Μανωλης Κουρης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 867
- Πόντοι
- 361
Cougar με τα όλα της
Αν γλείψω αλυσίδα τι κερδίζω;"Γλείψε τα δαχτυλάκια μου σκλάβε"
Μια κλοτσιά, δεν θέλει σάλια στην αλυσίδαΑν γλείψω αλυσίδα τι κερδίζω;
Δεν με πιάνεις...μαζί με την αλυσίδα γλείφεις και τον αστράγαλο...Μια κλοτσιά, δεν θέλει σάλια στην αλυσίδα
Ο Ζέλικο πάντως πέρασε καλά μαζί της όσο ήταν στην Ελλάδα...Επιτρεψε μου , αλλά άλλο ειναι αυτο που μας νοιαζει ..
Την καρφωσαν κανα 2 3 4 ;
ε ναι , μπορει να θελει να ανταλλαξει μεγκαμπαιτ με κανεναν με κοσμοτεΤί κάνει στην Ιο,κανα πιτσιρικά ψάχνει;
Με συγκινησες @feet69 .... ...η ψωλα μοστραρει και τα ποδαράκια με τις αλυσίδες και νιώθω τα μάτια μου να έχουν γυρίσει και να φαίνεται μόνο το άσπρο....σαν να έχω καταληφθεί από ακάθαρτο πνεύμα είμαι ...η θεραπεία μου είναι στα πόδια της...με το σάλιο μου μαζί!!! Σε ευχαριστώ!!!
Με συγκινησες @feet69 .... ...η ψωλα μοστραρει και τα ποδαράκια με τις αλυσίδες και νιώθω τα μάτια μου να έχουν γυρίσει και να φαίνεται μόνο το άσπρο....σαν να έχω καταληφθεί από ακάθαρτο πνεύμα είμαι ...η θεραπεία μου είναι στα πόδια της...με το σάλιο μου μαζί!!! Σε ευχαριστώ!!!
Η συνταγή φαίνεται καλή ...θα την δοκιμάσω.Σκούπισε το δάκρυ που κυλάει απ την συγκίνηση.........μούλιασε τα καυλόποδα της ψώλας με το σάλιο σου και ο εξαγνισμός σου είναι κοντά !!!
Είσαι μερακλής ρε φίλε