ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.928
- Πόντοι
- 24.596
1. Επειδή αυτά που λέει είναι πραγματικά γεγονόταΟταν ασχολουνται με τα παντελονια του τραμπ δειχνουν οτι δεν εχουν να απαντησουν με επιχειρηματα σε αυτα που λεει.
Στο έφτιαξα λίγο, κατα λάθος έγραψες "πρόεδρος"Oλοκληρη η ομιλια του ΠΡΩΗΝ Προεδρου Τραμπ στην Νοτια Καρολινα που εγινε στις 6/6
1.38.33https://rumble.com/vi3per-full-speech-president-donald-j.-trump-at-nc-gop-convention-6521.html
Oλοκληρη η ομιλια του Προεδρου Τραμπ στην Νοτια Καρολινα που εγινε στις 6/6
Το 50%+ των Ρεπουμπλικανών τον πιστεύει.Είναι τόσο στον κόσμο του που νομίζει ότι μπορεί να ξαναβγεί μετά απο τις γκάφες που έκανε...
Το 50%+ των Ρεπουμπλικανών τον πιστεύει.
εγώ δεν τον στηρίζω.Δε ξέρω από που είδες αυτό το νουμερο, ωστόσο απο πρόσφατα polls, μόνο το 40% των ρεπουμπλικανών τον υποστηρίζει (πηγή). Αν για χάρη ευκολίας το πεις 50%, τότε έχεις περισσότερο από τα 3/4 του εκλογικού σώματος κατά του, και λιγότερο απο το 1/4 υπέρ του.
Όχι, δε το είπα για τη στήριξη ή μη. Συγνώμη αν ακούστηκε κακά.εγώ δεν τον στηρίζω.
Πάντως έχει φανατικούς οπαδούς επικίνδυνους,ακόμα και στο στρατό.
Δεν θα ξαναβγεί ο μαλάκας ποτέμαλάκες άμα ξαναβγεί ο Τρόμπας,γιατί παίζει σαν σενάριο,και είναι ακόμα ο σκύλος ο Ερντογάν στα πράγματα δίπλα μας,την πατήσαμε….
οι ΗΠΑ θα χρεοκοπήσουν μέχρι το τέλος της δεύτερης θητείας βέβαια,αλλά εμείς στο μεταξύ θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα.Πρέπει πριν λήξει η παρούσα θητεία του παππού στο Αμέρικα,να γίνει κάτι με το Τούρκο και να βγει από την μέση ο τουρκόσκυλος
Ο Τραμπ είναι μαλακας και ο δικός σου τι είναι?Δεν θα ξαναβγεί ο μαλάκας ποτέ
Για τον τραμπόγυφτα δεν υπάρχει αμφιβολία οτι και μαλάκας είναι, και σιχαμερος κωλότουρκοςΟ Τραμπ είναι μαλακας και ο δικός σου τι είναι?
Δεν συγκρινωνται ανόμοια πράγματα. Φυσικά μαλάκας είναι αλλά ο Τράμπ ήταν σε πολύ ανώτερη θέσηΟ Τραμπ είναι μαλακας και ο δικός σου τι είναι?