Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 22.571
- Πόντοι
- 7.046
Στηρίζουμε αρχιδατους ηγέτες ανεξαρτήτου κομματικών θεσεων, Παπανδρεου, Πούτιν, Τραμπ, Ρηγκαν, Κιμ...Κι από Αντρέα-πασοκ τίποτα;;;
Να προσέχει μην γαμησουν και αυτήν, με διάταγμα Αυτοκρατορος.Μετά τα μέτρα Τραμπ η κόρη του προέδρου της Κολομβίας απειλεί να απελάσει τους σεξοτουρίστες.
![]()
Η κόρη του προέδρου της Κολομβίας απειλεί τον Τραμπ: Για κάθε απέλαση, θα στέλνουμε πίσω έναν γκρίνγκο που έρχεται για σεξ στη χώρα μου
Η 33χρονη Αντρέα Πέτρο δεν αποδέχεται την «ήττα» του πατέρα της στο μπρα ντε φερ με τον πρόεδρο των ΗΠΑ για τις απελάσειςwww.protothema.gr
Να προσέχει μην γαμησουν και αυτήν, με διάταγμα Αυτοκρατορος.
Τοπ Σίκρετ Μίσιον όμως, γιατί αν το μάθει η Μελάνια, θα έχει κρεβατομουρμούρα.Η μην πάει προσωπικά ο άρχοντας να της τραβήξει κανάν πούτσο.
Να κ η κόρη του ΠέτροΜετά τα μέτρα Τραμπ η κόρη του προέδρου της Κολομβίας απειλεί να απελάσει τους σεξοτουρίστες.
![]()
Η κόρη του προέδρου της Κολομβίας απειλεί τον Τραμπ: Για κάθε απέλαση, θα στέλνουμε πίσω έναν γκρίνγκο που έρχεται για σεξ στη χώρα μου
Η 33χρονη Αντρέα Πέτρο δεν αποδέχεται την «ήττα» του πατέρα της στο μπρα ντε φερ με τον πρόεδρο των ΗΠΑ για τις απελάσειςwww.protothema.gr
+30 κιλά το ελάχιστο, για να αρέσει στον Αλεξούκο.Μπα,για τα μέτρα του Αλεξ είναι χτικιάρα.Πρέπει πρώτα να καρδαμώσει.
Ακόμη μία ανύπαντρη γατομάνα που βγάζει τα ψυχολογικά της. Μπορεί να δείξει αλληλεγγύη στους συμπατριώτες της απελαθάντες λαθρομετανάστες από ΗΠΑ, προσφέροντάς τους -τις απαραίτητες για την διατήρηση της Ζωής- σεξουαλικές υπηρεσίες.![]()
Αντρέα Πέτρο: Ποια είναι η 33χρονη κόρη του Κολομβιανού προέδρου που δεν χαρίστηκε στον Τραμπ
Το bullying στο σχολείο, η μετακόμιση στη Γαλλία, η ρήξη με τον αδερφό της και ο πίνακας του Εσκομπάρwww.newsit.gr
Καλά ,αυτά τα λέει από το Παρίσι όπου ζεί αλλά δε ρώτησε το μπαμπά της αν προτίθεται να απολέσει το συνάλλαγμα το εκ του σεξοτουρισμού.![]()
Αντρέα Πέτρο: Ποια είναι η 33χρονη κόρη του Κολομβιανού προέδρου που δεν χαρίστηκε στον Τραμπ
Το bullying στο σχολείο, η μετακόμιση στη Γαλλία, η ρήξη με τον αδερφό της και ο πίνακας του Εσκομπάρwww.newsit.gr
Απ' ότι γράφει τό άρθρο... για να γίνει αυτό θα πρέπει να τους φέρει Παρίσι...πρός τέρψιν μακρόν... δε νομίζω να χει αντίρρηση δηλαδήΑκόμη μία ανύπαντρη γατομάνα που βγάζει τα ψυχολογικά της. Μπορεί να δείξει αλληλεγγύη στους συμπατριώτες της απελαθάντες λαθρομετανάστες από ΗΠΑ, προσφέροντάς τους -τις απαραίτητες για την διατήρηση της Ζωής- σεξουαλικές υπηρεσίες.
η κοπελια ποσα περνει την ωρα??Μετά τα μέτρα Τραμπ η κόρη του προέδρου της Κολομβίας απειλεί να απελάσει τους σεξοτουρίστες.
![]()