mixalis k.
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 6.006
- Πόντοι
- 1.106
To 37o φυλοΚατεφθασε και ο Τζων για ενισχυσεις ... αλλος μεγαλος γνωστης του μπλοκ![]()
To 37o φυλοΚατεφθασε και ο Τζων για ενισχυσεις ... αλλος μεγαλος γνωστης του μπλοκ![]()
Ρεσιτάλ δημοκρατίας απο τον πρόεδρο της καρδιάς μας![]()
Reuters: Ο Ντόναλντ Τραμπ θα απελάσει 240.000 Ουκρανούς πρόσφυγες
Πρόκειται για τους Ουκρανούς που είχαν καταφύγει στις ΗΠΑ μετά τη ρωσική εισβολή - Τον Απρίλιο σε ισχύwww.newsit.gr
Ωχ θα αρχισουν παλι να μας στελνουν μηνυματα μολις γυρισουν πισω ...Ρεσιτάλ δημοκρατίας απο τον πρόεδρο της καρδιάς μας
Ακυρο....προς το παρον..Ωχ θα αρχισουν παλι να μας στελνουν μηνυματα μολις γυρισουν πισω ...
δοξα και τιμη στον προεδρο
![]()
"Σκωτσεζικο ντους" απο τον προεδρο ...Ακυρο....προς το παρον..
![]()
Διαψεύδει το Reuters ο Λευκός Οίκος: Fake news τα περί απελάσεων 240.000 Ουκρανών προσφύγων από τις ΗΠΑ
Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δήλωσε μεταξύ άλλων ότι δεν έχει ληφθεί καμία τέτοια απόφαση μέχρι στιγμήςwww.newsit.gr
Βρε χαζο-μπουρδελιαρη πιο δυνατο ταλεντο απο εσενα κανεναςΔυνατά ταλέντα όπως
Ποστ προ δεκαετίας και βάλε!!!!Βρε χαζο-μπουρδελιαρη πιο δυνατο ταλεντο απο εσενα κανενας
![]()
Μπιφτεκιαρης δλδ ;;Βρε χαζο-μπουρδελιαρη πιο δυνατο ταλεντο απο εσενα κανενας
![]()
Eγω ξερω οτι σε 40 μέρες έχει φτάσει στις αμυγδαλεςΒρε χαζο-μπουρδελιαρη πιο δυνατο ταλεντο απο εσενα κανενας
![]()
Δυνατά ταλέντα όπως
@ROB. C
@bruce wayne
@mixalis k.
με την στήριξη παραδοσιακών ναυαγίων
@τασος3 ---------- ο γέρος που χρειάζονταν χαπάκια
@sex volcano ----------- Ο κοσμογυρισμένος που έχει χάσει τον αποπροσανατολισμό του
@midas69 ------------ Ο απλά ψεκασμένος
@cool11 ----------- Ο Αγάμητος που δεν κατάφερε να φέρει γυναίκα απο το μπλόκ κι έμεινε με το πουλί στο χέρι
@Balkan cowboy ---------- Ο δάσκαλος των δασκάλων στην μαλακία
στηρίζουν Ρούσικη προπαγάνδα και πλέον και προεδράρα Τραμπάκουλα!!!!
Εύγε παίδες μου!!!
Η υποψηφιότητα σας στον διαγωνισμό του Mr.Malkas 2025 είναι εξασφαλισμένη!!!!
Συνεχίστε απτόητοι!!!!!
Εγώ ρε φιλε τι σχέση έχω με αυτούς τους ψεκεςΔυνατά ταλέντα όπως
@ROB. C
@bruce wayne
@mixalis k.
@sex volcano ----------- Ο κοσμογυρισμένος που έχει χάσει τον αποπροσανατολισμό του
@cool11 ----------- Ο Αγάμητος που δεν κατάφερε να φέρει γυναίκα απο το μπλόκ κι έμεινε με το πουλί στο χέρι
Εύγε παίδες μου!!!
Συνεχίστε απτόητοι!!!!!
επειδή δεν έχεις ταυτοποιηθεί ακόμη σαν "περίεργος" μπραβοκούλης δηλαδή στράκος-στραπονιάρης-προμότορας-Μιχολάγνος,Δυνατά ταλέντα όπως
@ROB. C
@bruce wayne
@mixalis k.
Εύγε παίδες μου!!!
Συνεχίστε απτόητοι!!!!!
ε ναί ήταν τότε που η νδ είχε αδερφοποιηθεί με το κόμμα του Πούτιν και κράταγες ένα κάποιο λογικό επίπεδοΠοστ προ δεκαετίας και βάλε!!!!
![]()
ε ναί ήταν τότε που η νδ είχε αδερφοποιηθεί με το κόμμα του Πούτιν και κράταγες ένα κάποιο λογικό επίπεδο
Με Κούλη άρχισες τις ζάγκλες και τα κουλτουριάρικα ...κανόνισε να καταντήσεις σαμπρέλα σε gaypride φουκαρά![]()
βρε προ δεκαετίας γαμήκουλα δόξα τω θεώ (δεν πιστεύω χάριν Κούλη να έγινες και άθεος)
Είπε ο γαμιας του πληκτρολογιο με 2 κριτικες όλες κι όλες.