Νέα

Donald Trump, Πρόεδρος Η.Π.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.606
Πόντοι
3.656
Δηλαδή σε έναν κόσμο που μυρίζει μπαρούτι, που οι πόροι τελειώνουν και το κλίμα αλλάζει....ο πιο ισχυρός πολιτικός του κόσμου έχει για αφεντικό έναν ιδιώτη επιχειρηματία...που προωθεί τα προσωπικά του συμφέροντα από δημόσιο αξίωμα. Περίεργο όταν αυτό γίνεται στην Ελλάδα είναι διαπλοκή...όταν γίνεται στην αμερική είναι επανάσταση :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: alex71

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.401
Πόντοι
6.056
ο μοναρχικός Ελον φτιάχνει υπερστρατό με εξελιγμένα ανδροειδή ,
τρεχαλάτε - οργανωθείτε χωριανοί μη χάσουμε τη κακομοιριά βολεψιά μας :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.606
Πόντοι
3.656
αν στην ελλάδα μαζί με τον κυριάκο έπαιρνε αξίωμα και κανένας ολιγάρχης και στην ομιλία του έλεγε ότι όλα θα πάνε καλά απο δω και πέρα επειδή η μετοχή του ομίλου θα πάει στο διάστημα δεν θα το έπαιρνες τόσο ελαφρά.

Το ίδιο είναι

• Like

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.677
Πόντοι
26.141
αν στην ελλάδα μαζί με τον κυριάκο έπαιρνε αξίωμα και κανένας ολιγάρχης και στην ομιλία του έλεγε ότι όλα θα πάνε καλά απο δω και πέρα επειδή η μετοχή του ομίλου θα πάει στο διάστημα δεν θα το έπαιρνες τόσο ελαφρά.

Το ίδιο είναι
Συμφωνούμε ........Με μια διαφορά όμως ..ο ένας γαμαει μοντέλα κ τα καλύτερα μούνια του κόσμου ενώ του άλλου τού γαμανε την γυναίκα εφοπλιστές κ το κάνει τουμπεκί :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.401
Πόντοι
6.056
μωρέ θες κυργιάκο μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα διότι φοβάσαι μη τυχόν χάσεις τη θέση σου στη γαλέρα ,συνήθισες.....
κάθε αλλαγή σου προκαλεί τρόμο,ψυχολογικό ....κυρΠαντέλως :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.606
Πόντοι
3.656
Συμφωνούμε ........Με μια διαφορά όμως ..ο ένας γαμαει μοντέλα κ τα καλύτερα μούνια του κόσμου ενώ του άλλου τού γαμανε την γυναίκα εφοπλιστές κ το κάνει τουμπεκί :confused:
και τον έχεις για χαζό?

εσύ θα ήθελες να σου πρήζουν τις μπάλες όλη μέρα στη δουλειά και να γυρίζεις σπίτι 10 η ώρα και να πρέπει να γαμήσεις την μπόβαρι??? :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.606
Πόντοι
3.656
μωρέ θες κυργιάκο μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα διότι φοβάσαι μη τυχόν χάσεις τη θέση σου στη γαλέρα ,συνήθισες.....
κάθε αλλαγή σου προκαλεί τρόμο,ψυχολογικό ....κυρΠαντέλως :2funny:
άσε ρε μαν που είναι ο τραμπ και ο έλον μασκ αντισυστημικοί και θα φέρουν και την αλλαγή....

ειδικά για την ευρώπη....θα σου αλλάξουν την γαλέρα....ναι πίστεψε και τον βελόπουλο που λέει ότι θα πάρει τα δανεικά των κομμάτων και θα τα κάνει συντάξεις 4 χιλιάρικα....

ποια αλλαγή???? πριν ο μασκ δεν προωθούσε την ατζέντα του ή νομίζεις ότι οι δημοκρατικοί τον είχαν χεσμένο????

επειδή σου χτύπησε τις χορδές (όπως ξέρει) και σου είπε αυτά που θες να ακούσεις? Αν επιβάλλει όντως τους δασμούς και τις πολιτικές που λέει για την ευρώπη θα δεις και εσύ καλύτερα την γαλέρα....

να λέμε και τίποτα σοβαρό....αν ήμουν αμερικάνος θα τον ψήφιζα (αφού η άλλη επιλογή ήταν οι πολεμόχαροι ντέμοκρατς) αλλά στην Ελλάδα που ζούμε???? Σου αρέσουν οι αυταπάτες?

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.410
Πόντοι
1.056
Το αν βλέπεις τον πιο πλούσιο άνθρωπο στον κόσμο και πλέον έναν από τους πιο ισχυρούς να μιλάει με τέτοια έπαρση για την προσωπική του ατζέντα από τέτοια θέση ισχύος....είναι μια καινούρια μορφή μοναρχίας.
Εχω συνιθισει να μου τα λεν κάτι μπατακια τύπου Αδωνι,Πλεύρη,Τσεκουρατου,...τουλαχιστον στον Ελον έχω και ένα σεβασμό που μ έφτιαξε για να χρησιμοποιώ το σταρλινκ που σ στέλνω γιατί οι άλλοι το ίντερνετ τους είναι για τον πεο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.988
Πόντοι
9.297
θα σας καταγγείλουμε στα πρωινάδικα και μετά δε σας γλιτώνει ούτε ο τραμπ από την οργή τους
Πρώτα θα συλλάβουμε τους δροσερουληδες και τις woke παρανυχιδες στα πρωινάδικα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.677
Πόντοι
26.141
και τον έχεις για χαζό?

εσύ θα ήθελες να σου πρήζουν τις μπάλες όλη μέρα στη δουλειά και να γυρίζεις σπίτι 10 η ώρα και να πρέπει να γαμήσεις την μπόβαρι??? :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:
Είναι θέμα αρχής ...
Είσαι ο πιο διάσημος κερατάς πρωθυπουργός ..του κόσμου..

Ο μόνος κερατάς

Όλοι οι πρόεδροι κ πολιτικοί ξενογαμανε πηδάνε αβερτα κ οι γυναίκες τους δεν μιλάνε ...εδώ έχουμε το ανάποδο .... τού την έκανε την Πολωνέζα Jenna Jameson ο εφοπλιστής μας και ο πρωθυπουργός την δέχεται στο σπίτι πίσω χιλιοχυμενη από αλμυρο σπέρμα εφοπλιστή

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.606
Πόντοι
3.656
Εχω συνιθισει να μου τα λεν κάτι μπατακια τύπου Αδωνι,Πλεύρη,Τσεκουρατου,...τουλαχιστον στον Ελον έχω και ένα σεβασμό που μ έφτιαξε για να χρησιμοποιώ το σταρλινκ που σ στέλνω γιατί οι άλλοι το ίντερνετ τους είναι για τον πεο
έπρεπε τότε να κάνουμε προθυπουργό τον Σωκράτη γιατί μας έφερε τα ιντρακόμ με την 124άρα σύνδεση isdn :confused::confused:

θα έκανε και λόγο και θα έλεγε μην σας νοιάζει παιδιά...κάτι μου λέει ότι η μετοχή μας θα φτάσει στον άρη από δω και πέρα....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.606
Πόντοι
3.656
Είναι θέμα αρχής ...
Είσαι ο πιο διάσημος κερατάς πρωθυπουργός ..του κόσμου..

Ο μόνος κερατάς

Όλοι οι πρόεδροι κ πολιτικοί ξενογαμανε πηδάνε αβερτα κ οι γυναίκες τους δεν μιλάνε ...εδώ έχουμε το ανάποδο .... τού την έκανε την Πολωνέζα Jenna Jameson ο εφοπλιστής μας και ο πρωθυπουργός την δέχεται στο σπίτι πίσω χιλιοχυμενη από αλμυρο σπέρμα εφοπλιστή
υπάρχουν και άλλοι μη κοιτάς που δε τα λένε :coffee:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.401
Πόντοι
6.056
άσε ρε μαν που είναι ο τραμπ και ο έλον μασκ αντισυστημικοί και θα φέρουν και την αλλαγή....

ειδικά για την ευρώπη....θα σου αλλάξουν την γαλέρα....ναι πίστεψε και τον βελόπουλο που λέει ότι θα πάρει τα δανεικά των κομμάτων και θα τα κάνει συντάξεις 4 χιλιάρικα....

ποια αλλαγή???? πριν ο μασκ δεν προωθούσε την ατζέντα του ή νομίζεις ότι οι δημοκρατικοί τον είχαν χεσμένο????

επειδή σου χτύπησε τις χορδές (όπως ξέρει) και σου είπε αυτά που θες να ακούσεις? Αν επιβάλλει όντως τους δασμούς και τις πολιτικές που λέει για την ευρώπη θα δεις και εσύ καλύτερα την γαλέρα....

να λέμε και τίποτα σοβαρό....αν ήμουν αμερικάνος θα τον ψήφιζα (αφού η άλλη επιλογή ήταν οι πολεμόχαροι ντέμοκρατς) αλλά στην Ελλάδα που ζούμε???? Σου αρέσουν οι αυταπάτες?
τι σου έκανε ο Βελόπουλος και σπάζεσαι ? για εξήγησε !!!
μη μου πείς τη λαλακία για τις κηραλοιφές διότι οι αντίπαλοι είναι άεργοι χωρίς ένσημο και έχουμε κ τα θαυματουργά νανογιλέκα :2funny:
Στο λέω αντικειμενικά χωρίς να ψηφίζω βελόπουλο

Στα υπόλοιπα που λες δεν βλέπω παρά μόνον κλάψα , μπούρδες στυλ Ντάιμα και κινδυνολογία λες και με μπάιντεν βρυξέλλες λάμβανες το τσεκ από καμιά μκο :rockon:

Ο Τραμπ σύρθηκε σε εισαγγελείς , σώθηκε από δολοφονία και συ λες ότι τα είχε βρεί με τους διώκτες του κ τους παρ' ολίγον εκτελεστές του ..:confused:
Τι κατέχεις περιουσιακά που φοβάσαι πως θα χάσεις λόγω τραμπ ?
Ένα συν έχεις που αναγνωρίζεις ότι οι αντίπαλοι ήταν αιμοδιψείς
Μη ξεχνάς πως η ελλάδα είναι μακριά από την αμερική αλλά ουσιαστικά είμαστε αποικία της και επηρεαζόμαστε άμεσα ...
είναι τυχαίο που τα πασοκουλόσκυλα κατέβασαν μαύρες πλερέζες ?
σε όλη την ευρώπη αγανάχτησε ο κόσμος με τις λαλακίες του συστήματος (σβαμπ-σόρος- βρυξέλλες-μπιντές) , δεν το λέω εγώ ..
οι λαοί το λένε που πετάνε τη σαπίλα από τις κυβερνήσεις, και στη Γαλλία πρώτο κόμμα η Λεπέν ..
Στη Ρουμανία ακύρωσαν εκλογές επειδή τα αποτελέσματα δεν ήταν συστημικά ...ποιοί είναι οι φασίστες φίλε ?
επειδή είσαι "αριστερός" , είδες το τουίτ του Έκτορα Κουφοντίνα ?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.677
Πόντοι
26.141
μη μου πείς τη λαλακία για τις κηραλοιφές διότι οι αντίπαλοι είναι άεργοι χωρίς ένσημο και έχουμε κ τα θαυματουργά νανογιλέκα :2funny:

Στα υπόλοιπα που λες δεν βλέπω παρά μόνον κλάψα , μπούρδες στυλ Ντάιμα και κινδυνολογία λες και με μπάιντεν βρυξέλλες λάμβανες το τσεκ από καμιά μκο :rockon:

Ο Τραμπ σύρθηκε σε εισαγγελείς , σώθηκε από δολοφονία και συ λες ότι τα είχε βρεί με τους διώκτες του κ τους παρ' ολίγον εκτελεστές του ..:confused:
Μη ξεχνάς πως η ελλάδα είναι μακριά από την αμερική αλλά ουσιαστικά είμαστε αποικία της και επηρεαζόμαστε άμεσα ...
σε όλη την ευρώπη αγανάχτησε ο κόσμος με τις λαλακίες του συστήματος (σβαμπ-σόρος- βρυξέλλες-μπιντές) , δεν το λέω εγώ ..
οι λαοί το λένε που πετάνε τη σαπίλα από τις κυβερνήσεις, και στη Γαλλία πρώτο κόμμα η Λεπέν ..
Στη Ρουμανία ακύρωσαν εκλογές επειδή τα αποτελέσματα δεν ήταν συστημικά ...ποιοί είναι οι φασίστες φίλε ?
Δημητραρος κουφοντινας ούτε που θέλει να βγει από Μπουζου

Αν βγει θα πρέπει να κάνει υπερωρίες για σαράντα χρόνια για να ξεβρωμισει αυτόν τον τόπο από παράσιτα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.606
Πόντοι
3.656

Τίποτα δεν μου έκανε ο Βελόπουλος ως αντιπολίτευση όταν καταγγέλει την κυβέρνηση. Οταν αρχίζει τις μαλακιες για το τι θα κάνει αν γίνει κυβέρνηση εδώ πρόβλημα με την κοροϊδία. Εσυ δεν έχεις θέμα να σε θεωρεί χαζό;;;

Ο τραμπ είχε καταδίκες για οικονομικά εγκλήματα πολύ πριν μπει στην πολιτική. Είναι ο ορισμός του καπιταλισμού…διάβασε πως έφτιαξε την περιουσία του και θα καταλάβεις πόσο πατριώτης είναι. Μην διαβάζεις μόνο τις επικεφαλίδες.

Άσε τι έχει ο καθένας…και αν η Ευρώπη πάει σε χειρότερα επίπεδα πρώτα θα πεινάσεις εσύ που δεν φοβάσαι γιατί δεν έχεις τίποτα να χάσεις και μετά αυτοί που έχουν. Τώρα λέμε μαλακιες βραδιάτικα…

Η ουσία είναι ότι ο τραμπ έχει σχέδια για την Αμερική όχι για την Ευρώπη.

Το να τον υποστηρίζεις επειδή είναι κατά των γκει ή των μκο παρόλο που δεν σε συμφέρει ως χώρα είναι ηλιθιο και στενόμυαλο.

Αυτά για τα τσεκ από καμιά μκο είναι για συζητήσεις που μπούφους και για αυτούς που δεν ξέρουν άλλες λέξεις εκτός από «λοατκι» και «λάθρο».

Δε ξέρω τι είπε ο Κουφοντίνας αλλά δεν με νοιάζει κιόλας σιγά την προσωπικότητα. Και δεν είμαι αριστερός

• Like

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.401
Πόντοι
6.056
Τίποτα δεν μου έκανε ο Βελόπουλος ως αντιπολίτευση όταν καταγγέλει την κυβέρνηση. Οταν αρχίζει τις μαλακιες για το τι θα κάνει αν γίνει κυβέρνηση εδώ πρόβλημα με την κοροϊδία. Εσυ δεν έχεις θέμα να σε θεωρεί χαζό;;;

Ο τραμπ είχε καταδίκες για οικονομικά εγκλήματα πολύ πριν μπει στην πολιτική. Είναι ο ορισμός του καπιταλισμού…διάβασε πως έφτιαξε την περιουσία του και θα καταλάβεις πόσο πατριώτης είναι. Μην διαβάζεις μόνο τις επικεφαλίδες.

Άσε τι έχει ο καθένας…και αν η Ευρώπη πάει σε χειρότερα επίπεδα πρώτα θα πεινάσεις εσύ που δεν φοβάσαι γιατί δεν έχεις τίποτα να χάσεις και μετά αυτοί που έχουν. Τώρα λέμε μαλακιες βραδιάτικα…

Η ουσία είναι ότι ο τραμπ έχει σχέδια για την Αμερική όχι για την Ευρώπη.

Το να τον υποστηρίζεις επειδή είναι κατά των γκει ή των μκο παρόλο που δεν σε συμφέρει ως χώρα είναι ηλιθιο και στενόμυαλο.

Αυτά για τα τσεκ από καμιά μκο είναι για συζητήσεις που μπούφους και για αυτούς που δεν ξέρουν άλλες λέξεις εκτός από «λοατκι» και «λάθρο».

Δε ξέρω τι είπε ο Κουφοντίνας αλλά δεν με νοιάζει κιόλας σιγά την προσωπικότητα. Και δεν είμαι αριστερός
αν ο βελόπουλος γίνει κυβέρνηση θα πεινάσουμε ....

ο τραμπ είχε καταδίκες αλλά οι αντίπαλοι ήταν μακάκες και δεν το εκμεταλλεύτηκαν, δεν τον έκλεισαν μέσα ....

αν η ευρώπη πάει χειρότερα..... διότι μέχρι τώρα πάει μια χαρά, όλοι οι λαοί έχουν την τύφλα τους

αν είσαι υπερ των λάθρων και των γκέι είναι ανοιχτόμυαλο και συμφέρον για τη χώρα ....

λοατκι λάθρο ,χαρτζηλικάκι σόρος ΜΚΟ δεν υπάρχουνε μωρέ ....

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΡΕ ΜΠΡΟ :undecided:

εννοείται πως δεν είσαι αριστερός , "αριστερό" σε είπα :wink:

πέσε τώρα για ύπνο και μη δείς τον Έλον στο όνειρο σου :2funny:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.401
Πόντοι
6.056
Κρίμα ρε Saul και σε θεωρούσα σύντροφό :confused::cry:
"σύντροφος" σαν τον (Τραμποφαγωμένο)"σύντροφο" Τριντό ο καλός "σύντροφος" Σαούλ :D:

ΤριντόKούλα.jpg

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.677
Πόντοι
26.141
"σύντροφος" σαν τον (Τραμποφαγωμένο)"σύντροφο" Τριντό ο καλός "σύντροφος" Σαούλ :D:

ΤριντόKούλα.jpg
Αυτά τα πουσταρια είναι κατάλοιπα του σύγχρονου αναρχονεοκαπιταλισμού

Στον υπαρκτό σοσιαλισμό τούς πετούσαν Σιβηρία να τούς γαμανε οι αρκούδες !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom