Νέα

Donald Trump, Πρόεδρος Η.Π.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (11 μέλη και 43 επισκέπτες)

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.238
Πόντοι
1.056
Ταξιδευω αρκετα
Εχω πετυχει πολυτελη αυτοκινητα με Ουκρανικες πινακιδες και νεαρους ανδρες οδηγους απο παραλιακες πολεις τις Ισπανιας, μεχρι σε χιονοδρομικα θερετρα της Ελβετιας.
Και για να εχουν Ουκρανικες πινακιδες και οχι τοπικες, μαλλον ηρθαν προσφατα δηλαδη μετα την εναρξη του πολεμου οταν υποτιθεται οτι δεν μπορουσε κανεις κατω των 60 ετων να εγκαταλειψει την Ουκρανια
Την στιγμη που βυσματα στρατιωτικοι που ''υπηρετουσαν'' στις πολεις αρπαζαν τα φτωχαδακια απο τον δρομο να τα στειλουν στο μετωπο.
Οσοι γλυτωσαν απο τα χαρακωματα, μετα το τελος του πολεμου θα αναψουν τις σουβλες

Μιλάω με αριστερό συνάδελφο και Ουκρανέζα φοιτήτρια, η οποία ήταν γενικά της άποψης ότι όσοι κατάφεραν και έφυγαν ήταν βύσματα, λαμόγια και λεφτάδες

Ο Γερμανός αριστερός καθηγητής, φυσικά ήξερε καλύτερα από αυτήν...
Και του λέω εγώ ότι σε όποια χώρα έχω πάει ότι αμάξι με UA έχω δει ήταν βαριά 5ετια και αξίας.
Και μου απαντάει ότι μάλλον θεώρησαν ότι αυτά τα αμάξια άξιζαν να πάρουν μαζί τους

Και θυμάμαι με κοιτάει η Ολέσια σαν να μου λέει,τι μαλακας είναι αυτός..

Και του απαντάω ότι δηλαδή ο κοσμάκης προσπαθούσε γρήγορα να φυγει και σκέφτηκε,α, έχω Skoda Octavia δεκαετίας και όχι G-Wagon,οπότε ας το αφήσω πίσω μωρε και ας το κοψω με τα πόδια μέχρι τα σύνορα...

Τα ιδεολογήματα έχουν μολύνει πολλά μυαλά..

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.775
Πόντοι
6.256
Μαλακες αυτα που βλεπουμε απο τον Τραμπ και τους συνεργατες του ουτε σε παραλληλο συμπαν της Marvel δεν θα μπορουσαν να γινουν....οταν λεμε οτι η ανθρωποτητα εχει πιασει πατο.:2funny:

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
3.027
Πόντοι
456
ο τραμπ για ακομη μια φορα εδειξε γιατι ειναι μαγκας και εξυπνος ..... πηγε τη συζητηση ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟΣ ..... εβαλε και το βανς διπλα του για να το παιξει ο κακος της παρεας και να μην βγει ο τραμπ ο κακος της υπόθεσης ..... και η κουβεντα εφτασε εκει που ηθελε ο τραμπ .... ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ .... και ο βανς πεταξε το τυρακι στο κλοουν και ο κλοουν τσίμπησε .... με αυτο που ειπε ο τραμπ θα ερθεις πισω σε μενα μονο οταν θα θελεις ειρηνη .... και εριξε ολο το βαρος της βοηθειας τωρα στην ευρωπη .... η ευρωπη δεν θα αντεξει μεχρι το χειμωνα .....και η ρωσια απο την αλλη θα σφυροκοπάει την ουκρανια χωρις ελεος μεχρι ο κλοουν να παει στο τραμπ και να του πει παμε για ειρηνη και ο τραμπ θα βγει μαγκας απο αυτο

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
3.027
Πόντοι
456
Στιγμιότυπο οθόνης 2025-03-01 130207.png

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.910
Πόντοι
2.606
Μαλακες αυτα που βλεπουμε απο τον Τραμπ και τους συνεργατες του ουτε σε παραλληλο συμπαν της Marvel δεν θα μπορουσαν να γινουν....οταν λεμε οτι η ανθρωποτητα εχει πιασει πατο.:2funny:
ακριβως αυτα σκεφτομουν,ο τυπος ειναι μια κατηγορια μονος του....αυτα που κανει με τον ζελελιδη τωρα σιγουρα γυρνανε εναντια στη χωρα του...ποιος μαλακας θα συνεχισει να κανει συμμαχιες με τις ΗΠΑ πλεον ,πρεπει να εισαι τελειως μαλακας πλεον για να δειχνεις εμπιστοσυνη σε αμερικανο...αλλο πραγμα να θες να κανεις ειρηνη και αλλο τον νταβατζη σε μια χωρα την οποια παρακινησες στην ουσια να ξεκινησει εναν ανουσιο και καταστροφικο πολεμο!

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.194
Πόντοι
3.796
Μιλάω με αριστερό συνάδελφο και Ουκρανέζα φοιτήτρια, η οποία ήταν γενικά της άποψης ότι όσοι κατάφεραν και έφυγαν ήταν βύσματα, λαμόγια και λεφτάδες

Ο Γερμανός αριστερός καθηγητής, φυσικά ήξερε καλύτερα από αυτήν...
Και του λέω εγώ ότι σε όποια χώρα έχω πάει ότι αμάξι με UA έχω δει ήταν βαριά 5ετια και αξίας.
Και μου απαντάει ότι μάλλον θεώρησαν ότι αυτά τα αμάξια άξιζαν να πάρουν μαζί τους

Και θυμάμαι με κοιτάει η Ολέσια σαν να μου λέει,τι μαλακας είναι αυτός..

Και του απαντάω ότι δηλαδή ο κοσμάκης προσπαθούσε γρήγορα να φυγει και σκέφτηκε,α, έχω Skoda Octavia δεκαετίας και όχι G-Wagon,οπότε ας το αφήσω πίσω μωρε και ας το κοψω με τα πόδια μέχρι τα σύνορα...

Τα ιδεολογήματα έχουν μολύνει πολλά μυαλά..
Ετσι

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.407
Πόντοι
2.356
ε ναί δεν σε τρώει ο πισινούλης σου , το 'ΧαζοΤεμπίτες" δεν το έγραψες για να στον ακουμπήσουν :tooth:
Ε είναι χαζοτεμπίτες όσοι έχουν αναγάγει μια τραγωδία σε σπεκουλα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.775
Πόντοι
6.256
ακριβως αυτα σκεφτομουν,ο τυπος ειναι μια κατηγορια μονος του....αυτα που κανει με τον ζελελιδη τωρα σιγουρα γυρνανε εναντια στη χωρα του...ποιος μαλακας θα συνεχισει να κανει συμμαχιες με τις ΗΠΑ πλεον ,πρεπει να εισαι τελειως μαλακας πλεον για να δειχνεις εμπιστοσυνη σε αμερικανο...αλλο πραγμα να θες να κανεις ειρηνη και αλλο τον νταβατζη σε μια χωρα την οποια παρακινησες στην ουσια να ξεκινησει εναν ανουσιο και καταστροφικο πολεμο!
Εγω μιλαω για τα σοου που δινει μπροστα στις καμερες με κορυφαιο αυτο με τον Ζελενσκι που τσακωνοταν για 10 λεπτα μαζι του....η Αμερικη απο τον 2ο παγκοσμιο πολεμο και μετα ηταν ο πιο βρωμερος παγκοσμιος νταβατζης απλα τα εκανε στα μουλωχτα και πισω απο τις κουρτινες.

Τωρα με αυτο αμορφωτο σουργελο που ξαναβγαλανε και το τσιρκο με τους γραφικους που εβαλε στη κυβερνηση θα αλλαξουμε 10 συκωτια απο τα γελια με τα καραγκιοζιλικια....απο την αλλη βεβαια ειναι οτι πρεπει για τους Ευρωπεους πουτσογλυφτες ψηλομυτηδες γραφειοκρατες.

• Like
Αντιδράσεις: riding

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
9.242
Πόντοι
2.046
έχει κάψει φλάτζα από τη coca cola :tooth:
Το ότι τα ανεμομαζώματα της πάλαι ποτέ κραταιάς(???!!!) πολωνολιθουανικής κοινοπολιτείας και λοιπών "συμμάχων"και ασπόνδων και ασπόνδυλων...έχουν φτάσει να υπαγορεύουν στους Έλληνες το τι οφείλουν να θεωρούν πατριωτικό και τί προδοσία,τη στιγμή μάλιστα που οι τιούρκοι αλωνίζουν ανενόχλητοι από όλους αυτούς τους συμμάχους... τι βαθμού κάψιμο άραγες;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.775
Πόντοι
6.256
Κατάλαβαμε τι άνθρωπος είσαι. Τη καλημέρα μου. Εγώ δεν μοιράζω ύβρεις.

