Εγώ πραγματικά δεν καίγομαι αν έχω δίκιο ή άδικο, γιατί δεν παίρνω αποφάσεις. Τι να το κάνω το έχω δίκιο αν παρθεί λάθος απόφαση, σε βάρος μου;
Στα υπόλοιπα.
Καμία θεωρία. Γεγονότα.
Γεγονός 1
Δήλωσε δημόσια ότι αν ο Ζελένσκι καίγεται για την Κριμαία, γιατί 12 χρόνια δεν πολέμησε για να την πάρει πισω;
Σε κάθε σύγκρουση όπου εμπλέκεται ο Τραμπ η ερώτηση αυτή πλεον θεωρείται αυτονόητη.
Αν η Λευκωσία ήθελε την Αμμόχωστο και την Καρπασία γιατί 51 χρόνια δεν πολέμησε για να τις πάρει πίσω;
Αν η Αθήνα ήθελε 12νμ γιατί 43 χρόνια δεν πολέμησε να τα επιβάλλει;
Αν τα 12 χρόνια του φαίνονται πολλά, φαντάσου πόσα του φαίνονται τα 51 ή τα 43.
Γεγονός 2
Η μη χρήση του όρου στην ανακοίνωση της Προεδρίας σημαίνει ανάκληση. Χωρίς περαιτέρω σχόλια. Κατόπιν τουρκικής παρέμβασης κιόλας. Η ANCA τον στόλισε κανονικά με ανακοίνωσή της. Μίλησε για ντροπιαστική υποχώρηση στις τουρκικές πιέσεις. Που μαλλον στις επόμενες εκλογές θα την έχει απέναντι, γιατί προεκλογικά άλλα της έλεγε.
WASHINGTON, DC – The Armenian National Committee of America (ANCA) sharply condemns President Donald Trump’s shameful retreat from American recognition and remembrance of the Armenian Genocide, as reflected in his refusal, under Turkish pressure, to even mention the Armenian Genocide by name in...
anca.org
Γεγονός 3
Ζήτησε από το Μητσοτάκη να στείλει στο Κίεβο ότι είχε υποσχεθεί στον Όστιν. Πράγμα που δε συμβαδίζει με τη λογική του τέλους του πολέμου. Επίσης είναι πολύ δύσκολο για το Μητσοτάκη τώρα να το χειριστεί πολιτικά.
Δεν υπάρχει καμία θεωρία του τρελού.
Θεομουρλος είναι και ότι του καπνίσει κάνει. Χωρίς σχέδιο και χωρίς λογική.
Μπορεί να μη φταίει για την Ουκρανία, φταίει όμως για τη Συρία, γιατί επί της προηγούμενης θητείας του πούλησε τους Κούρδους παρά τις σφοδρές αντιρρήσεις ΥΠΕΞ και ΥΠΑΜ, κατόπιν απαίτησης του Ερντογάν και υποχρέωσε εμας να υπογράψουμε μία παντελώς παράνομη τμηματική οριοθέτηση ΑΟΖ με την Αίγυπτο. Για να υπάρχει χώρος για τις τουρκικές διεκδικήσεις.
Δεν υπάρχουν ούτε τραμποφοβιες ούτε μπαϊντενοφοβίες ούτε πουτινοφοβίες ούτε κάτι ανάλογο.
Παρατήρηση των γεγονότων και εξαγωγή συμπερασμάτων.
Για όποιον θέλει να στέκεται ουδέτερος φυσικά.
Εμένα στα παπάρια μου όλα. Κι οι σωστές κι οι λάθος πλευρές της ιστορίας.
Μόνον ότι μπορεί να επηρεάσει τη χώρα μου. Αυτό κρίνω και τίποτα άλλο.