Νέα

Donald Trump, Πρόεδρος Η.Π.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 208K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Εχουμε χασει ο μετρημα ποσους εχει σκοτωσει η αριστερη τρομοκρατια (την οποια παντα υπερασπιζονταν τα αριστερα κομματα) εδω και σαραντα χρονια

Και πάντα χωρίς καμία τιμωρία.

Επισκέπτης
Οπότε το κωλοβιβλίο όντως, δεν θα έχει πουλήσει πάνω από 50 βιβλία
σε ηλίθιους που το πήραν ... κατά λάθος ...

ή επειδή πιάνει πολύ χώρο στη βιβλιοθήκη.

Κανεῖς δὲν τὸ πῆρε. Κρατικὲς βιβλιοθῆκες ποὺ εἶναι στὸ κόλπο μόνο.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
ο ελαφρυς προπηλακισμος ειναι ενιοτε σωστος..πχ στον τρεμοπουλο στην ρεπουση παπκωνσταντινου καμμενο κλπ
οχι ομως οι δολοφονικες επιθεσεις,ακομα κ σε σκουληκια τετοιου ειδους...
ύπουλος τραμπουκισμός θέλεις να πεις, ακόμα έχει σημάδια στο πρόσωπό του
[/img]

Συνημμένα

• dimitris_kousouris.jpg
    dimitris_kousouris.jpg
    46 KB · Εμφανίσεις: 26

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Εχουμε χασει ο μετρημα ποσους εχει σκοτωσει η αριστερη τρομοκρατια (την οποια παντα υπερασπιζονταν τα αριστερα κομματα) εδω και σαραντα χρονια και μας πρηξατε με τον κουσουρη.
για πες έναν;

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Γιωργάκη .. μήπως τον ... ορέγεσαι τον τύπο ;

Που να έβλεπες τις μεταπτυχιακές της οδοντιατρικής που σου είπα !!!!!
ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ.

Επισκέπτης
[/img]

Τρίχες κατσαρές. Ξύλο κανονικὸ ἔπεσε, τραυματισμοί εἶναι φυσικὸ νὰ ὑπάρχουν. Μετὰ ἀπὸ λίγες μέρες βγῆκε ἀπὸ τὸ νοσοκομεῖο.

Ὁ κομμουνιστικὸς προπαγανδιστικὸς μηχανισμὸς ἀνέλαβε νὰ τὸ παρουσιάσει σὰν τρομοκρατικὴ ἐπίθεση.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
[/img]
κοιτα την ιστορια δεν την ξερω...
ο τυπος οπως τον βλεπω μου θυμιζει κατι μαλακιστηρια πονηριδηδες αριστεροβλακες
αν πχ μου ελεγε αυτα που λεει ο πορνοπαπος εδω,θα τουσκαγα κατι καρπαζιες ευχαριστως μπας κι εστρωνε
αλλα δε θα μπορουσα να συμετεχω σε καταδρομικη εναντιον του με τα αποτελεσματα που υπηρξαν
το ξυλο με μετρο βγηκε απο τον παραδεισο
πολλες φορες σαν φοιτητης επειδη ειχα πεσει στο πολυτεχνειο πατρων να επικρατει μια περιεργη κατασταση,ειχα δεχτει αντιστοιχες επιθεσεις απο μαλ..ες της εποχης με αμπεχωνα κ μουσια
ειχα φαει αλλα κυριως ειχα ριξει ψιλες σε πολλους
αποδεκτο κατ εμε..αλλα μεχρι εκει... :hi: οχι πιο περα...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ρε μαλάκα, το βιβλίο ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙΣ
ούτε το έχεις διαβάσει.

Από τις 1000 σελίδες, έχεις βρει στα ΑΓΓΛΙΚΑ
20 παραγράφους που σου έχει υποδείξει ο Ψαρράς.

Συνέχισε να κάνεις τον κόσμο να γελάει.

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις σκουπίδι , ψηφοφόρε του ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ;
Λαλακι γιατι δε το βουλωνεις? Οσο γραφεις παπαριτσες τοσο θα ανεβαζω λινκς. Το βιβλιο αυτη τη στιγμη δεν το εχω. Το εχω διαβασει και στα ελληνικα και στα αγγλικα. Εχεις καποιο προβλημα με αυτο? Αν εχεις προβλημα το μονο που εχεις να κανεις ειναι να με ξεβρακωσεις ΔΗΜΟΣΙΩΣ. Οριστε, σου δινω πασα:

Γιατι λαλακι μου δεν ηξερες τα σχεδια του Χιτλερ για ολοκληρα τα Βαλκανια και τη Ρωσσια και μας ελεγες οτι ηθελε ΜΟΝΟ τα συνορα του 1914???? Τα οποια ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ Βαλκανια και Ρωσσια????

Και πάλι δεν εμπλέκομαι με τίποτε σε διάλογο με περιττώματα του ιδεολογικού βόθρου των Εξαρχείων, απλά διευκρινίζω ...

1)Όλη την Ευρώπη λένε τα περιττώματα των Εξαρχείων. Πιθανόν και άγγλοι πολιτικοί (πούστηδες). Η λογική λέει μάλλον εδάφη της Πρωσσίας και του Β' Ράϊχ του Βίσμαρκ, που αφαιρέθηκαν δια της βίας το 1918.

Μη μου γραψεις παλι τις γελοιες κωλοτουμπες σου: www.bourdela.com/forum/index.php?topic=238147.msg6986985#msg6986985]λινκ[/url]

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
κοιτα την ιστορια δεν την ξερω...
ο τυπος οπως τον βλεπω μου θυμιζει κατι μαλακιστηρια πονηριδηδες αριστεροβλακες
αν πχ μου ελεγε αυτα που λεει ο πορνοπαπος εδω,θα τουσκαγα κατι καρπαζιες ευχαριστως μπας κι εστρωνε
αλλα δε θα μπορουσα να συμετεχω σε καταδρομικη εναντιον του με τα αποτελεσματα που υπηρξαν
το ξυλο με μετρο βγηκε απο τον παραδεισο
πολλες φορες σαν φοιτητης επειδη ειχα πεσει στο πολυτεχνειο πατρων να επικρατει μια περιεργη κατασταση,ειχα δεχτει αντιστοιχες επιθεσεις απο μαλ..ες της εποχης με αμπεχωνα κ μουσια
ειχα φαει αλλα κυριως ειχα ριξει ψιλες σε πολλους
αποδεκτο κατ εμε..αλλα μεχρι εκει... :hi: οχι πιο περα...
τύπε μου δεν με ενδιαφέρουν τα κολλήματα και τα βιώματα που είχες μικρός, αν δεν ξέρεις την υπόθεση μην μιλάς, επίσης πολυτεχνείο η πατρα δεν έχει,,,

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Τρίχες κατσαρές. Ξύλο κανονικὸ ἔπεσε, τραυματισμοί εἶναι φυσικὸ νὰ ὑπάρχουν. Μετὰ ἀπὸ λίγες μέρες βγῆκε ἀπὸ τὸ νοσοκομεῖο.

Ὁ κομμουνιστικὸς προπαγανδιστικὸς μηχανισμὸς ἀνέλαβε νὰ τὸ παρουσιάσει σὰν τρομοκρατικὴ ἐπίθεση.

H καταδίκη του Περίανδρου ήταν έργο του[size=14pt] Ψαρρά[/size] 100%.
Κι ο Κουσουρής ο ίδιος δεν είχε καταθέσει εναντίον του.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
τύπε μου δεν με ενδιαφέρουν τα κολλήματα και τα βιώματα που είχες μικρός, αν δεν ξέρεις την υπόθεση μην μιλάς, επίσης πολυτεχνείο η πατρα δεν έχει,,,
δεν αναφερω τα βιωματα να δικαολογησω κατι
λεω ποια ειναι τα ορια για μενα
οσον το πολυτεχνειο ,βαλε χ  :grin:
απλα επειδη οι τσαμπουκαδες γινονταν βασικα  στα πανω κτηρια πολ μηχανικων υπολογιστων κλπ,τ ανεφερα ως πολυτεχνειο...πανε κ 120 χρονια απο τοτε.εχω καποια απωλεια μνημης.. :grin: :grin:
υγ κοληματα δεν εχω
ειμαι ισως ο πιο αντικειμενικος εδω μεσα!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Ο γυναικολόγος.
Δεν πέθανε αμέσως.
Του έκοψε τα πόδια ο Κουφοντίνας.
Πέθανε μετά από λίγα χρόνια.
Όταν δικάστηκαν , είχε παραγραφεί το αδίκημα
17Ν; Αυτοί δεν ήταν αριστεροί αλλά πασοκοι, αρχηγός ο Ανδρέας Παπανδρέου, δεν το λέω εγώ, εσύ το λες....

opadosksanthoygenoys

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
423
Πόντοι
511
Αριστεροι αναρχοκομμουνιστες και λοιπα απολειφαδια της κοινωνιας (που ως γνωστον ευδοκιμουν ΜΟΝΟ στην ελλαδα και σε χωρες της Λ. Αμερικης κι αυτο πρεπει να μας προβληματισει γιατι εκει βγηκαν οργανωμενα και με οπλα για να επιβληθουν) στον υπολοιπο κοσμο ειναι γραφικοι γεροντες που ειτε ψοφησαν ειτε περιμενουν στη σειρα για να ψοφησουν παρεα με τις ιδεες τους η απλα ειναι επιδοτουμενοι επαναστατες.Εδω ομως ειναι κυβερνηση εχουν πιασεο ΟΛΑ τα ποστα (πουτανα καρεκλα) και θεωρουνται προχω η διανοηση του τοπου και οι κατεχοντες το φιλοσοφικο λιθο.Το μελλον προμυνηεται δυσοιωνο και καποιοι νομιζουν οτι ολα θα λυθουν με ψηφους....

opadosksanthoygenoys

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
423
Πόντοι
511
17Ν; Αυτοί δεν ήταν αριστεροί αλλά πασοκοι, αρχηγός ο Ανδρέας Παπανδρέου, δεν το λέω εγώ, εσύ το λες....
Να σου στειλω σε λινκ το "γεννηθηκα 17 νοεμβρη " του κουφοντινα να το διαβασεις (εγω το διαβασα) και να ξαναρθεις να μας τα ξαναπεις?

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Συνεχιζω να μην εχω ιδεα ποιος εισαι. Μη με βαζεις στο τσουβαλι. Σου ειπα οτι εκανα αναφορα σημερα αυτον που απειλουσε τον τυπο που εχω σκυλοβρισει. Ποτε δεν εχω βρισει νεκρους (συγγενεις μελων εννοω, οχι νεκρους πολιτικους...) και ποτε οικογενεια... Γαμα το, τελικα δε θελω να μαθω ποιος εισαι!!
Σε βαζω στο τσουβαλι τυπε γιατι ησουν μπροστα στο σκηνικο και η αναφορα σου στο περιστατικο ειχε να κανει μονο μ εμενα και το ποσο λαθος είναι να βριζεις μανες...
Ειμαι ο cthulhu666 και στ @@ μου αν με ξαναμπαναρετε :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom