Νέα

Donald Trump, Πρόεδρος Η.Π.Α.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Μηνύματα
7.820
Κριτικές
20
Like
12.679
Πόντοι
4.546
Ο Τραμπ με σοβαρό πρόβλημα υγείας..
Χθεσινο βίντεο τον παρουσιάζει με το δεξί χέρι να τρέμει και για να κρατήσει το ποτηρι,χρησιμοποιεί και το άλλο χέρι..
(Η πολύ  :jerking: :jerking: :jerking:,κάνει κακό..!)

Αυτό είναι το αποτέλεσμα όταν κουμπώνεις υδροχλωροκίνη δίχως να υπάρχει αιτία!  :jerking2:
Και προέτρεπε τους μαλάκες που τον ακούνε {Αμερικανάκια} να χτυπάνε ενέσεις με χλωρίνη, κι αυτοί "ψόφαγαν" σαν τα κοτόπουλα!
  :zombie:
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Έκθετος ο Τραμπ μετά τις 8+1 αποκαλύψεις-φωτιά του Τζον Μπόλτον

Το αίτημα στην Κϊνα για να τον βοηθήσει να επανεκλεγεί φέτος - Η δήλωση υπέρ της Σαουδικής Αραβίας για να καλύψει την Ιβάνκα - Οι γκάφες με Φινλανδία και Βρετανία
Νέο «πονοκέφαλο» στον Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να προκαλέσει το βιβλίο του πρώην συμβούλου εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ, Τζον Μπόλτον με τίτλο The Room Where It Happened καθώς ήδη κυκλοφορούν αποσπάσματα που μόνο κολακευτικά δεν είναι για τον Αμερικανό πρόεδρο.

Από αυτές ξεχωρίζουν οι ισχυρισμοί ότι ο Τραμπ ζήτησε από την Κίνα να χρησιμοποιήσει την οικονομική της δύναμη για να τον βοηθήσει να επανεκλεγεί το 2020 και οι απόπειρες να σταματήσει έρευνες προκειμένου να κάνει χάρη σε δικτάτορες που εκτιμούσε.

Στα αποσπάσματα που είδαν το φως της δημοσιότητας σε New York Times και Washington Post περιλαμβάνονται και ισχυρισμοί που μόνο τιμή δεν περιποιούν στον πρόεδρο μιας χώρας όπως η Αμερική καθώς ο Τραμπ, σύμφωνα με τον Μπόλτον πίστευε ότι η Φινλανδία είναι ρωσική ενώ αγνοούσε ότι η Βρετανία διαθέτει πυρηνικά.

Οι 8+1 αποκαλύψεις που συζητούνται περισσότερο είναι οι ακόλουθες:

1. Ζήτησε βοήθεια από την Κίνα για νίκη στις εκλογές του 2020

Σύμφωνα με τον Μπόλτον ο Τραμπ κατά τη διάρκεια μιας κεκλεισμένων των θυρών συνάντησης τον Ιούνιο του 2019 επιδίωξε τη βοήθεια του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ για να κερδίσει την επανεκλογή του.

«Ο Τραμπ, τότε, ακατανόητα, έστρεψε τη συζήτηση στις επερχόμενες αμερικανικές προεδρικές εκλογές, κάνοντας έναν υπαινιγμό στην οικονομική ικανότητα της Κίνας και παρακάλεσε τον Σι να εξασφαλίσει ότι θα κερδίσει», γράφει ο Μπόλτον.

«Τόνισε τη σημασία των αγροτών και τις αυξημένες κινεζικές αγορές σόγιας και σιταριού στο εκλογικό αποτέλεσμα».

2. Ο Τραμπ θέλει να μείνει πρόεδρος για περισσότερες από δύο θητείες



«Ο Σι Τζινπίγνκ είπε ότι ήθελε να συνεργαστεί με τον Τραμπ για άλλα έξι χρόνια και ο Τραμπ του απάντησε ότι ορισμένοι πιστεύουν πως ο συνταγματικός περιορισμός για δύο θητείες όσον αφορά τους προέδρους των ΗΠΑ θα πρέπει να καταργηθεί για τον ίδιο. Ο κ. Σι είπε ότι οι ΗΠΑ κάνουν πολλές εκλογές γιατί δεν ήθελε να χάσει τον Τραμπ, ο οποιός ένευσε καταφατικά».

3. Ο Τραμπ έκανε χάρες σε δικτάτορες



4. Το μπράβο στον Σι για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης



5. Υπερασπίστηκε την Σαουδική Αραβία για να κρύψει την Ιβάνκα



6. Τον κορόιδευαν πίσω από την πλάτη του

Το The Room Where It Happened πιστεύεται ότι αποτελεί την πιο λεπτομερή καταγραφή της απελπισίας των υψηλόβαθμων αξιωματούχων της κυβέρνησης Τραμπ και της αρνητικής έως χλευαστικής άποψής τους για τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Σε ένα τέτοιο κεφάλαιο ο Μπόλτον υποστηρίζει ότι έλαβε ένα μήνυμα από τον υπουργό Εξωτερικών Μάικ Πομπέο μετά τη συνάντηση του Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν το 2018 στο οποίο ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ έγραφε «είναι τελείως ανόητος (He is so full of shit, στο πρωτότυπο)».

7. Ο Τραμπ πίστευε ότι η Φινλανδία ανήκε στη Ρωσία



8. Θα ήταν τέλεια μια εισβολή στην Βενεζουέλα


9. Δεν γνώριζε ότι η Βρετανία διαθέτει πυρηνικά





 

ΑΤΛΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2020
Μηνύματα
137
Like
2
Πόντοι
1
ΗΠΑ: Προσφυγή κυβέρνησης Τραμπ στη δικαιοσύνη για να μην κυκλοφορήσει νέο βιβλίο του Τζον Μπόλτον


Ο Τζον Μπόλτον έχει ήδη παραχωρήσει ενόψει της κυκλοφορίας του βιβλίου τηλεοπτική συνέντευξη στο δίκτυο ABC, που αναμένεται να μεταδοθεί την Κυριακή.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του εκδοτικού οίκου, ο Μπόλτον, που παρέμεινε στο αξίωμα στρατηγικής σημασίας στον Λευκό Οίκο από τον Απρίλιο του 2018 ως τον Σεπτέμβριο του 2019, περιγράφει στο βιβλίο του ότι ο πρόεδρος έπαιρνε όλες τις αποφάσεις του «καθοδηγούμενος από υπολογισμό για να εξασφαλίσει την επανεκλογή του».

«Αυτό που είδε ο Μπόλτον είναι εκπληκτικό: έναν πρόεδρο που η επανεκλογή του είναι το μοναδικό πράγμα που μετράει γι’ αυτόν, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα τεθεί σε κίνδυνο ή θα αποδυναμωθεί η χώρα», προστίθεται στο δελτίο Τύπου.

Κατά το βιβλίο του Τζον Μπόλτον, ο μεγιστάνας των ακινήτων έλαβε πολλές άλλες αποφάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην παραπομπή του σε δίκη και στην απομάκρυνσή του από το αξίωμα, πέραν της υπόθεσης της Ουκρανίας, για την οποία δικάστηκε και αθωώθηκε από την ελεγχόμενη από τους Ρεπουμπλικάνους Γερουσία.
 

ΑΤΛΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2020
Μηνύματα
137
Like
2
Πόντοι
1
Ο Τραμπ με σοβαρό πρόβλημα υγείας..
Χθεσινο βίντεο τον παρουσιάζει με το δεξί χέρι να τρέμει και για να κρατήσει το ποτηρι,χρησιμοποιεί και το άλλο χέρι..
(Η πολύ  :jerking: :jerking: :jerking:,κάνει κακό..!)
1:07 λεπτό
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
«Αυτό που είδε ο Μπόλτον είναι εκπληκτικό: έναν πρόεδρο που η επανεκλογή του είναι το μοναδικό πράγμα που μετράει γι’ αυτόν, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα τεθεί σε κίνδυνο ή θα αποδυναμωθεί η χώρα», προστίθεται στο δελτίο Τύπου.

