Νέα

Donald Trump, Πρόεδρος Η.Π.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 207K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Now for the embrace. One by one, people who had not merely resisted him before but called him by his proper name—who, until a month ago, were determined to oppose a man they rightly described as a con artist and a pathological liar—are suddenly getting on board. Columnists and magazines that a month ago were saying #NeverTrump are now vibrating with the frisson of his audacity, fawning over him or at least thrilling to his rising poll numbers and telling one another, “We can control him.’

...

No, you can’t. One can argue about whether to call him a fascist or an authoritarian populist or a grotesque joke made in a nightmare shared between Philip K. Dick and Tom Wolfe, but under any label Trump is a declared enemy of the liberal constitutional order of the United States—the order that has made it, in fact, the great and plural country that it already is. He announces his enmity to America by word and action every day. It is articulated in his insistence on the rightness of torture and the acceptable murder of noncombatants. It is self-evident in the threats he makes daily to destroy his political enemies, made only worse by the frivolity and transience of the tone of those threats. He makes his enmity to American values clear when he suggests that the Presidency holds absolute power, through which he will be able to end opposition—whether by questioning the ownership of newspapers or talking about changing libel laws or threatening to take away F.C.C. licenses. To say “Well, he would not really have the power to accomplish that” is to misunderstand the nature of thin-skinned authoritarians in power. They do not arrive in office and discover, as constitutionalists do, that their capabilities are more limited than they imagined. They arrive, and then make their power as large as they can.

...

If Trump came to power, there is a decent chance that the American experiment would be over. This is not a hyperbolic prediction; it is not a hysterical prediction; it is simply a candid reading of what history tells us happens in countries with leaders like Trump. Countries don’t really recover from being taken over by unstable authoritarian nationalists of any political bent, left or right—not by Peróns or Castros or Putins or Francos or Lenins or fill in the blanks. The nation may survive, but the wound to hope and order will never fully heal. Ask Argentinians or Chileans or Venezuelans or Russians or Italians—or Germans. The national psyche never gets over learning that its institutions are that fragile and their ability to resist a dictator that weak. If he can rout the Republican Party in a week by having effectively secured the nomination, ask yourself what Trump could do with the American government if he had a mandate. Before those famous schoolroom lines, Pope made another observation, which was that even as you recognize that the world is a mixed-up place, you still can’t fool yourself about the difference between the acceptable and the unacceptable: “Fools! who from hence into the notion fall / That vice or virtue there is none at all,” he wrote. “Is there no black or white? / Ask your own heart, and nothing is so plain; / ’Tis to mistake them, costs the time and pain.” The pain of not seeing that black is black soon enough will be ours, and the time to recognize this is now.

:coffee:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
the American experiment would be over.
αυτο θα συμβει ετσι κι αλλιως με η χωρις τον Ντοναλντ,με το δρόμο που εχει πάρει η Αμερική το χαμό της θα κλάψουν πιο πολυ οι σάπιοι αριστερούληδες που τάχα τη μισούσαν

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Το εβραιόπουλο , δεν γουστάρει Τραμπ.
Το καταλάβαμε.
Και μισεί ακόμη το Χίτλερ.
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΟ

Εσύ γιατί συμφωνείς ;;;
Είσαι εβραιόπουλο ;;

Σε έχουν βολέψει σε καμία Goldman κτλ ;;;;;;;;;

Δεν πιστεύω.

Λόγω βλακείας συμφωνείς, επειδή από μικρός διάβαζες την προπαγάνδα των εβραιόπουλων.

Και σαν καλό παπαγαλάκι , θα με πεις ναζί , συνωμοσιολόγο , λιακόπουλο κτλ
[size=17pt]

ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
ΗΤΑΝ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ ΣΤΟ WWII
ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΝΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ[/size]
[size=22pt]ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ.[/size]

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Και σαν καλό παπαγαλάκι , θα με πεις ναζί , συνωμοσιολόγο , λιακόπουλο κτλ
Οτι δεν εισαι ΝΑΖΙ δηλαδη? Δεν θαυμαζεις Χιτλερ δηλαδη? Σκουπιδι... Μισο να τα ζυγισω... Ποια αποψη θα ακουσω? Τον βετερανο δημοσιογραφο, αποδεκτη Polk award που μιλαει με λογικα επιχειρηματα και αληθειες ή τον θαυμαστη του Χιτλερ που το μονο του επιχειρημα τα τελευταια 30 χρονια ειναι η παγκοσμια εβραϊκη συνομωσια? Χμμμ, χμμμμμ, δυσκολη επιλογη. Νουμερο...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Οτι δεν εισαι ΝΑΖΙ δηλαδη? Δεν θαυμαζεις Χιτλερ δηλαδη? Σκουπιδι... Μισο να τα ζυγισω... Ποια αποψη θα ακουσω? Τον βετερανο δημοσιογραφο, αποδεκτη Polk award που μιλαει με λογικα επιχειρηματα και αληθειες ή τον θαυμαστη του Χιτλερ που το μονο του επιχειρημα τα τελευταια 30 χρονια ειναι η παγκοσμια εβραϊκη συνομωσια? Χμμμ, χμμμμμ, δυσκολη επιλογη. Νουμερο...

Το συμφέρον σου ;
Μέχρι τώρα θριαμβεύουν τα εβραιόπουλα.
ΚΙ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ;;;

ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ που δεν έχει να φάει.

Και τι σε χαλάει ;

Όχι το είσαι ληγούρης και τελευταίος, ούτε το ότι θα πεθάνεις πιο ληγούρης απ'όσο γεννήθηκες !!!!!!! ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ !!!!!!!!

Πόσο πιο μαλάκας ;
Δεν γίνεται , είσαι στο ζενίθ.

Αλλά είσαι στην πλειοψηφία !!!!!!
Και η πλειοψηφία, ίδιοι μαλάκες με εσένα είναι!!!!!!

ΟΠΟΤΕ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΛΑ.
ΕΙΣΑΙ ΛΗΓΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΥΣ.
Δεν θέλεις να γίνεις χορτάτος και να ζήσεις καλά !!!!!!
Θα πας με τους .... λίγους.

Οπότε ... καλά το πας. Συνέχισε.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ιδού φάτσα ... ο Άνταμ ... που δεν είναι εβραιόπουλο ...
Adam_Gopnik_136.jpg

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Το συμφέρον σου ;
Μέχρι τώρα θριαμβεύουν τα εβραιόπουλα.
ΚΙ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ;;;

ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ που δεν έχει να φάει.

Και τι σε χαλάει ;

Όχι το είσαι ληγούρης και τελευταίος, ούτε το ότι θα πεθάνεις πιο ληγούρης απ'όσο γεννήθηκες !!!!!!! ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ !!!!!!!!

Πόσο πιο μαλάκας ;
Δεν γίνεται , είσαι στο ζενίθ.

Αλλά είσαι στην πλειοψηφία !!!!!!
Και η πλειοψηφία, ίδιοι μαλάκες με εσένα είναι!!!!!!

ΟΠΟΤΕ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΛΑ.
ΕΙΣΑΙ ΛΗΓΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΥΣ.
Δεν θέλεις να γίνεις χορτάτος και να ζήσεις καλά !!!!!!
Θα πας με τους .... λίγους.

Οπότε ... καλά το πας. Συνέχισε.
Μπλα μπλα μπλα. Ποια εβραιοπουλα και μπαρμπουτσαλα γαμω το μυαλο σου. Δε στο 'πα παραπανω? Εισαι πολυ ευκολος ρε πουστη μου. 30 χρονια τωρα ενα επιχειρημα εχεις, που θα διαβασες σε κανα βιβλιο του ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ Πλευρη μπαμπα. Και αντε τον διαβασες το μαλακα τον Πλευρη. Να διαβαζες τουλαχιστον και τιποτα αλλο. Ουτε τι εγραφε το είδωλό σου στο ο Αγών μου δεν ειχες ιδεα πριν κατι χρονια που με κοντραρες και σε ξεβρακωσα... Στο θεμα μου λοιπον γιατι ξεφυγα. ΕΝΑ επιχειρημα 30 χρονια εχεις τωρα οντως οπως φαινεται... Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ... Σε βαρεθηκα για σημερα λοιπον...

Και για να τελειωνουμε, στο εχω ξαναπει, "φιλε". Οταν με ρωτησες γιατι θα με χαλαγε να ζουσα ως φιλησυχος πολιτης στην "κοινωνια" του Γ' Ράιχ. Η κυρια διαφορα μας ειναι οτι ειμαστε απο διαφορετικες ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ. Εγω αν και 185cm, λευκος σαν το χιονι και καστανος (το καλοκαιρι ξανθιζω, πρωτης ταξεως Αριος) ΔΕΝ θα περναγα καλα στη ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ Γερμανια. Γιατι ενδιαφερομαι για την κοινωνια, τον συνανθρωπο, τη Δικαιοσυνη και λοιπες χαζομαρες. Εσυ ενδιαφερεσαι μονο για το πετσακι σου. Τι να κανουμε. Μεχρι εκει σου κοβει. Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι. Ειστε πολλοι σαν κι εσενα ομως, γι'αυτο φτασαμε εδω. :hi:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Εγω αν και 185cm, λευκος σαν το χιονι και καστανος (το καλοκαιρι ξανθιζω, πρωτης ταξεως Αριος)ΔΕΝ θα περναγα καλα στη ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ Γερμανια.
παρα τα οσα ελεγαν οι συκοφαντες του ο Αντολφ δεν θεωρουσε το φυλετικα στανταρ ικανα να σε απαλλαξουν απο βαρειες κατηγορίες όπως η ομοφυλοφιλια,η αριστεροσυνη κλπ,σιγουρα δε θα περναγες καλά

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
παρα τα οσα ελεγαν οι συκοφαντες του ο Αντολφ δεν θεωρουσε το φυλετικα στανταρ ικανα να σε απαλλαξουν απο βαρειες κατηγορίες όπως η ομοφυλοφιλια,η αριστεροσυνη κλπ,σιγουρα δε θα περναγες καλά
:2funny:
Αντε η "αριστεροσυνη" παει στο διαολο. (ο ορος φιλησυχος σε μια κοινωνια σαν του Γ' Ραιχ ομως σημαινει οτι αποποιεισαι της οποιας "αριστεροσυνης" :)) Το συμπερασμα της ομοφυλοφιλιας απο πού πηγαζει???

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Το συμπερασμα της ομοφυλοφιλιας απο πού πηγαζει???
δε μιλουσα για τη δικια σου ομοφυλοφιλία,δε το γνωριζω άλλωστε,γενικώς ομιλουσα για την εποχη,μαθε επιτέλους να διαβάζεις :coffee:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
δε μιλουσα για τη δικια σου ομοφυλοφιλία,δε το γνωριζω άλλωστε,γενικώς ομιλουσα για την εποχη,μαθε επιτέλους να διαβάζεις :coffee:

Μου φερνεις παραδειγματα απο κατηγοριες και μου λες (χρησιμοποιωντας δευτερο ενικο) οτι εξαιτιας τετοιων κατηγοριων σιγουρα δεν θα περναγα ΕΓΩ καλα. Ουτε το Αριο αιμα μου δε θα με εσωζε (εμενα, δευτερο ενικο, επαναλαμβανω). Μετα ζηταω διευκρινισεις για τις κατηγοριες και γραφεις αλλα λογια. Μαθε να γραφεις καλυτερα ελληνικα λοιπον... :coffee:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Μου φερνεις παραδειγματα απο κατηγοριες και μου λες (χρησιμοποιωντας δευτερο ενικο) οτι εξαιτιας τετοιων κατηγοριων σιγουρα δεν θα περναγα ΕΓΩ καλα. Ουτε το Αριο αιμα μου δε θα με εσωζε (εμενα, δευτερο ενικο, επαναλαμβανω). Μετα ζηταω διευκρινισεις για τις κατηγοριες και γραφεις αλλα λογια. Μαθε να γραφεις καλυτερα ελληνικα λοιπον... :coffee:
να σε απαλλαξουν=απαλλάξουν κάποιον
οι κατηγορίες ενδεικτικές,θεωρεις περιεργως καποια συγκεκριμενη οτι σε αφορά,γιατί άραγε?
ελληνικο σχολειο είπαμε εχεις βγάλει? :hmm:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
να σε απαλλαξουν=απαλλάξουν κάποιον
οι κατηγορίες ενδεικτικές,θεωρεις περιεργως καποια συγκεκριμενη οτι σε αφορά,γιατί άραγε?
ελληνικο σχολειο είπαμε εχεις βγάλει? :hmm:
Μαλιστα. Και καλα δεν καταλαβαινεις τι γραφω. Και καλα δε βλεπεις οτι σχολιασα το "σιγουρα δε θα περναγες καλα" και οχι το "να σε απαλλαξουν". Οκ. Δεν εχει νοημα να γραψω τιποτα παραπανω. Αφου ειναι πασιφανες οτι ζεις σε ενα δικο σου ξεχωριστο κοσμο. Και καλα. Τρελιτσα κι ετσι.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μαλιστα. Και καλα δεν καταλαβαινεις τι γραφω. Και καλα δε βλεπεις οτι σχολιασα το "σιγουρα δε θα περναγες καλα" και οχι το "να σε απαλλαξουν". Οκ. Δεν εχει νοημα να γραψω τιποτα παραπανω. Αφου ειναι πασιφανες οτι ζεις σε ενα δικο σου ξεχωριστο κοσμο. Και καλα. Τρελιτσα κι ετσι.
Που χαθηκες εσυ μωρη τρελα?
Εχουμε πελωρια αναγκη να ακουσουμε ιστοριες απο ακα κρεμπιε σε μαυρουλα απο το πεζοδρομιο

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Που χαθηκες εσυ μωρη τρελα?
Εχουμε πελωρια αναγκη να ακουσουμε ιστοριες απο ακα κρεμπιε σε μαυρουλα απο το πεζοδρομιο
Σας βαρεθηκα. Ειστε πολυ λιγοι για μενα. Τρολλια, τρελιτσα και μπαλα στην εξεδρα. Δεν ειχε ουτε προκληση ουτε νοημα. Βεβαια εμπαινα που και που και προσφατα επεσε το ματι μου πανω σε κατι αντιστορητες χαζομαρες του χαζου του χωριου, λακι33. Κι ετσι εγραψα πρωτη φορα πριν κατι μερες. :hi:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ουτε τι εγραφε το είδωλό σου στο ο Αγών μου δεν ειχες ιδεα πριν κατι χρονια που με κοντραρες και σε ξεβρακωσα... Στο θεμα μου λοιπον γιατι ξεφυγα. ΕΝΑ επιχειρημα 30 χρονια εχεις τωρα οντως οπως φαινεται... Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ... Σε βαρεθηκα για σημερα λοιπον...

Και για να τελειωνουμε, στο εχω ξαναπει, "φιλε". Οταν με ρωτησες γιατι θα με χαλαγε να ζουσα ως φιλησυχος πολιτης στην "κοινωνια" του Γ' Ράιχ. Η κυρια διαφορα μας ειναι οτι ειμαστε απο διαφορετικες ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ. Εγω αν και 185cm, λευκος σαν το χιονι και καστανος (το καλοκαιρι ξανθιζω, πρωτης ταξεως Αριος) ΔΕΝ θα περναγα καλα στη ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ Γερμανια.

Τα εμφανισιακά κριτήρια που περιγράφεις, είναι επιχειρήματα των πουτάνων γιών των εξαρχείων.
ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΤΡΟΛΛΕΫ.

Τα ξεβρακώματα που λες, είναι στα φαντασία μου.
Ποτέ δεν είχα κάνει κουβέντα μαζί σου.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ "Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ".
ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ , ΣΚΟΥΠΙΔΙ.

Μεγάλο λάθος μου βέβαια, που απευθύνθηκα σε πρόσωπο που έχει για ήρωες τον Κολτεζά, το Γρηγορόπουλο , το Φούντα , τον Κουφοντίνα , το Τζωρτζάτο και το Ρωμανό.
Και Ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ.Και βάζει σταυρό στο ... Βαρουφάκη.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ.

Όταν γυρίσουμε στο 1946 ...

θα τις λύσουμε τις διαφορές μας.​

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τα ξεβρακώματα που λες, είναι στα φαντασία μου.
Ποτέ δεν είχα κάνει κουβέντα μαζί σου.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ "Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ".
ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ , ΣΚΟΥΠΙΔΙ.
Περιμενε, καργιολη, γιατι εχω ορεξουλες σημερα. Εντος τριων ωρων θα εχεις την πληρη ιστορια του "διαλογου" μας πανω σ'αυτο και θα κανεις μοκο οπως τοτε, την ουρα στα σκελια, τρελιτσα, κλπ, τα γνωστα... Εντωμεταξυ εχεις παρατηρησει οτι ζεις μισο στον πραγματικο κοσμο και μισο στην φαντασια σου, ετσι? Οπου δε σε βολευει το τι ειμαι και τι γραφω, απλα επινοεις πραγματα και στ'αρχιδια σου. Οπως για το τι ψηφιζω ή τι διαβαζω... Πραγματικα διαλεκτικη ψυχοπαθη, χωρις πλακα...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ.

Όταν γυρίσουμε στο 1946 ...

θα τις λύσουμε τις διαφορές μας.​
8 χρονια το ακουμε αυτο, λακι. Αντε, μεχρι να κουνησεις το ενα ποδι βρωμαει τ'αλλο μου φαινεται. Ποσο περιμενεις να γερασεις ακομα για να ξεκινησεις την επανασταση? Τα τοπικα ΚΑΠΗ θα καταντησεις να εχεις επιχειρησιακο κεντρο ετσι οπως το πας... :tooth:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
[size=13pt] Ουτε τι εγραφε το είδωλό σου στο ο Αγών μου δεν ειχες ιδεα πριν κατι χρονια που με κοντραρες και σε ξεβρακωσα... [/size]

Λοιπόν ΕΓΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΕΧΩ.
Ακολουθεί φωτογραφική απόδειξη.

Πρέπει να το αποδείξεις κι εσύ.
ΑΛΛΙΩΣ ... ΕΙΣΑΙ Ξ.Π.Γ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Λοιπόν ΕΓΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΕΧΩ.
Ακολουθεί φωτογραφική απόδειξη.

Πρέπει να το αποδείξεις κι εσύ.
ΑΛΛΙΩΣ ... ΕΙΣΑΙ Ξ.Π.Γ.

σοβαρό βιβλίο έχεις ρε Τραλαλάκη Α!... στα καροτσάκια στο Μοναστηράκι το πουλάνε παρέα με το κεφάλαιο του Μάρξ, τα πονήματα του Λένιν και το Πιστεύω του Παπαδόπουλους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom