Νέα

Δώρο «Ο Ηδονοβλεψίας» του Γκουσγκούνη με την Ηχώ !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOHNNYDMAX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φιλε τρεις αχορταγους κληρονομησα απο τον πατερα,ασ ειναι καλα,δεν θα πεινασω ποτε γιατι η παραγωγη δεν σταματα ποτε....

Eχεις το καλυτερο ''μοτο'' στη ζωη σου......οι αλλοι λενε ο χρονος ειναι χρημα....
Εσυ λες...το σκατο ειναι χρημα......

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μεγαλε απο τα σκατα μεγαλωσα και σπουδασα και απο αυτα ζω,πρεπει να σεβεσαι αυτο που σε θρεφει!!

egw25

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
τα σκατά είναι πολύ θρεοτικα τελικά.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Γιατι αυτα που τρως εξω ειναι καλυτερα?

lemonias

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε συνάδελφοι είδα πως σήμερα η Αθλητική Ηχώ δίνει μια ταινία με τον νέο όπως λένε Γκουζγκούνη. Την έχει δει κανείς αξίζει;

lemonias

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε το θέμα που έβαλα δεν έχει σχέση με το προηγούμενο μην τα βάζετε μαζί. Εγώ ρωτάω για άλλον που κάνει τον μεγάλο δάσκαλο όχι για τον μέγιστο Γκουσγκούνη κανονικά θα έπρεπε να το βάλεις μόνο του για να δω και εγώ αν θα πάρω την ρημάδα εφημερίδα

lemonias

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Όχι θα κάτσουν να σκάσουν τουλάχιστον βάζουν τον δάσκαλο για να θυμόμαστε εμείς και να μαθαίνουν οι νέοι

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Kαι φυσικά άρχισαν πάλι οι γνωστοί ...διανοούμενοι (ποτέ δεν κατάλαβα τί σημαίνει αυτός ο όρος) να εκφράζουν τις...ανησυχίες τους με άρθρα σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες για τα ερωτικά DVD που μοιράζονται.  Και δώσ?του ... «προβληματισμοί» και «Σε τί κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας» . Ε, ρε μεσαίωνας και ψευτοσυντηριτισμός .

lemonias

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ναι γιατί αυτή όταν ήταν μικροί (ακόμα και τώρα αλλά λέμε τώρα) δεν τον έπαιζαν; ʼσε ρε τους καραγκιόζηδες. ʼσχετο ρε αδέρφια είδε κανείς τον νέο Γκουσκούνη; ʼξιζε;

Επισκέπτης
γαμοτο τιν εχασα τιν αθλιτικι ιχο τιν παρασκευι...οχι ρε και ιθελα να δο τον γκοθσγκουνι εν δρασι!!!που ρε πουστι γαμο τιν ατιχια μου...τι κανουμε τορα????κλαπσ κλαπς....

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Τον πιάσαμε τον Μαρτυριάρη.
Αφιερωμένο εξαιρετικά στους συναγωνιστές.

Συνημμένα

• gata.jpg
    gata.jpg
    92,8 KB · Εμφανίσεις: 24
OP
OP
J

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Κοίτα να δεις που έγιναν οι δηλώσεις μου και άρθρο !
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΕΥΓΕ!!!Johnyd εισαι αξιος....
Πες και στο Προεδρο Σωφερ να δινει μαζι με τα διαρκειας και την πληρη σειρα των ταινιων του Γιγαντα Γκουζ μπας και κανει καμια μεταγραφη της προκοπης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom