It's All Good Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 2.285
- Πόντοι
- 456
Αξιόπιστος φαίνεσαι τυπε...Είσαι ο μόνος.
Διόλου περίεργο
Τι μου έδειξες τώρα τύπε?Αξιόπιστος φαίνεσαι τυπε...
Λογικά η Ουκρανή πρέσβυς συμφωνεί μαζί σου:
Οι ντόπιοι Λοατκούληδες και Ευρωπέες λουλούδες, προτιμούν μασκαρεμένους με πούτσο ανάμεσα στα πόδια.Οι Γλυφτοζελενσκιδες διωξαν αυτά τα μουνια απ τα κωλομπαρα της Ελλάδας και τις έστειλαν Ελβετιες και Γερμανίες ...
Αγγλικά ξέρεις καθόλου;Τι μου έδειξες τώρα τύπε?
Για διάβασέ μου το body language και ψυχανεμίσου και τι αυτό αφορά...
Είμαι όλος αυτιά
Ειμαι της 4ης είπαμε, αγράμματος...Αγγλικά ξέρεις καθόλου;
Και γω λίγα ξέρω μην νομίζεις...λίγο καλύτερα απ του Τσίπρα ,ίσως σαν του Ζελενσκι.
Αυτήν η τυπισα λοιπόν π δείχνει το βίντεο είναι η Ουκρανή Πρέσβυς στην Αμερική.
Πως σου φαίνεται;
Πως χαίρεται για τον πρόεδρο της και πως αυτός το χειρίζεται;
Εσύ κατάλαβες για τι μιλάμε;Ειμαι της 4ης είπαμε, αγράμματος...
Εσύ ξέρεις ότι η όλη στάση της αφορα τον ζελένσκι κι όχι πχ τον τραμπ?
Τύπε το παίζεις τρελίτσα?Εσύ κατάλαβες για τι μιλάμε;
Ουκρανούς είναι ρε τυπε που ζει στην Αμερική και προσπαθεί για το καλό της χώρας της,Ουκρανίας.
Και ακούει τον μαλακα τον κοκακια και αντιδρά έτσι.
Πώς σου φαίνεται;
Καθλωμενη με Σλάβα Ουκραίνα;
Τον Τραμπ δεν τον ενδιαφερουν οι συμμαχίες. Πιστεύει στην ισχυροποίηση μεσω του χρήματοςακριβως αυτα σκεφτομουν,ο τυπος ειναι μια κατηγορια μονος του....αυτα που κανει με τον ζελελιδη τωρα σιγουρα γυρνανε εναντια στη χωρα του...ποιος μαλακας θα συνεχισει να κανει συμμαχιες με τις ΗΠΑ πλεον ,πρεπει να εισαι τελειως μαλακας πλεον για να δειχνεις εμπιστοσυνη σε αμερικανο...αλλο πραγμα να θες να κανεις ειρηνη και αλλο τον νταβατζη σε μια χωρα την οποια παρακινησες στην ουσια να ξεκινησει εναν ανουσιο και καταστροφικο πολεμο!
Φαντάζεστε υποδοχή που θα κάνει ο Τραμπ στον Μητσοτάκη τώρα που έκανε προθέρμανση με Ζελενσκυ;
Α) Θα τον βάλει να υπογράψει δήλωση ότι δεν είναι κομμουνιστής.
Βου)Θα τον έχει σε καραντίνα για δέκα μέρες μήπως φέρει μολυσματικές ασθένειες από τα φιλολαθρολοατκι στελέχη που εποπτεύει.
Γου)Θα τον βάλει να ψάλει τον αμερικανικό εθνικό ύμνο.
Θα πέσει πολύ γέλιο...
Και μετά που θα φύγει ο Κυριάκος θα φέρει συνεργείο απολύμανσης για να μην κολλήσει τίποτα και ο ίδιος ο Τραμπ...από αυτόν που είναι στην σωστή πλευρά της ιστορίας......ο Θεός να μας φυλάει.