Εδώ δείτε.... Σέιλορ... χαχα
Ρε μαλακα εισαι ενα χεσμενο ανθρωπακι....το εχουμε ολοι καταλαβει.Κατσε εκει στη τρυπουλα σου να τρεμεις σαν το ψαρι και ασε τους υπολοιπους να βγουνε μπροστα και να καθαρισουν και για σενα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.910
Πόντοι
2.606
Εγω μιλαω για τα σοου που δινει μπροστα στις καμερες με κορυφαιο αυτο με τον Ζελενσκι που τσακωνοταν για 10 λεπτα μαζι του....η Αμερικη απο τον 2ο παγκοσμιο πολεμο και μετα ηταν ο πιο βρωμερος παγκοσμιος νταβατζης απλα τα εκανε στα μουλωχτα και πισω απο τις κουρτινες.

Τωρα με αυτο αμορφωτο σουργελο που ξαναβγαλανε και το τσιρκο με τους γραφικους που εβαλε στη κυβερνηση θα αλλαξουμε 10 συκωτια απο τα γελια με τα καραγκιοζιλικια....απο την αλλη βεβαια ειναι οτι πρεπει για τους Ευρωπεους πουτσογλυφτες ψηλομυτηδες γραφειοκρατες.
ναι αλλα εχουμε ενα μικρο προβλημα ,ανηκουμε στις χωρες που τις κυβερνουν ευρωπεη πουτσογλυφτες ψηλομυτηδες γραφειοκρατες

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.910
Πόντοι
2.606
Κατάλαβαμε τι άνθρωπος είσαι. Τη καλημέρα μου. Εγώ δεν μοιράζω ύβρεις.

Εδώ δείτε.... Σέιλορ... χαχα
τυπε εκει που θα κανεις βαρελακια οταν κατεβεις συνταγμα βολτα ,να εχεις το νου σου πλεον γιατι τυπος σαουλ κερναει κωλοδαχτυλα οσους μιλανε ασχημα για τα τεμπη....δες σημερα τον δαλαι ,απο το πολυ κωλοδαχτυλο χτες στο βανακι ,σημερα μας μοστραρει ολη μερα χαρουμενος προσφορες στα λαδια....πρεπει να του εφτασε το δαχτυλο ο σαουλ μεχρι την μασχαλη!

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
97.516
Πόντοι
46.423
ρε μανια να μας διωξεις :headbang:
ειμαστε το ζωντανο παραδειγμα λεμε οτι το σεξ δεν ειναι το παν στη ζωη
και οτι εμεις οι αντρες εκτος απο φαι σεξ και δουλεια μπορουμε να μιλαμε κιολας

Έγραψα κάτι για σένα ?

:think:

Τι ανακατεύεσαι εσύ ???

Είσαι μήπως ο δικηγόρος του ?

Ο βλαμμένος συνεχίζει το γελοίο αστείο με εμένα και τον Bigmountain.

Να σέβεστε λίγο τα μέλη που αφιερώνουν χρόνο και ενημερώνουν σε φόρουμ για ιερόδουλες.

Οι υπόλοιποι είσαστε για τον μπαγλαμά εδώ μέσα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.918
Πόντοι
26.141

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.775
Πόντοι
6.256
ναι αλλα εχουμε ενα μικρο προβλημα ,ανηκουμε στις χωρες που τις κυβερνουν ευρωπεη πουτσογλυφτες ψηλομυτηδες γραφειοκρατες
Τυπε εμεις ειμαστε ασημαντοι μαλακες που απλα ακολουθουμε εντολες....

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
97.516
Πόντοι
46.423

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.883
Πόντοι
1.056
Πιστεύει κανείς άλλος ή είμαι ο μόνος που πιστεύει πως ο Ζελέ είχε πιει φουλ Κόκα Κολα και αυτή όχι Zero πριν την συνάντηση;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom