Νέα

Δώρα από τους πρώην!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Feet Lover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Feet Lover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2022
Like
1.306
Πόντοι
201
Παιδιά κυριακάτικο θέμα. Τι εμπειρίες έχετε από δώρα πρώην; Είτε δικών σας ή της σχέσης σας...

Εάν είχατε σχέση και ξέρατε ότι συνεχίζει να κρατά και να φοράει το δακτυλίδι που της έκανε ο πρώην της όταν της έκανε πρόταση γάμου τι θα κάνατε;

Εγώ πάντα ζήλευα.. φυσικά από την άλλη κι εγώ έχω ρούχα ή άλλα αντικείμενα που μου έχουν κάνει δώρο πρώην μου...

Το μυστικό νομίζω είναι να μην το ξέρει το τωρινό σου ήμισυ.. και φυσικά να είναι αντικείμενα προς χρήση.. δε λέω να κρατάς τα ραβασάκια της πρώην σου αλλά αν σου έκανε δώρο ένα ωραίο πουκάμισο και το φοράς δεν πάει να πει ότι το κάνεις από έρωτα... Ούτε ότι την σκέφτεσαι συνεχώς...

Και τι γίνεται γενικά σε ένα χωρισμό με το δακτυλίδι; Η κοπέλα πρέπει να το δώσει πίσω; Να το επιστρέψει; Παίζει ρόλο ποιος φταίει στο χωρισμό;

Εγώ είχα εφήμερη σχέση που φορούσε το δακτυλίδι του πρώην της.. πραγματικά δεν θα το μπορούσα αν ήταν σοβαρή η σχέση μου.. αλλά από την άλλη το δακτυλίδι ήταν Bvlgari original €4000! Δεν υπήρχε περίπτωση να το πετάξει ή να μην το φορούσε...

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.033
Πόντοι
3.556
Εάν όμως είχατε σχέση και ξέρατε ότι συνεχίζει να κρατά και να φοράει το δακτυλίδι που της έκανε ο πρώην της όταν της έκανε πρόταση γάμου τι θα κάνατε;
τύπε αν θες μπορουμε να το κανουμε να φανει σα φερμα. ολοι ωφελημένοι. εσυ κρατας τη γκομενα και εμεις τα χρυσαφικά, μετα ριχάρδο 50/50 και ολα καλα :undecided::undecided::undecided:

OP
OP
Feet Lover

Feet Lover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2022
Like
1.306
Πόντοι
201
τύπε αν θες μπορουμε να το κανουμε να φανει σα φερμα. ολοι ωφελημένοι. εσυ κρατας τη γκομενα και εμεις τα χρυσαφικά, μετα ριχάρδο 50/50 και ολα καλα :undecided::undecided::undecided:
:grin: Κοίτα δεν έχω αυτό το πρόβλημα τώρα αλλά όταν ήμουν με εκείνη τη γκόμενα η αλήθεια μου το είχε πει κι αυτό.. μου λέει "αν βρω να το πουλήσω φυσικά θα πάρω τα χρήματα και να πάρω κάτι άλλο να μη μου θυμίζει τον πρώην μου, αλλά να έχω τέτοιο δακτυλίδι και να μην το φοράω ή να το πετάξω δεν υπάρχει περίπτωση κι ας έχω νέα σχέση.."

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.475
Πόντοι
8.846
Ζητείται περήφανο ναυάγιο με θέληση κι επιμονή, για να δουλέψουμε μαζί την εξέλιξή του στο δύσκολο στίβο των ψηφοφοριών του μπου.
Ο scouter,
Rebirthed Sapiens

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.270
Πόντοι
4.546
Ζητείται περήφανο ναυάγιο με θέληση κι επιμονή, για να δουλέψουμε μαζί την εξέλιξή του στο δύσκολο στίβο των ψηφοφοριών του μπου.
Ο scouter,
Rebirthed Sapiens
Σου έχω τον κατάλληλο για αυτή τη δουλειά. Δε θα πω όνομα αλλά ο τυπάς έχει εργαστεί σε τροχοφόρο μαγαζί εστίασης, ήταν αποκλειστικός αντιπρόσωπος υπερπολυτελών αυτοκίνητων από τη Βουλγαρία καθώς επίσης έχει σημαντική εμπειρία σε Κατάρ και ΦΙιλαδέλφεια (της Αμερικής και όχι της Αθήνας). Τέλος, κατάφερε να λαμβάνει παθητικό εισόδημα ύψους 2 κατοστάρικα για να μπορεί να στηρίζει τις επιχειρήσεις στην οδό Φυλής.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.898
Πόντοι
456
Οτιδηποτε εχω ειναι δωρο πρωην
Σπιτια, λεφτα, αμαξια που μου αγοραζουν τα διαφορα τοπ μοντελ που κατα καιρους πηδαω

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.677
Πόντοι
3.656
Εγώ είχα εφήμερη σχέση που φορούσε το δακτυλίδι του πρώην της.. πραγματικά δεν θα το μπορούσα αν ήταν σοβαρή η σχέση μου.. αλλά από την άλλη το δακτυλίδι ήταν Bvlgari original €4000! Δεν υπήρχε περίπτωση να το πετάξει ή να μην το φορούσε...

τυπε ο ντοπας christos savvidis ηταν ο πρωην της σχεσης σου; :think::confused::confused::confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.677
Πόντοι
3.656
:grin: Κοίτα δεν έχω αυτό το πρόβλημα τώρα αλλά όταν ήμουν με εκείνη τη γκόμενα η αλήθεια μου το είχε πει κι αυτό.. μου λέει "αν βρω να το πουλήσω φυσικά θα πάρω τα χρήματα και να πάρω κάτι άλλο να μη μου θυμίζει τον πρώην μου, αλλά να έχω τέτοιο δακτυλίδι και να μην το φοράω ή να το πετάξω δεν υπάρχει περίπτωση κι ας έχω νέα σχέση.."

τυπε πες στο μουνετο αν δεν θελει τα δωρα των πρωην,να τα δωσει στον ντοπα τυπο που ζηταει να του χαρισουν παλια παιχνιδια για διακοσμιση μαγαζιου :confused::confused::confused:

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936

Της είπες να πάει να γαμηθεί;

OP
OP
Feet Lover

Feet Lover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2022
Like
1.306
Πόντοι
201