Valkanios Poutsaras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 5.238
- Πόντοι
- 1.056
Ταξιδευω αρκετα
Εχω πετυχει πολυτελη αυτοκινητα με Ουκρανικες πινακιδες και νεαρους ανδρες οδηγους απο παραλιακες πολεις τις Ισπανιας, μεχρι σε χιονοδρομικα θερετρα της Ελβετιας.
Και για να εχουν Ουκρανικες πινακιδες και οχι τοπικες, μαλλον ηρθαν προσφατα δηλαδη μετα την εναρξη του πολεμου οταν υποτιθεται οτι δεν μπορουσε κανεις κατω των 60 ετων να εγκαταλειψει την Ουκρανια
Την στιγμη που βυσματα στρατιωτικοι που ''υπηρετουσαν'' στις πολεις αρπαζαν τα φτωχαδακια απο τον δρομο να τα στειλουν στο μετωπο.
Οσοι γλυτωσαν απο τα χαρακωματα, μετα το τελος του πολεμου θα αναψουν τις σουβλες
Μιλάω με αριστερό συνάδελφο και Ουκρανέζα φοιτήτρια, η οποία ήταν γενικά της άποψης ότι όσοι κατάφεραν και έφυγαν ήταν βύσματα, λαμόγια και λεφτάδες
Ο Γερμανός αριστερός καθηγητής, φυσικά ήξερε καλύτερα από αυτήν...
Και του λέω εγώ ότι σε όποια χώρα έχω πάει ότι αμάξι με UA έχω δει ήταν βαριά 5ετια και αξίας.
Και μου απαντάει ότι μάλλον θεώρησαν ότι αυτά τα αμάξια άξιζαν να πάρουν μαζί τους
Και θυμάμαι με κοιτάει η Ολέσια σαν να μου λέει,τι μαλακας είναι αυτός..
Και του απαντάω ότι δηλαδή ο κοσμάκης προσπαθούσε γρήγορα να φυγει και σκέφτηκε,α, έχω Skoda Octavia δεκαετίας και όχι G-Wagon,οπότε ας το αφήσω πίσω μωρε και ας το κοψω με τα πόδια μέχρι τα σύνορα...
Τα ιδεολογήματα έχουν μολύνει πολλά μυαλά..