως επανω απο το βιντεο ενα σαν ταμπελακι με την ενδειξη download..πατας πανω και αρχιζει το κατεβασμα
προτεινω αυτο γιατι τα αλλα προγραματα για κατεβασμα βιντεο συνηθως δεν κατεβαζουνε χχχ βιντεακια

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Καλημέρα χύστες ψάχνω πρόγραμμα που να έχω την δυνατότητα να κατεβάζω βίντεο απο όλα τα σάιτ όχι μονο απο το youtube

thanks in advance  ;)

Tσοντες τυπε ψαχνεις για κατεβασμα?  :grin:

2 addons του Mozilla ειναι τα:
Unplug (με το ψαακι)  :)
FlashGot

Kαι τα 2 ειναι πολυ δυνατα για τσοντοsite!  ;)

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εδω εισαι κατεβασε το real player καθε φορα που θα ανοιγεις ενα βιντακι απο οποιοδηποτε site θα σου βγαζει ακριβως επανω απο το βιντεο ενα σαν ταμπελακι με την ενδειξη download..πατας πανω και αρχιζει το κατεβασμα
προτεινω αυτο γιατι τα αλλα προγραματα για κατεβασμα βιντεο συνηθως δεν κατεβαζουνε χχχ βιντεακια
χύστη μου αυτο ειχα αλλα η καινουργια του εκδοση μου δημιουργησε προβληματα πχ μου ελεγε να αγορασω το προγραμμα για να μετατρεψω το βιντεο σε 3gp

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
το real player δινει τη δυνατοτητα να κατεβάζεις οποιοδηποτε βιντεο από το διαδυκτιο. Εγγυημενο. 

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
χύστη μου αυτο ειχα αλλα η καινουργια του εκδοση μου δημιουργησε προβληματα πχ μου ελεγε να αγορασω το προγραμμα για να μετατρεψω το βιντεο σε 3gp
κανε μια απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση εκ νεου την τελευταια εκδοση.......στη τελος της εγκαταστασης σου λεει πια εκδοση θελεις...basic η pro......η επιλογη ειναι τσεκαρισμενη στο pro......απλα τσεκαρεις εσυ χειροκινητα την basic.....μαλλον εκει ειχες κανει λαθος......εγω το εχω κατι χρονια το real και δεν ειχα καποιο προβλημα......αυτα απο μενα

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
κανε μια απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση εκ νεου την τελευταια εκδοση.......στη τελος της εγκαταστασης σου λεει πια εκδοση θελεις...basic η pro......η επιλογη ειναι τσεκαρισμενη στο pro......απλα τσεκαρεις εσυ χειροκινητα την basic.....μαλλον εκει ειχες κανει λαθος......εγω το εχω κατι χρονια το real και δεν ειχα καποιο προβλημα......αυτα απο μενα
σε αυτο εχεις δικιο,μαλλον το εχω βαλει basic γιατι νόμιζα οτι το pro ειναι επι πληρωμη,θα το δοκιμασω,ευχαριστώ

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
σε αυτο εχεις δικιο,μαλλον το εχω βαλει basic γιατι νόμιζα οτι το pro ειναι επι πληρωμη,θα το δοκιμασω,ευχαριστώ
ναι μαν..........αλλα να κανεις το αντιθετο απο αυτο που ειπες.....
η επιλογη ειναι τσεκαρησμενη στο pro........αλλα για το pro πρεπει να πληρωσεις να το αγορασεις...
εσυ τσεκαρεις το basic και εισαι μια χαρα αρχοντας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom