noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Aν πληρώνουν ασφαλιση πως θα αγοραζουν ναρκωτικακαλά κάνει... να πληρώσουν ασφάλιση για να έχουν περίθαλψη..
Aν πληρώνουν ασφαλιση πως θα αγοραζουν ναρκωτικακαλά κάνει... να πληρώσουν ασφάλιση για να έχουν περίθαλψη..
και άμα είναι άνεργοι η αν εργάζονται λίγες ώρες τη βδομάδα πως θα πληρώνουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη? άμα πάθουν κάτι π.χ μια σκωληκοειδίτιδα αυτοί οι άνθρωποι πως θα ζήσουν? θα πεθάνουν
τραμου
παρε πανω τον "τζανετακο" μπας και στρωθει
να παρουν εισητηριο για Τουρκια, να βουτηξουν στη θαλασσα και ερθουν εδω να τα παρουν ολα τσαμπα απο τους δικους σου και επιδομα κοπριας 400 ευρω το μηνακαι άμα είναι άνεργοι η αν εργάζονται λίγες ώρες τη βδομάδα πως θα πληρώνουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη? άμα πάθουν κάτι π.χ μια σκωληκοειδίτιδα αυτοί οι άνθρωποι πως θα ζήσουν? θα πεθάνουν
η τραμουντανα τυπε δε καταλαβαινει κατά τα λεγομενα της αν εισαι ανασφάλιστος η ανεργος πρεπει να πεθανεις αν σου τυχει κατικαι άμα είναι άνεργοι η αν εργάζονται λίγες ώρες τη βδομάδα πως θα πληρώνουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη? άμα πάθουν κάτι π.χ μια σκωληκοειδίτιδα αυτοί οι άνθρωποι πως θα ζήσουν? θα πεθάνουν
4.3% ανεργία έχει λέφτη μου το Αμέρικα... και από αυτούς το 3.5% είναι ανεπίδεκτοι εργασίας (σαν και σένα)
όσο δε αυτούς που εργάζονται λίγες ώρες την εβδομάδα ... να εργαστούν περισσότερες...
και στο Αμέρικα λέφτη μου όποιο περιστατικό πάει στα επείγοντα περιθάλπεται δωρεάν... πχ ένα έμφραγμα θα αναταχθεί, θα νοσηλευτεί κλπ κλπ... αν χρειάζεται bypass πρέπει να πληρώσει..
ερχεται Τραμποπουτσα προς Γερμανους
www.bbc.com/news/world-us-canada-38632485]http://www.bbc.com/news/world-us-canada-38632485[/url]
Τι να κλάσει ο Τράμπ?Θα πάει να διαλύσει την ΕΕ.Ε,και?Σημασία έχει ο σκληρός πυρήνας.Αν βάλει δασμούς στα γερμανικά προιόντα το δικό του το λαό φτωχαίνει.Χωρίς γκάνια δεν κάνει τίποτα δε χτυπιέται η Γερμανία σκέτα οικονομικά με την καμία.Τώρα όλα δουλεύουν για το Ράιχ.
Οι Αγγλοι πουστέ κινούνται μέσα έξω ανάλογα με το πώς φυσάει ο άνεμος ποιος τους υπολογίζει?Πάμε για γερμανική παγκόσμια κυριαρχία ας δοκιμάσουμε και αυτό το μοντέλο μετά από 200 χρόνια αγγλοσαξονισμού.
Κάτσε γιατί εδώ έχει ζουμί η υπόθεση...Αυτή είναι η δική σου άποψη ή είναι η άποψη του μέσου Γερμανού;;;;Το πιστεύει δηλαδή ο μέσος Γερμανός ότι μπορεί να κάνει κουμμάντο στον κόσμο ή έστω στην Ευρώπη επι μακρόν;;;
Τους Γερμανούς δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το κουμάντο αλλά η ευημερία δηλαδή τα λεφτά.Απεδείχθη οτι στρατιωτικά δε γίνεται να επιβάλλεις τη φόρμουλα οπότε μένει η οικονομική διείσδυση και υπεροχή.Απλά ενδιαφέρει να υπάρχουν κανόνες να μην επικρατεί παπατζιλίκι,οικονομία καζίνο κτλ.
Αμα σου λέει είμαι καλύτερος,πιο αποτελεσματικός από τον άλλο,κερδίζω ευημερώ.Το βλέπουν σε στυλ ιπποτικού πολέμου για αυτό τα θέλουν όλα σταθερά.Ετσι κι αλλιώς βιολογικά είναι καλύτεροι οπότε κερδίζουν εξ ανάγκης.
Φίλε συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα Χριστό.Εσύ αν έχω καταλάβει καλά ζεις Γερμανία οπότε έχεις επαφή με το μέσο Γερμανό.Ο μέσος Γερμανός έχει την άποψη ότι μπορεί να γίνει παγκόσμιος ή έστω ηπειρωτικός ηγεμόνας της Ευρώπης;;;
Αν θα γίνει οικονομικά, στρατιωτικά, πολιτιστικά ή οτιδήποτε άλλο δεν έχει σημασία.Σημασία έχει αν το πιστεύει ο μέσος Γερμανός ότι μπορεί να γίνει κουμανταδόρος.
Σου λέω οτι το μέσο Γερμανό δεν τον ενδιαφέρει αν θα γίνει ηγεμόνας.Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να διατηρήσει και να αυξήσει το στάνταρ διαβίωσης.Τώρα πώς θα γίνει αυτό είναι άλλου παπά ευαγέλλιο.Εχουν τη Realpolitik που λένε.
Οκ αυτό μου φτάνει.Thanx!!!
Υ.Γ. Φιλική συμβουλή:Καλό είναι να πάρεις κανένα σπιτάκι στην Ελλάδα αν δεν έχεις θα σου χρειαστεί!!! Σε μια 5ετια το πολύ θα έχει γίνει της πουτάνας!!! :S :S :S