bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.224
- Πόντοι
- 456
απο τι εχω καταλαβει μπορει να κανω και λαθος ..... αυτη η ομαδα ειναι γυναικες που ειναι κατα του φεμινισμου
Βάσει των δημοσιεύσεων του λογαριασμού που ποστάρισες είναι κολλεκτίβα ή συλλογικότητα άν θες γαλλίδων γυναικών με πατριωτική πολιτική και κοινωνική δράση, οι αντίφα τις μισούν γτ καταγράφουν όλους τους βιασμούς ληστείες κλπ από λάθρο σε καθημερινή βάση.απο τι εχω καταλαβει μπορει να κανω και λαθος ..... αυτη η ομαδα ειναι γυναικες που ειναι κατα του φεμινισμου
τους κραζουν παρα πολυ τα λαθροπιθηκια οι λοατκι και οι αναρχο απλυτοιΒάσει των δημοσιεύσεων του λογαριασμού που ποστάρισες είναι κολλεκτίβα ή συλλογικότητα άν θες γαλλίδων γυναικών με πατριωτική πολιτική και κοινωνική δράση, οι αντίφα τις μισούν γτ καταγράφουν όλους τους βιασμούς ληστείες κλπ από λάθρο σε καθημερινή βάση.
Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω.
Ρε παπάρα εγώ είμαι 1,50...
Τι να την κάνω την 180???
Τσούζει ?
Οταν μεγαλώσεις μπορεί να καταλάβεις ότι μία χώρα, μια εταιρεία, μια οικογένεια
Εξαρτάται από την διοίκησή της
Εσύ
Αν μπορείς
Κάρφωσε την αγάπη σου την βον ντερ λάιεν
Εγώ επιθυμώ ζαχάροβα
Δεν περίμενα τίποτα καλύτερο από σέναγαματη αυτή η ζαχαροβα, τη σκεφτεσαι και στον ύπνο σου ;
![]()
Mην περιμενειε τίποτα παραπάνω από το ναζιδιο μπιλαροΔεν περίμενα τίποτα καλύτερο από σένα
Τερατομανής ήσουνα, τερατομανής θα πεθάνεις
Μόνο ο Μητσοτάκης σου είναι παίδαρος
Δεν περίμενα τίποτα καλύτερο από σένα
Τερατομανής ήσουνα, τερατομανής θα πεθάνεις
Μόνο ο Μητσοτάκης σου είναι παίδαρος
ο λαθροπιθηκος τσαντίστηκε που βγηκαν οι γυναικες εξω για την ημερα της γυναικας γιατι στη ζουγλα που ζουσε και ηρθε στη δυση μπας και γινει ανθρωπος εχει μαθει αλλιως