Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 101
- Like
- 24.494
- Πόντοι
- 26.386
Μήπως ήθελες να πεις να τους ξεμαλλιάσουν;;;Για αυτό ετοιμάζουν νέα επιχείρηση "Μπαρμπαρόσα" να ξεκωλιάσουν τους Ρώσους..
![]()
Μήπως ήθελες να πεις να τους ξεμαλλιάσουν;;;Για αυτό ετοιμάζουν νέα επιχείρηση "Μπαρμπαρόσα" να ξεκωλιάσουν τους Ρώσους..
![]()
Τέτοιο αυτια δεν έχω...
Τέτοιο αυτια δεν έχω...
Θυμάμαι πολλάκις τότε το 2004 έλεγα ότι είναι μέγα λάθος για την Ελλάδα κ την ΕΕ να βάλει τα σακάκια πολωνικές τσέχιιες Βαλτικές στην ΕΕ ..δλδ εγώ ο Έλληνας απόγονος του Αλέξανδρου να μπω στιδιο ασανσέρ με την πλεμπα ;;Δυστυχώς οι ευρωπαίοι βλέπουν μόνο την Ρωσία σαν απειλή (κακώς κατά την γνώμη μου) , μην περιμένεις από την Κάλας και την κάθε Κάλας να δει τον κίνδυνο από την Τουρκία. Έχω τον φόβο ότι όλος ο σχεδιασμός τους θα βασιστεί σε αυτήν την φοβία. Γνωρίζοντας κάποια πράγματα από ιστορία κατανοώ αυτόν τον φόβο να τον έχουν οι βαλτικές χώρες , η Πολωνία , και η Φιλανδία, εμάς όμως καλώς η κακώς τα προβλήματα μας είναι άλλα.
Αν ξέρεις κάτι παραπάνω, εδώ είναι το μέρος που μπορείς να το πεις...
Θεος ο ιλονVirtūs et Honos
![]()
Ο Μπαιντεν γαμισε τις δυτικες κοινωνιες
Σε περιμενω τωρα να κατηγορησεις τον Μπαιντεν για τα κολλητηλικια του με τον ερντογαν.
Σε διατεταγμενη υπηρεσία θα σου πουνε, οπως και ο Φίλης και ο Καλντεριδης.Φρέσκος Μαζής για πολλά εγκεφαλικά , ψεκασμένοι μπραβοκούλιδες πάρτε τα χάπια για την πίεση πριν τον δείτε
Κουβαλάμε μπαλάκια του Τραμπ στο γκλοφ
Σε περιμενω τωρα να κατηγορησεις τον Μπαιντεν για τα κολλητηλικια του με τον ερντογαν.
Σε διατεταγμενη υπηρεσία θα σου πουνε, οπως και ο Φίλης και ο Καλντεριδης.
Να ακους Καιριδη μονο, σιγουρα πραγματα
τα γιαπωνεζικα ουισκι ειναι κοσμηματα για το ειδος!Θα ήθελα να δοκιμάσω γιαπωνέζικο ουίσκι. Εισάγονται; Παλιότερα οι Ιάπωνες έδιναν πακτωλό χρημάτων σε αστέρες του Χόλυγουντ για να διαφημίσουν τα ουίσκι τους. Ήταν και η πρόφαση για το σενάριο του "Χαμένοι στη μετάφραση" της Σοφίας Κόπολα
Nα τον ακους οταν λεει για τρυπες ειναι εξπερH Τουρκία έρχετε λέει να βουλώσει την τρύπα της Ευρώπης
Είμαστε λέει παιδια των Οθωμανων
έλα στη παρέα μας δεν θα χάσειςΟ @ROB. C θέλοντας να περάσει μερικές στιγμές ηδονής, έψαξε στο μπου να βρει Ρωσίδα επαγγελματία ομοϊδεάτισσα. Από τότε αγνοείται το πουλί του!