You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
DOUSAN BAJEVIC η ανοδος,η ακμη και η πτωση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα silverdragon
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 152
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Ειπες και μια σωστη κουβεντα..(το τροποποιώ εγώ ο ίδιος προς αποφυγή παρεξήγησης)
Αδικο έχει ο Pristine που λέει ότι ο τύπος είναι αριστος γνώστης της Ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας?
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ! ΜΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ! ΜΕ ΤΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ?
Και ο Φέργκισον με ρθει στην ΑΕΚ με βοηθό τον Μουρίνιο!!!!! , ΤΙ???? να κάνουν με το ροστερ που έχετε? Εδώ και οι "καλοί" που έχετε ΔΕΝ παίζουν?
Μαλάκες, άλλο το pro και το manager και άλλο the real world!!
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.559
- Πόντοι
- 19.485
Ειπες κα μια σωστη κουβεντα..
κοίτα δεν τον πάω και πιστεύω ότι είναι και ρουφιάνος και τσάτσος κτλ! Ομως σαν γαύρος που είμαι θυμάμαι ότι με αυτόν ξεκίνησε ή όλη μας ανάκαμψη. Επίσης έχει καταφέρει κατά καιρούς να παρουσιάσει πολύ αξιοπρεπείς ομάδες με μετριότατα σύνολα!
Το πρόβλημα το χει η ΑΕΚ και όχι ο Μπάγεβιτς. Η Αεκ είναι πια ιστορικός σύλλογος και επουδενί μεγάλη ομάδα
Επισκέπτης
η ολη μας ανακαμψη ξεκινησε με τον θωμα..κοίτα δεν τον πάω και πιστεύω ότι είναι και ρουφιάνος και τσάτσος κτλ! Ομως σαν γαύρος που είμαι θυμάμαι ότι με αυτόν ξεκίνησε ή όλη μας ανάκαμψη. Επίσης έχει καταφέρει κατά καιρούς να παρουσιάσει πολύ αξιοπρεπείς ομάδες με μετριότατα σύνολα!
Το πρόβλημα το χει η ΑΕΚ και όχι ο Μπάγεβιτς. Η Αεκ είναι πια ιστορικός σύλλογος και επουδενί μεγάλη ομάδα
ασε τις μαλακιες..
οποιος ειχε τζολε-γιαννακοπουλο-γεωργατο κλπ στα ντουζενια τους,τα ιδια & καλυτερα θα εκανε-εκανε..
ειπαμε..
αλλο η πλακα στους αλλοθρησκους & αλλο το γνωθει σ΄αυτον..
I love brunettes
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
όντως με αυτόν άρχισε η ανάκαμψη αλλά μόνο στην Ελλάδακοίτα δεν τον πάω και πιστεύω ότι είναι και ρουφιάνος και τσάτσος κτλ! Ομως σαν γαύρος που είμαι θυμάμαι ότι με αυτόν ξεκίνησε ή όλη μας ανάκαμψη. Επίσης έχει καταφέρει κατά καιρούς να παρουσιάσει πολύ αξιοπρεπείς ομάδες με μετριότατα σύνολα!
Από ομάδα μηδέν και στην Ευρώπη ξεφτιλίκια.
Άλλωστε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν παίζεται όλο μέσα στο γήπεδο και το θέμα του τσάτσου είναι σημαντικό
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
κοίτα δεν τον πάω και πιστεύω ότι είναι και ρουφιάνος και τσάτσος κτλ! Ομως σαν γαύρος που είμαι θυμάμαι ότι με αυτόν ξεκίνησε ή όλη μας ανάκαμψη. Επίσης έχει καταφέρει κατά καιρούς να παρουσιάσει πολύ αξιοπρεπείς ομάδες με μετριότατα σύνολα!
ΣΩΣΤΑ.
Πια έχω αρχίσει να το χωνεύω για το περί μεγάλης ομάδας.
Για μένα η ΑΕΚ πνέει τα λοίσθια.
Επισκέπτης
οχι..Και με μέτριες σχετικά ομάδες, έχει κάνει μεγάλα πράγματα. Το 2-4 το ξεχάσατε?
Εγώ θα τον ήθελα στον βάζελο από το '93 - αλλά είχε ξεκαθαρίσει ότι δε θέλει να ανοίξει παρτίδες ΚΑΙ με τη γαμω-οικογένεια.
οπως δεν ξεχασαμε & το 1-3 που παιζατε με 9 παιχτες & εκανε ο βαζεχα το 1-2 γιατι ο βατραχας δεν αφηνε τους αμυντικους να προωθηθουν..
αντι να σας ριξει 15 γκολακια,εκανε νοηματα στον ανατολακη & τους υπολοιπους να μην περασουν την σεντρα..
ΞΟΥ ρε με τον κωλοπουστα,που εχετε αποψη & οσοι δεν τον εχετε φαει στην μαπα απο κοντα..
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.559
- Πόντοι
- 19.485
η ολη μας ανακαμψη ξεκινησε με τον θωμα..
ασε τις μαλακιες..
οποιος ειχε τζολε-γιαννακοπουλο-γεωργατο κλπ στα ντουζενια τους,τα ιδια & καλυτερα θα εκανε-εκανε..
ειπαμε..
αλλο η πλακα στους αλλοθρησκους & αλλο το γνωθει σ΄αυτον..
τέλοσπάντων εγώ στο ξαναλέω, ΔΕΝ τον πάω, στην Ευρώπη επί Μπάγεβιτς ΚΑΚΑΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ, αλλά δεν είμαι και από αυτούς πυ τον βρίζουν.
Είχε τζολε-γιαννακοπουλο-γεωργατο και άλλους καλούς και κατάφερε ότι κατάφερε τέλοσπάντων!
Σαφώς θα μπορούσε να χε κάνει καλύτερα πράγματα με αυτούς, εγώ όμως είμαι και άνθρωπος που κοιτάζει πολύ το αποτέλεσμα...και το αποτέλεσμα τότε ήταν...πρωτάθλημα!
Επισκέπτης
μετρια ομαδα με καραπιαλη-γκογκα κλπ???Και με μέτριες σχετικά ομάδες, έχει κάνει μεγάλα πράγματα. Το 2-4 το ξεχάσατε?
τραγουδα μονος σου..
Επισκέπτης
ΘΩΜΑΣ..πρωτάθλημα!
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.559
- Πόντοι
- 19.485
ΘΩΜΑΣ..
ok!
Επισκέπτης
κατι ειναι & αυτο..ΣΩΣΤΑ.
Πια έχω αρχίσει να το χωνεύω για το περί μεγάλης ομάδας.
Για μένα η ΑΕΚ πνέει τα λοίσθια.
σου πηρε πολλα χρονια αλλα το καταλαβες..
& η λυση κυριε φλωρακο,δεν ειναι να μην ξαναπας στο γηπεδο..
η λυση ειναι να τους παρετε στις κλωτσιες που παιζουν με αυτο που αγαπατε..
τον δρομο τον εχει δειξει & τον δειχνει η 7..
εσεις στο δωματιακι σας & οι αλλοι στο κοτερο,εκδρομουλα με τον πατερα..
ο θειος ομως πηγε στην 7 για εξηγησεις & την αλλη ημερα εστειλε αδιαβαστο τον καραφλα..
γιατι???
γιατι πολυ απλα ξερει οτι μπορουν(ΑΝΕΤΑ)να κανουν τα παντα μπουρδελο & να ειναι συνεχεια τιμωρημενος,αρα & χωρις μπικικινια..
για οσους βιαζονται να το κανω & φραγκοδιφραγκα..
ειναι τοσος ο κοσμος του ΘΡΥΛΟΥ που αν η 7 δεν επεμβαινει πυροσβεστικα,τα παντα-παντου,θα γινουν μπαχαλο..
δεν χρειαζεται να κουρδισει κανεναν η 7..
πολυ απλα θα παραμενει αμετοχη..
τα υπολοιπα θα ερθουν μονα τους..
Τον [size=8pt]παοκ[/size] εννοώ στο 2-4. Ξεκόλλα.μετρια ομαδα με καραπιαλη-γκογκα κλπ???
τραγουδα μονος σου..
Επισκέπτης
& εγω σου εγραψα για το ματς που καταλαβα ποσο ΤΡΙΠΟΥΣΤΑΣ ειναι..Τον [size=8pt]παοκ[/size] εννοώ στο 2-4. Ξεκόλλα.
Σε πτωση ΣΙΓΟΥΡΑ αλλα την ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ οποτε αν καποιοι συνεχιζουν να των πληρονουνε και μαλιστα καλα για να κανει των προπονητη τοτε εμεις τι να πουμε ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑJAX 1-0 χειροτερο που ηθελα να των ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟ ΜΟΛΝΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2 προηγουμαστε απο το ημιχρονο 2-0
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πολυ σωστο!!κατι ειναι & αυτο..
ο θειος ομως πηγε στην 7 για εξηγησεις & την αλλη ημερα εστειλε αδιαβαστο τον καραφλα..
γιατι???
γιατι πολυ απλα ξερει οτι μπορουν(ΑΝΕΤΑ)να κανουν τα παντα μπουρδελο & να ειναι συνεχεια τιμωρημενος,αρα & χωρις μπικικινια..
ειναι τοσος ο κοσμος του ΘΡΥΛΟΥ που αν η 7 δεν επεμβαινει πυροσβεστικα,τα παντα-παντου,θα γινουν μπαχαλο..
Εχει ξαναγινει εξαλλου....
Επισκέπτης
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..Σε πτωση ΣΙΓΟΥΡΑ αλλα την ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ οποτε αν καποιοι συνεχιζουν να των πληρονουνε και μαλιστα καλα για να κανει των προπονητη τοτε εμεις τι να πουμε ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑJAX 1-0 χειροτερο που ηθελα να των ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟ ΜΟΛΝΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2 προηγουμαστε απο το ημιχρονο 2-0
2-2 με το αιγαλεω ενω προηγουμαστε 0-2..
μαλιστα μετα την ληξη καθοταν στον παγκο & μας κοιταγε ειρωνικα πανω απο 15 λεπτα γιατι τον βριζαμε..
στο συγκεκριμμενο ματς δεν υπηρχε ουτε 1 απο τους 3.000 γαυρους,που να μην ειχε βραχει μεχρι την σουφρα..
αντε ρε με τον καριολη μεσημεριατικα..
τι να πρωτοθυμηθω???
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
κατι ειναι & αυτο..
γιατι???
είσαι πολύ μικρός για να με λες φλωράκο.Αν δεν μπορείς να μου απαντάς σαν γκαγκουρας,επέλεγε άλλους να απαντήσεις.
Κ το τι θα κάνω εγώ με την ομάδα μου,και οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ γενικότερα δεν σε ρωτήσαμε κ δεν θα μας πεις εσύ.
Αντε που θα αμς δώσεις κ συ συμβουλές,που ΄το μόνο που ξέρεις ειναι να είσαι αχάριστος
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τα ιδια και τα ιδια...είσαι πολύ μικρός για να με λες φλωράκο.Αν δεν μπορείς να μου απαντάς σαν γκαγκουρας,επέλεγε άλλους να απαντήσεις.
Κ το τι θα κάνω εγώ με την ομάδα μου,και οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ γενικότερα δεν σε ρωτήσαμε κ δεν θα μας πεις εσύ.
Αντε που θα αμς δώσεις κ συ συμβουλές,που ΄το μόνο που ξέρεις ειναι να είσαι αχάριστος
16 Χρονια δεν βαρεθηκατε?
αντι να ανοιξετε τα ματια σας κρυβεστε πισω απο φαντασματα.....