Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.855
- Πόντοι
- 3.656
Είναι μεχρι να βρεθεί ένα πιο βαθύ πορτοφόλι και να τον στείλει για τσάι
Μπα,αυτή 40 κοντεύει,τα πιο βαθια πορτοφόλια ψάχνουν νεότερες
Είναι μεχρι να βρεθεί ένα πιο βαθύ πορτοφόλι και να τον στείλει για τσάι
Ερωτεύτηκε την Bentley, την Lambo και την Porsche...Πάει αυτή ερωτεύτηκε και το έχασε τελείως σαν 15 χρόνο κάνει.
Ευτυχώς προλάβαμε το καλοκαίρι που ήταν ελεύθερη και ξεσαλωνε κάθε μέρα με τα μαγιό της
Μαξ ένα 6μηνο δίνω και μετά όλος τυχαίως θα βρεθεί ένα πιο βαθύ πορτοφόλι να αγαπήσει.αυτη από την στιγμή που κατάλαβε ότι μετράει έβαλε βυζιά τραβήχτηκε και ψάχνει χορηγό ζωήςΕρωτεύτηκε την Bentley, την Lambo και την Porsche...
Ποιός είναι αυτός???
Κανας φτωχός επιχειρηματίας με χείριστο στυλ...σαν τσουβαλι με κρεμμύδια είναι ...πιο πολύ θα έλεγα ότι μοιάζει με τ( ρ) απερ.Ποιός είναι αυτός???
ο γκόμενοςΠοιός είναι αυτός???
Φλεξ ακριβών αξεσουάρ, ζωής και καλά σπουδών = κόμπλεξ. Πέραν αυτού ήταν είναι και θα παραμείνει λαϊκια όσο μουναρα και να είναι.
Ποιός είναι αυτός???
Τι νούμερο παπούτσι φοράει;Μεροκαματιαρης που εργάζεται σε μεταφορική εταιρία, είχε σπουδάσει web design αλλα δεν βρήκε δουλειά στο αντικείμενο του.
Ξεκίνησε ως βοηθός αλλά έχει φτάσει να γίνει υπεύθυνος αποθήκης και παίρνει μισθό 1100 ευρω (μικτά).
Γνωρίστηκε με τη Δώρα σε κοινή παρέα καθώς έπαιζε ερασιτεχνικά μπάσκετ (μονό, σε μπασκέτες χωρίς διχτακι) και αν η σχέση τους προχωρήσει, σκέφτεται να αγοράσει με δάνειο ενα δυομισάρι (+ ημιυπαίθριο) στον πρωτο όροφο μιας πολυκατοικίας στην Πετρούπολη.
Τα ενδιαφέροντα του είναι το στοίχημα, το internet και τα γρήγορα αυτοκίνητα.
Οδηγεί Honda Civic 1.4 του 2015 με look Type R.
Σημασία, πάνω απο όλα, έχει ο χαρακτήρας.
Τρώει άλλου τώρα περίμενεΔύο σπίτια έχω όλα και όλα, έλα να μου τα φας δεν με νοιάζει...
Δύο σπίτια έχω όλα και όλα, έλα να μου τα φας δεν με νοιάζει...
δεν την κόβω να αξίζει και τόσα πολλά στο κρεβάτι.Δύο σπίτια έχω όλα και όλα, έλα να μου τα φας δεν με νοιάζει...
Τωρα σοβαρά τι σκατα σημαίνει εχω κανει μυστικό γαμο;; Μυστικό γαμο κανεις αν παντρεύεσαι κανα δολοφόνο, πρεζονι, απατεώνα, φυγοδικο... Ρε τι αλλο θα ακούσουμε ρε γαμωτο!!!Τουλάχιστον κάποιον στέλνει στον παράδεισο και δεν είναι λεσβομονόχνοτη που ζει μόνο με σκυλιά και γάτες
https://taairetika.gr/%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%83-%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%b3/
Φαντάζομαι εννοεί σε κλειστό κύκλοΤωρα σοβαρά τι σκατα σημαίνει εχω κανει μυστικό γαμο;; Μυστικό γαμο κανεις αν παντρεύεσαι κανα δολοφόνο, πρεζονι, απατεώνα, φυγοδικο... Ρε τι αλλο θα ακούσουμε ρε γαμωτο!!!