Νέα

Donald Trump, Πρόεδρος Η.Π.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 234K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.093
Πόντοι
3.656
Εδώ μπαίνει παρέα με τον Κλιντ Ιστγουντ στον λευκόν οίκο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι νέο λαθρο δεν δουλεύουν
ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ για τα επιδόματα. Αυτά που λες είναι προ Χριστού
Με κλιντ Ίστγουντ θα προχωρήσουμε αδέρφια

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.338
Πόντοι
2.356

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.093
Πόντοι
3.656
Δεν καταλαβαίνουν η κανουν πως δεν καταλαβαίνουν οτι σκηνικά οπως η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και η απειλή των ΗΠΑ για προσάρτηση της Γροιλανδίας ειναι βούτυρο στο ψωμι της Τουρκίας απέναντι μας... Κατα τα αλλα ειναι μεγαλοι Έλληνες μπατριωτες:2funny:
Αυτές τις ηληθιοτητες τις λες γιατί τα διάβασες από έγκριτους δημόσιο κάφρους του σκαι η τα σκέφτεσαι μόνος σου μάστορα?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.494
Πόντοι
26.141
Ναι ρε το ξέρω ....η κουμπάρα μου είναι Ινουίτ :confused:ή Αλάσκα μαλαμουτ Τσπ , κάτι τέτοιο

Μιλάμε για γενοκτονίες κ τα μουνόπανα της κυβέρνησης προσπαθούν να μας πείσουν κ να συγκρίνουν την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο με τα λόγια του τραμπ για τη Γροιλανδία

Αναρχίδοι μπουστηδες που δεν ξέρουν τι τους γίνεται
Μόνο μα γαμιουνται με λαοτκηδες πουστηδες ξέρουν ...

Κε δοναλδιε μπορείς να πάρεις κ την βόρεια Ιρλανδία ου είναι σε κατοχή ;;;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.494
Πόντοι
26.141
Ερώτηση:

Αν την πέσει η Κίνα στην Ταϊβάν, θα υποστηρίζουν τους Κινέζους όλες αυτές οι μούρες εδώ μέσα; :jerking: :2funny:
Εγώ σαν κομμουνιστής ασφαλώς κ την Κίνα ..εξάλλου κινεζικό έδαφος είναι ...ούτε η Ευρώπη ούτε η Αμερική έχει αναγνωρισμένο κράτος της Ταϊβάν
Μπουστηδες ταιβανοι..πήρα ένα σκούτερακι δικυκλο και βγήκε πατάτα

Τελευταία τροποποίηση:

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
15.190
Πόντοι
18.546
Καιρός με κάτι τραμπ.να σφυξουν οι κώλοι στους Ευρωπαίους πολίτες κ να ψηφίζουν αρχιδατους πολιτικούς και όχι δοσίλογους
Επίσης χάρη στο στον τραμπ να σοβαρευτούν οι Ευρωπαίοι πολιτικοί ....
Καιρός να δουν οι Ευρωπαίοι πως νιώθαμε εμείς από μπούλιγκ τόσα χρόνια με Τουρκία και αυτοί σφύριζαν αδιάφορα
Ε,λοιπόν ήρθε η ώρα στους αδιάφορους να πάει το σκατό στην κάλτσα
Για αυτό αγαπάμε τραμπ ,μήπως και ξυπνήσω λοατκη Ευρωπαίους πολιτικούς

(Εξαιρείται ο Κούλης που είχε αρχιδια ..
Περιμένω like από μπατζανακη διότι τα like του στον Saul με πίκραναν :confused:)ζήλεψα

το νικ μου τελειώνει και εμένα σε 71 οπότε σου έκανα εγώ καρδούλα μιας και χλωμό το κόβω να σου κάνει ο αλεξ :boff:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.497
Πόντοι
3.656
To είδος που περιγράφεις είναι οι βλαμμένοι που ταυτίζονται με το Ζελένσκι που γαμεί τη χώρα του, ταυτιζομενος με τα θέλω μίας πολιτικής σέχτας των ΗΠΑ και ξεσηκωνουν τον κόσμο για την επιβολή τετελεσμένων σε αυτόν, ενώ για τη δική τους χώρα δέχονται τα τετελεσμένα που τους επιβάλλουν αλλοι με χαρά.
Μακηδες ντελιβεραδες είναι κι αυτοί. Μην έχεις αυταπάτες.

Που το είδες εσύ ότι ο Τραμπ θα ζημιωσει την Ελλάδα;
Μέχρι στιγμής αυτός που τη ζημιωσε είναι ο Μπάιντεν.
Μέχρι και δύο μέρες πριν φύγει έκανε τεράστια προσπαθεια και αφαίρεσε τον Ερντογάν και την Τουρκία από τον κατάλογο αυτών που θα έχουν κυρώσεις για τα πεπραγμένα τους στη Συρία.
Ο μόνος που γάμησε τους Τούρκους είναι ο Τραμπ, με καθοδηγηση Πομπεο.
Ο μόνος.
Σε αντίθεση με το Μπάιντεν που τους έδωσε και τα σώβρακά του.
Όταν γαμήσει την Ελλάδα εδώ είμαστε να το δούμε και να τον κραξουμε. Μέχρι τότε τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Α! Όποιος σηκώνει ανάστημα είναι εξ ορισμού σεβαστός. Γιατί όλοι ξερουν ότι μπορούν να συνδιαλλαγούν μαζί του για αμοιβαίο όφελος.
Ο πρόθυμος είναι αδιάφορος.
Θα κάνει ότι του πουν και στο τέλος θα βγει χαμένος.
Κοντινό σου παράδειγμα η Κύπρος.
Και το σχέδιο Ανάν απέρριψε και στην ΕΕ μπήκε σύμφωνα με το σχεδιασμό του Χόλμπρουκ και ΑΟΖ ανακήρυξε και οριοθέτησε και γεωτρήσεις κάνει.
Παρά τις απειλές περί εξαφάνισης αν δεν υπακούσει.
Έβαλε έξυπνα τα χαρτιά της στο τραπέζι και κέρδισε αρκετά. Τώρα ξεκινάει ο εξοπλισμός της από ΗΠΑ.
Κι έπεται συνέχεια.
Κι αυτά στα λέει κάποιος που δεν έχει καλή άποψη για τον Τραμπ.
Δεν τους ξεχωρίζω τους βλαμμένους....εγώ είμαι πάντα με τους απλούς ανθρώπους...σε αυτή την περίπτωση τους ουκρανούς που καταστράφηκαν...ο ζελένσκι τους κατέστρεψε επί της ουσίας.

Ο τραμπ μέχρι στιγμής είναι καλός για τον αμερικάνο πολίτη αλλά για τον Ευρωπαίο πολίτη δεν το νομίζω. Τα μέτρα που έχει εξαγγείλει και ο τρόπος που αντιμετωπίζει τον έξω κόσμο εμένα με ενοχλεί. Θεωρώ ότι αν προχωρήσει με τους δασμούς και αν ασκήσει τις πιέσεις που εξαγγέλει δεν θα είναι θετικό για την ευρώπη και για εμάς.

Συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει ανάστημα να σηκώσει κανένας αδύναμος παίχτης. Για τα προσχήματα θες? οκ...αλλά στο τέλος ή θα πας με τα νερά τους ή όχι...δεν έχεις διαπραγματευτική ισχύ....σε τι ακριβώς να ορθώσουμε ανάστημα? Με τι στο ενεργητικό μας? Και όλα αυτά αν βγάλουμε από τη μέση το γεγονός ότι δεν έχουμε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ πολιτικό που θα έμπαινε σε τέτοιο κόπο....

Η Τουρκία έχει διαπραγματευτική ισχύ....γιατί μιλάει με πολλούς...εμείς έχουμε διαλέξει την πλευρά μας.

Αντικειμενικά....πιστεύεις ότι η Ελλάδα θα μπορούσε ποτέ (σε ένα φανταστικό σενάριο) να πάει σε ανοιχτή σύγκρουση με την Τουρκία και να κερδίσει? Και να μην βγει χρεοκοπημένη από αυτό?

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.338
Πόντοι
2.356

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.093
Πόντοι
3.656

Cherno_Bill

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
968
Πόντοι
81

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.114
Πόντοι
2.356
Δεν τους ξεχωρίζω τους βλαμμένους....εγώ είμαι πάντα με τους απλούς ανθρώπους...σε αυτή την περίπτωση τους ουκρανούς που καταστράφηκαν...ο ζελένσκι τους κατέστρεψε επί της ουσίας.

Ο τραμπ μέχρι στιγμής είναι καλός για τον αμερικάνο πολίτη αλλά για τον Ευρωπαίο πολίτη δεν το νομίζω. Τα μέτρα που έχει εξαγγείλει και ο τρόπος που αντιμετωπίζει τον έξω κόσμο εμένα με ενοχλεί. Θεωρώ ότι αν προχωρήσει με τους δασμούς και αν ασκήσει τις πιέσεις που εξαγγέλει δεν θα είναι θετικό για την ευρώπη και για εμάς.

Συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει ανάστημα να σηκώσει κανένας αδύναμος παίχτης. Για τα προσχήματα θες? οκ...αλλά στο τέλος ή θα πας με τα νερά τους ή όχι...δεν έχεις διαπραγματευτική ισχύ....σε τι ακριβώς να ορθώσουμε ανάστημα? Με τι στο ενεργητικό μας? Και όλα αυτά αν βγάλουμε από τη μέση το γεγονός ότι δεν έχουμε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ πολιτικό που θα έμπαινε σε τέτοιο κόπο....

Η Τουρκία έχει διαπραγματευτική ισχύ....γιατί μιλάει με πολλούς...εμείς έχουμε διαλέξει την πλευρά μας.

Αντικειμενικά....πιστεύεις ότι η Ελλάδα θα μπορούσε ποτέ (σε ένα φανταστικό σενάριο) να πάει σε ανοιχτή σύγκρουση με την Τουρκία και να κερδίσει? Και να μην βγει χρεοκοπημένη από αυτό?
Κι ο μέσος απλός Ευρωπαίος γαμηθηκε με την εκτίναξη του κόστους της ενέργειας.

Θα δούμε όταν προχώρησει σε οτιδήποτε. Μέχρι στιγμής απειλεί ότι θα. Κι αυτό διαπραγματευτικό όπλο είναι.

Η Κύπρος δίπλα μας είναι, ως παράδειγμα. Και πάει για το colpo grosso με τις βρετανικές βάσεις. Τι διαπραγματευτικη ισχύ έχει; Που τη στηρίζει;
Μένουμε στο ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ.

Θα δούμε όταν έρθει ο λογαριασμός. Στην κυπριακή ΑΟΖ έπεσε τηλέφωνο και λουφαξε.

Φυσικά.
Το Ισραήλ χρεωκόπησε;

Cherno_Bill

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
968
Πόντοι
81
Πόσο ζήτησε στα λόγια για νταβατζιλίκι για εισφορές στο ΝΑΤΟ από Ελλάδα ο Τραμπ; Από 2,5% σε 5% του ΑΕΠ;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.114
Πόντοι
2.356
Πόσο ζήτησε στα λόγια για νταβατζιλίκι για εισφορές στο ΝΑΤΟ από Ελλάδα ο Τραμπ; Από 2,5% σε 5% του ΑΕΠ;
Τίποτα. 2% ειναι η υποχρέωση ΟΛΩΝ και είναι ήδη στο 3,5%.
ΗΠΑ, Πολωνία και Ελλάδα είναι οι μόνες χώρες του ΝΑΤΟ που ξεπερνούν το 3%.
Οι περισσότεροι είναι κάτω από το 2%.

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
2.887
Πόντοι
456
για να επιμένει τοσο πολυ ο μασκ στην γερμανια κατι συμβαινει ... αμα βγει το συγκεκριμένο κομμα η ευρωπη θα ταρακουνηθει .....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.114
Πόντοι
2.356
Δεν είμαστε το ίδιο με το Ισραήλ

και η Τουρκία δεν είναι το ίδιο με την Χαμάς....
Και; Ας γίνουμε.

Γάζα, Δ. Όχθη, Λίβανο, Συρία πολεμά ταυτόχρονα. Και βρίσκεται σε αψιμαχίες με Ιράν και Υεμένη.

Η Τουρκία είναι η Χαμάς πρώτον και η Ελλάδα δεν είναι PKK, YKD, PUK δεύτερον. Όπου η Άγκυρα τα βρίσκει μπαστούνια.

Cherno_Bill

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
968
Πόντοι
81
Trump used Davos to warn Europe, demanding NATO allies raise defence spending to 5% of GDP and threatening tariffs on companies not manufacturing in the US.

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.497
Πόντοι
3.656
Και; Ας γίνουμε.

Γάζα, Δ. Όχθη, Λίβανο, Συρία πολεμά ταυτόχρονα. Και βρίσκεται σε αψιμαχίες με Ιράν και Υεμένη.

Η Τουρκία είναι η Χαμάς πρώτον και η Ελλάδα δεν είναι PKK, YKD, PUK δεύτερον. Όπου η Άγκυρα τα βρίσκει μπαστούνια.
Δηλαδή συμφωνείς με την άποψη ότι θα πρέπει το κράτος να κόψει από παντού για να ενισχύσει την άμυνα του?

και ως μονάδα και ως μέρος του ΝΑΤΟ?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.114
Πόντοι
2.356
Δηλαδή συμφωνείς με την άποψη ότι θα πρέπει το κράτος να κόψει από παντού για να ενισχύσει την άμυνα του?

και ως μονάδα και ως μέρος του ΝΑΤΟ?
Aν πιστεύεις ότι αυτό συμβαίνει στο Ισραήλ είσαι εκτός πραγματικότητας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom