Δ
Διαγραμμένο μέλος 186072
Επισκέπτης
Ρε, τι λουλούδια είστε εσείς;;
WE THE PEOPLE λεει......
Ναι τυπε, ενας απ'αυτους που εκαναν ενσταση επι του αποτελεσματος εκανε ΤΑΜΠΛΩ με το το συνταγμα και το ειχε διπλα του οσο μιλαγε.
WE THE PEOPLE λεει......
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει Trump.Να κανω ενα ερωτημα
Ο Τραμπ εχει την εντυπωση οτι για τα σημερινα θα την βγαλει καθαρη?
WE THE PEOPLE λεει......
Ναι τυπε, ενας απ'αυτους που εκαναν ενσταση επι του αποτελεσματος εκανε ΤΑΜΠΛΩ με το το συνταγμα και το ειχε διπλα του οσο μιλαγε.
Tύπε μου λέει σε αυτό το link ότι ο Μπάιντεν ζήτησε συνάντηση με τους Στρατηγούς και αυτοί αρνήθηκαν;Υπονοεις οτι λεω μαλακιες??? Με λες ψευτη??? ο Τακτικος Ελιγμος του Μπου...."Δωσε Λινκ".....Για δωσε λινκπριν μερες ο Μπαιντεν ζητησε συναντηση με τους στρατηγους στο πενταγωνο.....και οι στρατηγοι αρνηθηκαν!!!! κανε ονειρα......αντε να τελειωσει η φαρσοκωμωδια
να κατεβει ο στρατος να θερισει ναζι μαζι και τον τραμποακουλα
ε παρτο!!!!
να περιμενεις καμποσα θανατικα και απο τις δυο πλευρεςΈχουμε και νεκρή πολίτη;;
Δε τον βλέπω καλά τον τραμπάκουλα το μπούφο.
Τύπε, αν διανοηθούν να βάλουν τη δικαιοσύνη τώρα στο κόλπο, τότε θα βγει επίσημα και θα πει να βγουν με τα όπλα στους δρόμους. :SΈχουμε και νεκρή πολίτη;;
Εδω ελεγε στον υπευθυνο διεξαγωγης εκλογικης διαδικασιας, <μου λειπουν τοσες χιλιαδες ψηφοι, δωστες μου να τελειωνουμε.>Να κανω ενα ερωτημα
Tελευταία φορά που σε σοκάρω, το αν ο Μητσοτάκης πολιτικά γέρνει από τη μια ή την άλλη δε σημαίνει οτι και όποιος είναι νδ απαραίτητα συντάσσεται με αυτό.
Μπαροκα προσεχε τι λες για τον κουλη γιατι δεν θα σου δωσει τα 0.60€
Σε σοκάρει οτι κάποιοι δεν κάνουν το σταυρό τους κάθε πρωί μπροστά στην εικόνα του ΠΑΠΑντρέα, ε;
Η πολιτική ορθότητα εξέθρεψε σε μεγάλο βαθμό το φαινόμενο Τραμπ γιατί πολλοί ψήφισαν από αντίδραση σε αυτήν. Σήμερα μου έλεγε ένας Αμερικανός ότι αυτό που γίνεται στην Ελληνική τηλεόραση να κάνουν κοπλιμέντα στις γκόμενες ότι είναι ωραίες εκεί δεν γίνεται,αλλά και αν γίνει αρχίζουν να σε κράζουν οι φεμινίστριες και οι διάφοροι παρατρεχάμενοι ως σεξιστή που υποτιμάς τις γυναίκες. Αυτή την κοινωνία έφτιαξαν λοιπόν και οι κάθε λογής φασίστες εκμεταλλεύονται όλες αυτές τις στρεβλώσεις και τις υπερβολές της δύσης προς όφελός τους.
Εγω παλι πιστευω οτι την εχει πολυ ασχημα.Εδω ελεγε στον υπευθυνο διεξαγωγης εκλογικης διαδικασιας, <μου λειπουν τοσες χιλιαδες ψηφοι, δωστες μου να τελειωνουμε.>Να κανω ενα ερωτημα
Δε νομιζω να τον απασχολησει το σημερινο.
να περιμενεις καμποσα θανατικα και απο τις δυο πλευρεςΈχουμε και νεκρή πολίτη;;
Το εχει.Τύπε, αν διανοηθούν να βάλουν τη δικαιοσύνη τώρα στο κόλπο, τότε θα βγει επίσημα και θα πει να βγουν με τα όπλα στους δρόμους. :SΈχουμε και νεκρή πολίτη;;
Ο Pence πρέπει τώρα να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να οδηγήσει τη χώρα ομαλά στη μετάβαση εξουσίας.
Δεν ξέρω αν το έχει βέβαια. :S