Tα υπολοιπα σε πμ στο μελος @Eraser..
Ξερω, υπαρχει και βιντεο που το εχουν μονο επιλεκτα μελη. Χαχαχα!
Tα υπολοιπα σε πμ στο μελος @Eraser..
Μαλιστα,βοηθαει το φαγητο στη σκεψη?Πολυ σκεφτικος θα ειναι ο Αντζελο τοτεπάω να φάω μια κοτόπιτα να σκεφτώ...
Τα υπολοιπα σε πμ ειπαμε,στο επιλεκτο μελος @Eraser..Ξερω, υπαρχει και βιντεο που το εχουν μονο επιλεκτα μελη. Χαχαχα!
Ξερω, υπαρχει και βιντεο που το εχουν μονο επιλεκτα μελη. Χαχαχα!
Oχι,για δωσε ινφοείδες πως ονόμασαν τη νέα μετάλλαξη...?
κράκεν....Oχι,για δωσε ινφο
Θα το στείλεις φίλε;
Το ανταλλάσσω με το βίντεο της Ράλλη χέρι με χέρι.
Εγώ έχω πέντε Τιραμόλα.Θα το στείλεις φίλε;
Το ανταλλάσσω με το βίντεο της Ράλλη χέρι με χέρι.
κράκεν....
Κορονοϊός: Ο «Κράκεν» ταξιδεύει με ταχύτητα σε όλο τον πλανήτη – Το εντυπωσιακό Time Lapse
Το νέο στέλεχος του κορονοϊού, XBB.1.5, το οποίο βάφτισαν «Κράκεν» και είναι υποπαραλλαγή της μετάλλαξης Όμικρον, ταξιδεύει με μεγάλη ταχύτητα σε όλο τονwww.newsit.gr
έλα δίπλα, συγκεντρώνονται όλες οι δυνάμεις.
κράκεν....
Κορονοϊός: Ο «Κράκεν» ταξιδεύει με ταχύτητα σε όλο τον πλανήτη – Το εντυπωσιακό Time Lapse
Το νέο στέλεχος του κορονοϊού, XBB.1.5, το οποίο βάφτισαν «Κράκεν» και είναι υποπαραλλαγή της μετάλλαξης Όμικρον, ταξιδεύει με μεγάλη ταχύτητα σε όλο τονwww.newsit.gr
Διπλα γραφουν αυτοι που δεν θελαν να γραφουν διπλα
Εγώ έχω πέντε Τιραμόλα.
Τα αλλάζω με τίποτα???
Mε ρωσική από δίπλαπάω να φάω μια κοτόπιτα να σκεφτώ...
Άκυρη η ερώτηση ..δεν υπάρχει Τιραμόλα που να μην είναι συλλεκτικό.Είναι συλλεκτικά τύπε;
Άκυρη η ερώτηση ..δεν υπάρχει Τιραμόλα που να μην είναι συλλεκτικό.Είναι συλλεκτικά τύπε;
Εννοείται.Τα είχα κερδίσει μικρος παίζοντας ομαδες...Είναι συλλεκτικά τύπε;
Mε ρωσική από δίπλα
η με Ρωσίδα από δίπλα;;;;
Και έτσι νόστιμη ,είναι δεν λέω....Τίποτα από τα δύο, σκέτη...
Καλή ήταν είναι η αλήθεια...Και έτσι νόστιμη ,είναι δεν λέω....
Ξέρω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι όμως δύσκολα εμεις οι Βόρειοι μπορούμε να αντισταθούμε στον πειρασμό της συνοδείας με ρώσικη σαλάτα μιας κοτοπιτας η μιας με ζαμπόν -κασερι η μιας πίτσας.Καλή ήταν είναι η αλήθεια...