Νέα

Δονητής (χωρίς κόστος)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cyclist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cyclist

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή το forum τα σπάει πραγματικά, ένα κολπάκι για όλους τους φίλους.
Δονητής χωρίς κόστος, και χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα.

Τις μηχανές Gillette Fusion pro (αυτές που παίρνουν μια μπαταρία ΑΑΑ και με ένα κουμπάκι κάνουν και δόνηση των λεπίδων) όλοι έχουμε μια τέτοια στο σπίτι. Απλά βγάζουμε την λεπίδσ ξυρίσματος και μένει μόνο η μηχανή με ένα μικρό γλωσσίδι που μεταδίδει την κίνηση στις λεπίδες.

Αγγίζοντας την γυναίκα με αυτή, όχι αμέσως πρώτα γύρω από την κλειτορίδα και με λίγη τεχνική η γυναίκα γίνεται turbo. Μέχρι και ελαφρά στον κόλπο μπορεί να μπει.

To έχω δοκιμάσει σε 2 γυναίκες, και στις δύο αρέσει πολύ η μια μάλιστα φέρνει μόνη της την μηχανή όταν είναι να το κάνουμε. Με 5-10 λεπτάκια όχι μόνο κώλο που ζήταγε ένας φίλος σε άλλο νήμα αλλά ότι της ζητήσεις σου κάνει η γυναίκα....

Εγώ βασικά κάνω γραμμές στο στήθος, στα πόδια και δεν πάω αμέσως κλειτορίδα γιατί μου αρέσει να τις βασανίζω αρκετά...

Όσο για τις μηχανές υπάρχουν νομίζω δύο τρεις διαφορετικές εγώ έχω δύο διαφορετικές κάθε χρόνο βγάζουν άλλα μοντέλα. Μια φωτογραφία:
URL]]

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.794
Πόντοι
4.496
Χωρίς κάρφωμα εννοείς τύπε, όχι χωρίς κόστος!!!!Αυτές οι ξυριστικές είναι ακριβότερες από τους δονητές. Δε βλέπεις γύρω σου τους τύπους που είναι όλοι αξύριστοι;;;;; :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
cyclist

cyclist

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Με 10-15 ευρώ το βρίσκεις, άσε που κάθε κεφαλή ξυράφι κρατάει κανά εξάμηνο. Ούτε διαφήμιση να έκανα!  Αυτό εννοούσα, δεν καρφώνεσαι...

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Επειδή το forum τα σπάει πραγματικά, ένα κολπάκι για όλους τους φίλους.
Δονητής χωρίς κόστος, και χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα.

Τις μηχανές Gillette Fusion pro (αυτές που παίρνουν μια μπαταρία ΑΑΑ και με ένα κουμπάκι κάνουν και δόνηση των λεπίδων) όλοι έχουμε μια τέτοια στο σπίτι. Απλά βγάζουμε την λεπίδσ ξυρίσματος και μένει μόνο η μηχανή με ένα μικρό γλωσσίδι που μεταδίδει την κίνηση στις λεπίδες.

Αγγίζοντας την γυναίκα με αυτή, όχι αμέσως πρώτα γύρω από την κλειτορίδα και με λίγη τεχνική η γυναίκα γίνεται turbo. Μέχρι και ελαφρά στον κόλπο μπορεί να μπει.

To έχω δοκιμάσει σε 2 γυναίκες, και στις δύο αρέσει πολύ η μια μάλιστα φέρνει μόνη της την μηχανή όταν είναι να το κάνουμε. Με 5-10 λεπτάκια όχι μόνο κώλο που ζήταγε ένας φίλος σε άλλο νήμα αλλά ότι της ζητήσεις σου κάνει η γυναίκα....

Εγώ βασικά κάνω γραμμές στο στήθος, στα πόδια και δεν πάω αμέσως κλειτορίδα γιατί μου αρέσει να τις βασανίζω αρκετά...

Όσο για τις μηχανές υπάρχουν νομίζω δύο τρεις διαφορετικές εγώ έχω δύο διαφορετικές κάθε χρόνο βγάζουν άλλα μοντέλα. Μια φωτογραφία:
http://[URL unfurl="true"]www.apetogentleman.com/wp-content/uploads/2011/02/Gillette-Fusion-Proglide.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Συνημμένα

• macgyver_ccd10.jpg
    macgyver_ccd10.jpg
    240,9 KB · Εμφανίσεις: 20

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
Χωρίς κάρφωμα εννοείς τύπε, όχι χωρίς κόστος!!!!Αυτές οι ξυριστικές είναι ακριβότερες από τους δονητές. Δε βλέπεις γύρω σου τους τύπους που είναι όλοι αξύριστοι;;;;; :2funny: :2funny: :2funny:

ναι γαμησε τα
ολοι μουσι
κ εγω που το χω δεκα χρονια εχω ξενερωσει  :2funny:

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
240
Πόντοι
36
Κανε προταση στην Gillette τυπε να αρχισει να βγαζει και δονητες μπας και χεστεις στο ταλαρο  :tooth:

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Μ'ενα ζμπάρο 2 τρυγόνια :grin: οικονομία κλίμακος :grin:

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Έτσι μπράβο, η οικονομία είναι το παν στις μέρες μας!  :grin: :grin:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.649
Πόντοι
456
αυτο ειναι καλυτερο......ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα.Ειναι και μεγαλο οποτε το βαζεις και οπου σου ζητησει εκτος απο ολα τα αλλα. Δοκιμασμενο  :rockon:

LAICA-PC4001.jpg

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
ειχα και εγω μεχρι πριν μερικες μερες πολλα μουσια και μαλλια...σαν αστεγος ημουν χαχα...
Τωρα ξυρισα και κεφαλι και γενια...σαν χρυσαυγιτης ειμαι :)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ειχα και εγω μεχρι πριν μερικες μερες πολλα μουσια και μαλλια...σαν αστεγος ημουν χαχα...
Τωρα ξυρισα και κεφαλι και γενια...σαν χρυσαυγιτης ειμαι :)

γιατι τετοια μεταμορφωση φιλε θεσσαλον απο αστεγο σε χρυσαυγιτη εν μια νυκτι πως και ετσι επρεπε να εμφανιστεις καπου αξιοπρεπης... :huh: :think: :S;;???

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
γιατι τετοια μεταμορφωση φιλε θεσσαλον απο αστεγο σε χρυσαυγιτη εν μια νυκτι πως και ετσι επρεπε να εμφανιστεις καπου αξιοπρεπης... :huh: :think: :S;;???

οχι....απλα οι τριχες στα γενια μου δεν ειναι ισιες...και δεν φαινοταν ωραιο νομιζω...και δεν ηξερα πως να ¨καθαρισω¨λιγο να φαινονται πιο ομορφα...να τα περιποιηθω δηλαδη γιατι ητανε παρα πολλες και δεν ηξερα αν θα το εκανα σωστα...και επειδη γενικα ειμαι τυπος της τρελας...πηρα την "ψιλη" και ξυρισα κεφαλι και προσωπο :)

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
Θα το δοκιμασω στην γυναίκα μου. Κανει για χοντρες

Stories

Νέο!

Stories