Νέα

Donald Trump, Πρόεδρος Η.Π.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
8.037
Πόντοι
2.356
Πήρε

Θα πάρει, οι πιθανότητες να μην ειναι πολύ μικρες. Και τελος πάντως μας έβαλε στο παιχνίδι

ναι λίγο.
και στα μαχητικά που "ξεχνάς" πολύ.

Δεν ξερω

ναι λίγο

Δεν ξέρω

από το 2010 πάει, σιγα το νέο.
λιγότερο πάντως πλέον

περιμένεις απάντηση?
στην πα όσες προβλέπεται

ούτε το συζητάω. Καταρχάς θέλει σεντόνια, κατα δεύτερον πολλά έχουν γίνει ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΙΡΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2018

Αν αυτό το λες πραγματικά μσλλον δεν έχεις ιδέα

άσε ρε τύπε, ξέρεις τι θέλει για νέες fos? Άσε που και οι απευθείας αναθέσεις που κες ειναι ελάχιστες και για κρίσιμα πράγματα. Μακαρι να ήταν πολύ περισσότερες

Πρώτο λάθος. Θέλετε και φρόνημα μετα, είστε και "τουρκοφάγοι"...

Μαλακίες σου λένε

Λες μαλακίες.
Άσε που ειναι κάτι το οποίο είπα και πριν δεν συζητώ.
Μείνε στο επάγγελμά σου όποιο κι αν είναι και μην μπαίνεις σε ξένα χωράφια

Παπαριές και εξήγησα γιατί.

Τύπε έχουν γίνει τεράστια βήματα.
Απλά εσύ είσαι αντι νδ και δε χωνεύεις κυριάκο.
Τις ΕΔ όμως μην τις πιάνδις στο στόμα σου. Τον δε κυριάκο θα τον έχεις άλλα 5+ χρόνια...
Στο έχω ξαναπεί.
Ενας μαλακακος είσαι που το παίζεις εξυπνακιας, με ύφος και ειρωνεία.
Μας φλομωσες στις πίπες, μέχρι και ανύπαρκτες προμήθειες αεροσκαφών μας πεταξες, για να λιβανίσεις τον Κυριάκο.
Τις ίδιες πίπες συνεχίζεις και σ' αυτό το ποστ.
Όταν οι ΕΔ γίνουν επαγγελματικές και πηγαίνουν μονον οι μόνιμοι να σκοτωθούν, δε θα ασχολούμαστε. Όσο η στράτευση είναι υποχρεωτική και καλούμαστε όλοι μας να μετεχουμε στην άμυνα της χώρας, θα ασχολούμαστε με οτιδήποτε αφορά αυτές.
Κι αυτό δεν αφορά την απέχθειά μας προς τη ΝΔ ή τον Κυριάκο. Είτε 5 χρόνια ακόμη κυβερνήσει είτε 15.

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
9.297
Πόντοι
4.696
Στο έχω ξαναπεί.
Ενας μαλακακος είσαι που το παίζεις εξυπνακιας, με ύφος και ειρωνεία.
Μας φλομωσες στις πίπες, μέχρι και ανύπαρκτες προμήθειες αεροσκαφών μας πεταξες, για να λιβανίσεις τον Κυριάκο.
Τις ίδιες πίπες συνεχίζεις και σ' αυτό το ποστ.
Όταν οι ΕΔ γίνουν επαγγελματικές και πηγαίνουν μονον οι μόνιμοι να σκοτωθούν, δε θα ασχολούμαστε. Όσο η στράτευση είναι υποχρεωτική και καλούμαστε όλοι μας να μετεχουμε στην άμυνα της χώρας, θα ασχολούμαστε με οτιδήποτε αφορά αυτές.
Κι αυτό δεν αφορά την απέχθειά μας προς τη ΝΔ ή τον Κυριάκο. Είτε 5 χρόνια ακόμη κυβερνήσει είτε 15.
Μαλακάκος είσαι εσύ τύπε.

Δεν έχεις τι να πεις και το έριξες στις παπαριές.

Και τις παπαριές ακολουθούν η μειοδοσία κι η λιποψυχία.
Στα βάζω με μπολντ και μεγάλα γράμματα...κρίμα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
8.037
Πόντοι
2.356
Μαλακάκος είσαι εσύ τύπε.

Δεν έχεις τι να πεις και το έριξες στις παπαριές.

Και τις παπαριές ακολουθούν η μειοδοσία κι η λιποψυχία.
Στα βάζω με μπολντ και μεγάλα γράμματα...κρίμα
Εγώ ρε κακομοίρη έγραψα συγκεκριμένα πράγματα.
Εσύ το έριξες στις παπαριές και στις αερολογίες.
Κι επειδή σε βλέπω και ταραγμένο πήγαινε στο φαρμακοποιό να πάρεις ενα Ladose των 20mg για αρχή και βλέπουμε την εξέλιξή σου.

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
9.297
Πόντοι
4.696
Εγώ ρε κακομοίρη έγραψα συγκεκριμένα πράγματα.
Εσύ το έριξες στις παπαριές και στις αερολογίες.
Κι επειδή σε βλέπω και ταραγμένο πήγαινε στο φαρμακοποιό να πάρεις ενα Ladose των 20mg για αρχή και βλέπουμε την εξέλιξή σου.
Μην αρχίσουμε τα συνταγολόγια, θα χάσεις κι εκεί...

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
2.828
Πόντοι
456
Και αυτό του Κούλη είναι τύπε το ξέχασες (το παίζετε και έξυπνοι)

Screenshot 2025-02-17 at 20-26-20 Όλ. Κεφαλογιάννη Η Ελλάδα φιλικός και ασφαλής προορισμός για...png

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
8.037
Πόντοι
2.356
Αυτό λέγεται λογικό άλμα.
Γκούγκλαρε να μαθαίνεις
Ασ' τον τρελό στην τρέλα του, που λέει και ο Ακης Πανου.
Να με συγχωρείς αλλά θα ακολουθήσω τη συμβουλή του.
Πες εσύ τα δικά σου. Κανένα πρόβλημα.

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
9.297
Πόντοι
4.696
Ασ' τον τρελό στην τρέλα του, που λέει και ο Ακης Πανου.
Να με συγχωρείς αλλά θα ακολουθήσω τη συμβουλή του.
Πες εσύ τα δικά σου. Κανένα πρόβλημα.
Ούτε εσύ έχεις πλέον πλάκα. Και σίγουρα δε γνωρίζεις...
Οκ νίκησες

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
799
Πόντοι
86
A, είσαι ήδη υπό ψυχιατρική παρακολούθηση;
Ε, τότε σίγουρα θα χάσω.

Είναι πολύ ύποπτο να γνωρίζει φάρμακα και δοσολογίες. Η
Ή Γιατρός / φαρμακοποιός είναι(δεν τον κόβω), ή απο αυτούς που τα καταναλώνουν. Και φαίνεται να έχει αλλάξει πολλές αγωγές ο μπαγάσας διότι δεν είδε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
8.037
Πόντοι
2.356
Είναι πολύ ύποπτο να γνωρίζει φάρμακα και δοσολογίες. Η Γιατρός / φαρμακοποιός είναι(δεν τον κόβω), η απο αυτούς που τα καταναλώνουν. Και έχει αλλάξει πολλές αγωγές ο μπαγάσας διότι δεν είδε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο ίδιος, αν δεν κάνω λαθος, είχε γράψει πως είναι απόστρατος αεροπόρος, μια μέρα που μάλωνε με έναν άλλον που έλεγε κι εκείνος ότι ηταν μονιμάς.
Αν είναι στρατιωτικος γιατρός και το παίζει πιλότος ούτε θα το μάθουμε ούτε και θα αλλάξει κάτι αν το μάθουμε.
Τείνω προς την πολλοστή αλλαγή λόγω μη αποτελέσματος.

hijra

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
450
Πόντοι
21
Αύξησε τις αμυντικές δαπάνες.

Προχώρησε σε προμήθειες κύριου υλικού που είχαν να γίνουν δεκαετίες. Rafale, F-35, φρεγάτες.

Αναβάθμισε τις νατοικές βάσεις και το ρόλο τους στη ανατολική μεσόγειο.

Βγήκαμε για πρώτη φορα μετα από δεκαετίες από το καβούκι μας με ουσιαστική συμμετοχή σε αποστολές στην ερυθρά (φρεγάτες) και στη σαουδική αραβία (patriot).
Τα παραπάνω ήταν απαιτήσεις των αμερικανών οι οποίες μέσω διαταγών του νατο έπρεπε να γίνουν υποχρεωτικά ανεξαρτήτου κυβέρνησης.
Και όταν η στρατιωτική συμμαχία διατάζει, τα μέλη της εκτελούν χωρίς να ρωτάνε το γιατί.
Αυτό ήταν το καλύτερο δώρο στον κούλη και τη συμμορία του. Περισσότεροι εξοπλισμοί = περισσότερες μίζες.
Και τα πράγματα θα χειροτερέψουν καθώς ξεκινούν τεράστιες περικοπές παγκοσμίως σε τομείς κοινωνικής πρόνοιας (υγεία, παιδεία) για να ρίξουν τα λεφτά στους εξοπλισμούς.

Χώρια που ο νέος γ.γ. του νατο (ρούτε) είναι και φιλοτραμπικός κιόλας...

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Ο ίδιος, αν δεν κάνω λαθος, είχε γράψει πως είναι απόστρατος αεροπόρος, μια μέρα που μάλωνε με έναν άλλον που έλεγε κι εκείνος ότι ηταν μονιμάς.
Αν είναι στρατιωτικος γιατρός και το παίζει πιλότος ούτε θα το μάθουμε ούτε και θα αλλάξει κάτι αν το μάθουμε.

Το σημαντικό είναι πως είναι πανέτοιμος να υπερασπιστεί την πατρίδα.
Το μόνο που παίζεται είναι αν θα ναι με Rafale h F35.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Τα παραπάνω ήταν απαιτήσεις των αμερικανών οι οποίες μέσω διαταγών του νατο έπρεπε να γίνουν υποχρεωτικά ανεξαρτήτου κυβέρνησης.
Και όταν η στρατιωτική συμμαχία διατάζει, τα μέλη της εκτελούν χωρίς να ρωτάνε το γιατί.
Αυτό ήταν το καλύτερο δώρο στον κούλη και τη συμμορία του. Περισσότεροι εξοπλισμοί = περισσότερες μίζες.
Και τα πράγματα θα χειροτερέψουν καθώς ξεκινούν τεράστιες περικοπές παγκοσμίως σε τομείς κοινωνικής πρόνοιας (υγεία, παιδεία) για να ρίξουν τα λεφτά στους εξοπλισμούς.

Χώρια που ο νέος γ.γ. του νατο (ρούτε) είναι και φιλοτραμπικός κιόλας...

Έχουμε φτάσει να πανηγυρίζουμε που χειροτερεύουν τα συστήματα υγείας και παιδείας και αυξάνονται οι αμυντικές δαπάνες ενώ ταυτόχρονα όλο και λιγότεροι νέοι θέλουν να ακολουθήσουν στρατιωτική καριέρα.

Άλλο ένα μέλος της ΟΑ ο Γιάννης.

• Ουάου
Αντιδράσεις: hijra

hijra

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
450
Πόντοι
21
Το σημαντικό είναι πως είναι πανέτοιμος να υπερασπιστεί την πατρίδα.
Χεσμένη την έχει την πατρίδα. Νύχτα θα φύγει αν γίνει το ντου. Και πάμε εσύ, εγώ και ένα σωρό κόσμος να σκοτωθούμε στο μέτωπο ενώ ο κούλης θα πίνει μοχίτο σε καμιά παραλία στη φλόριντα...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
23.575
Πόντοι
7.046
Χεσμένη την έχει την πατρίδα. Νύχτα θα φύγει αν γίνει το ντου. Και πάμε εσύ, εγώ και ένα σωρό κόσμος να σκοτωθούμε στο μέτωπο ενώ ο κούλης θα πίνει μοχίτο σε καμιά παραλία στη φλόριντα...
... και θα γυρνάνε μετά εθνάρχες μαλάκες και ζιβάγκοι να λαϊκίζουν στο λαό. Άνθρωποι που ΔΕΝ έχουν πάει σε ΔΗΜΟΣΙΟ σχολείο και ΔΕΝ ξέρουν πώς οπλίζεις ένα όπλο. Ελλάδα 50.0

• Like

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
9.297
Πόντοι
4.696
Τύπε είμαι όλα, γιατρός, πιλότος, και μπαρίστας είμαι.
Έχω πολλές επιχειρήσεις εντός κι εκτός χώρας και οδηγάω τουτού, μηχανή, ελικοφόρα και τζετ. Επίσης κάνω scuba και αλεξίπτωτο. Ρίχνω πιστόλι και τυφέκιο, έχω βρεθεί σε εμπόλεμη ζώνη, κάνω μποξ, έχω γκόμενες πολλές - καλά όχι πλέον, και έχω πάει σε περισσότερες χώρες κι απ'τον βολκάνο.
Πέστε με και james bond.
Αυτά.
Καμιά καλή νύφη?

hijra

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
450
Πόντοι
21
Έχουμε φτάσει να πανηγυρίζουμε που χειροτερεύουν τα συστήματα υγείας και παιδείας
Προσωπικά όπως και οι περισσότεροι δεν πανηγυρίζουμε γι αυτά. ο άδωνις και η κεραμέως σίγουρα ναι.
Εσύ πανηγυρίζεις δλδ και το γράφεις;;

Τελευταία τροποποίηση:

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
799
Πόντοι
86

Θα μας σώσουν όσοι δεν έχουν ακόμη παραιτηθεί και παλεύουν να βγούνε στη σύνταξη.

Όλα καλά για τους στρατιωτικούς με ΝΔ :

• Like

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Προσωπικά όπως και οι περισσότεροι δεν πανηγυρίζομε γι αυτά. ο άδωνις και κεραμέως σίγουρα ναι.
Εσύ πανηγυρίζεις δλδ και το γράφεις;;

Μην απομονώνεις την μισή πρόταση. Εάν τη διαβάσεις ολόκληρη θα καταλάβεις την ειρωνία για όσους πανηγυρίζουν για τις αμυντικές δαπάνες της χώρας.

• Like
Αντιδράσεις: hijra

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom