Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Eγω εχω παρει το στικακι της vodaphone, 50ε αγορα με 10 μερες ιντερνετ και μετα ανανεωση με 20ε το 10ημερο. Παντως γινονται και με συνδεση (συμβολαιο ενος ετους) οπου εκει το κοστος ειναι χαμηλοτερο. Δες εδωπροσπαθησα με την cyta αλλα μου ειπαν επειδη ειναι νεα η πολυκατοικια που μενω οτι πρεπει να ερθει ο οτε και εκεινοι δεν μπορουν να κανουν τιποτα.τελειως ντουβαρια!ζωα!
μπορεις να μου προτεινεις καποιο στικακι?στειλε μου λινκ αν θελεις!ευχαριστω!
www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10046]http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10046[/url]
Για δορυφορικο ξεχασε το ειναι πολυ ακριβο (βεβαια αυτο που ποσταρες της hol δεν το εχω ψαξει) καποια στιγμη ειχα ενδιαφερθει και εγω, δεν θυμαμαι τι ποσο μου ειχαν πει, αυτο που θυμαμαι ειναι οτι μου σηκωθηκε η τριχα :o
Ερωτηση: Οι αλλοι ενοικοι στην πολυκατοικια εχουν τηλεφωνα? Ρωταω γιατι σε παρομοια περιπτωση που μου ετυχε προσφατα ο οτε δεν ερχοταν γιατι ειχε κανει μαλακια ο ιδιοκτητης του κτιριου. Συγκεκριμενα ειχε δηλωσει την πολ. για 3 οροφοδιαμερισματα τα οποια μετα εσπασε σε 6 χωρις να ενημερωσει τον οτε