Τον κόβεις ικανό να λεφτερώσει σαλιγκάρια;Μπορεί να ναι πχ του ινδυμύδια σαν αυτούς/ές/ά που λεφτερώσαν τα σαλιγκάρια στην Κρήτη
Θα του ξεφύγουν και θα τρέχει να τα πιάσει. Θα γεμίσει ο τόπος γλίτσα.
Τον κόβεις ικανό να λεφτερώσει σαλιγκάρια;Μπορεί να ναι πχ του ινδυμύδια σαν αυτούς/ές/ά που λεφτερώσαν τα σαλιγκάρια στην Κρήτη
Τον κόβεις ικανό να λεφτερώσει σαλιγκάρια;
Θα του ξεφύγουν και θα τρέχει να τα πιάσει. Θα γεμίσει ο τόπος γλίτσα.
είναι λίγο ειδικής μεταχείρισης, μην τον παρεξηγείςψεκασμένε στην ντουζιέρα το φοράς το καπέλο από αλουμινόχαρτο ή το βγάζεις?![]()
τύπε μήπως είσαι ο γου και α - γα, του και α - τα, όλο μαζί κατσούλι?Κατάλαβα.....
Κοκκινησε ο σβερκακος σου και το γύρισες στον καλαματιανό.
Εν τω μεταξύ εγώ κράζω το Βελόπουλο όπου βρεθώ κι όπου σταθώ κι έχω γράψει πολλάκις εδώ μέσα ότι ο Τραμπ δεν πατάει καλά κι είναι για δέσιμο. Κι έχω έρθει σε αντιπαραθεση με υποστηρικτές του πολλές φορές.
Αλλά ως κλασσικός Δον Μπούφος δεν έχεις ιδέα τι υποστηρίζει αυτός που πας να πουλήσεις εξυπνάδα.
Ως γνήσιος μαλακάκος είδες τον άλλο γνήσιο να ζοριζεται κι είπες να 'ρθεις κι εσύ να το παίξεις εξυπνακιας.
Το ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ που χρησιμοποιείς για τους άλλους, για σένα το λέει κανείς και φιλοφρόνηση.
Κάτσε να το ξαναρωτήσω αν και βλέπω ότι απάντηση δε θα παρουμε.
Δον Μπουφε μου, τι λες;
Τα πήρε ο Κυριάκος τα F35;
Γιατί ο αρχίατρος μας έχει μπερδέψει.
Βρε, καλώς τον αρχίατρο Top Gun.τύπε μήπως είσαι ο γου και α - γα, του και α - τα, όλο μαζί κατσούλι?
να ξέρετε όλοι, ο αδαής χαζός είναι πάντα επίμονος....Βρε, καλώς τον αρχίατρο Top Gun.
Tι καλό θα μας πεις σήμερα να γελάσουμε με την πάρτη σου;
Πήραμε και τα F-22;
Εμείς το ξέρουμε ρε χαζούλη αλλά εσύ εκεί, πάντα επίμονος...να ξέρετε όλοι, ο αδαής χαζός είναι πάντα επίμονος....
τύπε ποιος είναι αυτός που επιμένει?Εμείς το ξέρουμε ρε χαζούλη αλλά εσύ εκεί, πάντα επίμονος...
Μπα, δε σε βλέπω καλά σήμερα.τύπε ποιος είναι αυτός που επιμένει?
αδαής, χαζός και ανοικός...χμμμ
κάτι θα σου συστήσω, αλλά περίμενε λίγο
ρε δε σε χρεώνω...Μπα, δε σε βλέπω καλά σήμερα.
Ταραγμένο σε κοβω.
Δε βγάζεις γέλιο.
Άντε να σ' αφήσω να πεις τα δικά σου.
Χρέωσέ με αρχίατρέ μου αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.ρε δε σε χρεώνω...
όχι ρε τύπε, μη σου στερήσω τη συνδρομή στις επιστολές ιησού...Χρέωσέ με αρχίατρέ μου αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.
Δε θα τα χαλάσουμε εκεί.
Ιπτάμενοι και τζεντλεμεν πάνω από όλα.
Ρε, για να 'σαι συ καλά στάχτη και μπουρμπερη όλα.όχι ρε τύπε, μη σου στερήσω τη συνδρομή στις επιστολές ιησού...
συγκινούμαι.Ρε, για να 'σαι συ καλά στάχτη και μπουρμπερη όλα.
Κόψε ταρίφα επίσκεψης που σου λέω.
Τουλάχιστον στο δικό σου το χωριό μπορούμε να περάσουμε;συγκινούμαι.
προύχοντες τα μέλη του μπου, αρχόντοι που λένε στο χωριό μου![]()
Τύπε είμαστε φιλόξενοι κερνάμε και λουκουμάκια...Τουλάχιστον στο δικό σου το χωριό μπορούμε να περάσουμε;
Γιατί, κάποια άλλα λιβανιστήρια του Κυριάκου μας δήλωσαν ευθαρσώς ότι η τσέπη μας δεν αντέχει ούτε απέξω από το χωριό τους να περάσουμε.
Δε πιστεύω να είσαι και στρεμματάς από κανένα μεγάλο Καμποχώρι και με τις επιδοτήσεις πήρες το Καγιέν;
Πιστεύεις ότι το καγιεν είναι δικό του?Τουλάχιστον στο δικό σου το χωριό μπορούμε να περάσουμε;
Γιατί, κάποια άλλα λιβανιστήρια του Κυριάκου μας δήλωσαν ευθαρσώς ότι η τσέπη μας δεν αντέχει ούτε απέξω από το χωριό τους να περάσουμε.
Δε πιστεύω να είσαι και στρεμματάς από κανένα μεγάλο Καμποχώρι και με τις επιδοτήσεις πήρες το Καγιέν;