Μην ρωτας τι μπορει να κανει η χωρα σου για σενα αλλα τι μπορεις να κανεις εσυ για παρτη σου

Ντοναλντ ντακ
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
«Αυτό που είδε ο Μπόλτον είναι εκπληκτικό: έναν πρόεδρο που η επανεκλογή του είναι το μοναδικό πράγμα που μετράει γι’ αυτόν, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα τεθεί σε κίνδυνο ή θα αποδυναμωθεί η χώρα», προστίθεται στο δελτίο Τύπου.

Μεταφραση: Το deep state θελει συγκεκριμενα πραγματα, οπως military power projection σ'ολο το πλανητη, παρακολουθησεις, ατελειωτο funding σε defense projects, espionage/intelligence/counterintelligence operations, κτλ κτλ και ο τραμπ κοιταει τι θελει ο μεσος ψηφοφορος. Δλδ αν ο τραμπ μπορει να μειωσει τα εξοδα της αμερικης απεμπλεκομενος απο αμυντικες και intelligence δαπανες, ωστε να παρει ανασα η οικονομια απ'τα δημοσια εξοδα και τους φορους θα το κανει.

Τωρα βγαινει ο μπολτον και μας λεει οτι ο τραμπ προτιμαει να θεσει σε ...κινδυνο την αμερικη. ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ... μονο σε αμερικανους κρετινους μπορει να πουλησει τετοιες μαλακιες ο μπολτον. Την αμερικη που ειναι η #1 υπερδυναμη και δε ξερει τι εχει απο οικονομικα και πολεμικα οπλα, συμμαχους, κτλ, θα την ...αποδυναμωσει δηθεν ο τραμπ και θα απειληθει απο αλλες χωρες οι οποιες ειναι πουθεναδες ακομα και σε τοπικο επιπεδο.

Την εμπρακτη αποδυναμωση που ειχε η αμερικη οσο γινονταν failed state με ολες τις ορδες λαθρομεταναστων απ'το μεξικο εκει δε τους ενοιαζε... οταν πηγε να φτιαξει το φραχτη εκει γαμηθηκαν εναντιον του... εκει δεν ειναι αποδυναμωση της αμερικης ή κινδυνος της αμερικης.... ουτε θεμα ασφαλειας... και ομως ο ψηφοφορος τον ψηφισε για να κλεισει τα συνορα, να επιστρεψει τους στρατιωτες, να απεμπλακει απο ασχετους πολεμους κτλ κτλ. Και βγαινει ο μπολτον και λεει οτι ο τραμπ κοιταει τον εαυτο του.

Απο ποτε βρε νουμερο σε δημοκρατικα καθεστωτα το να κοιτας αν η πολιτικη σου συναδει με αυτα που θελει ο κοσμος ειναι ...ιδιοτελης σκοπος? Ειναι τοσο συστηματικα εγκατεστημενη η ελιτιστικη σκεψη οτι οι πολιτικοι πρεπει να κανουν άλλα απ'αυτα που θελει ο λαος γιατι αυτοι ξερουν καλυτερα ως ανωτεροι, που αν καποιος βγει και κανει αυτα για τα οποια τον ψηφισε ο κοσμος τον βαφτιζουν ανοιχτα ως ...λαϊκιστη.

Εντωμεταξυ ειναι και αναλογα ποιος σε εχει στο στοχαστρο. Δλδ αν θελουν να στη πουν για κατι, θα σου πουν ααα εσυ ειπες οτι θα εκανες το ταδε και δε το εκανες, αρα εισαι ΨΕΥΤΗΣ και παραπλανησες τη κοινη γνωμη. Αν παλι κανεις αυτο που ειπες το οποιο ειναι σε αρμονια με τη λαϊκη βουληση και την εντολη που εχεις λαβει, σε λενε λαϊκιστη, οτι κοιτας την επανεκλογη σου και το συμφερον σου. Οτι και να κανεις, αν σε εχουν στη μπουκα, θα σε κατηγορησουν.
 

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.129
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Πρωτοφανές: Ο ΟΗΕ τάσσεται ανοιχτά υπέρ των ANTIFA κι εναντίον της αμερικανικής κυβέρνησης

Οι «μάσκες» πέφτουν σχετικά με τον ΟΗΕ και τους χρηματοδότες του, οι οποίοι τον χρησιμοποιούν για να προσδώσουν νομιμοποίηση σε όποια οργάνωση ή κυβέρνηση (βλ. Λιβύη) επιθυμούν, ακόμα και σε διεθνείς εξτρεμιστικές οργανώσεις όπως οι ANTIFA, οι οποίες προκαλούν ταραχές, πλιάτσικο κι αποσταθεροποίηση σε αρκετές χώρες του κόσμου.

Ένα tweet από το ιδιαίτερα ισχυρό γραφείο του ΟΗΕ στη Γενεύη, που αντιτίθεται στις αμερικανικές αρχές που περιγράφουν τους ANTIFA ως εγχώρια τρομοκρατική οργάνωση προκάλεσε την οργή αρκετών Αμερικανών, οι οποίοι βλέπουν τον ΟΗΕ να στηρίζει μία οργάνωση η οποία τον τελευταίο μήνα έχει στην κυριολεξία κάνει «λαμπόγυαλο» τις ΗΠΑ αλλά και άλλες χώρες του κόσμου.

«Οι ειδικοί των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα εκφράζουν βαθιά ανησυχία για μια πρόσφατη δήλωση του Γενικού Εισαγγελέα των ΗΠΑ που περιγράφει την [Αντίφα] και άλλους αντιφασιστικούς ακτιβιστές ως εγχώριους τρομοκράτες, λέγοντας ότι υπονομεύει τα δικαιώματα της ελευθερίας της έκφρασης και της ειρηνικής συνάθροισης στη χώρα», ανακοίνωσε στο twitter την Παρασκευή το γραφείο του ΟΗΕ στη Γενεύη, που φιλοξενεί το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, συνοδευόμενο από μια φωτογραφία του banner της Antifa!

 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Φιάσκο για Τραμπ – Σε μισοάδειο γήπεδο η πρώτη προεκλογική ομιλία

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ, Τραμπ στην πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση εδώ και μήνες που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο στην Τάλσα, καταφέρθηκε εναντίον των διαδηλωτών κατά του ρατσισμού και υπερασπίστηκε τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία του κορονοϊού, σε μια αίθουσα που ήταν κάθε άλλο παρά γεμάτη.

 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
"Ελεύθερη πτώση" για τον Τραμπ στις δημοσκοπήσεις - Προβάδισμα 14 μονάδων για τον Μπάιντεν

Ο Ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος έχει χάσει μεγάλο μέρος της στήριξης που είχε από το εκλογικό σώμα του, το οποίο του καταλογίζει ευθύνες για τη διαχείριση της πανδημίας Covid-19, την οικονομική κρίση και την απάντησή του μπροστά στις διαδηλώσεις ενάντια στον ρατσισμό και την αστυνομική βία, που συγκλονίζουν τη χώρα μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ.


Μπαι μπαι γκουντμπαι
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Θα φανε καλα οι αμερικανοι...


@JoeBiden
·
Feb 22
On day one, I will send a bill to Congress providing a roadmap to citizenship for 11 million undocumented immigrants and take action to protect Dreamers.

Νομιμοποιηση σε 11 εκατομμυρια λαθρο :wanker: :wanker: :wanker:
 

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Μηνύματα
21.372
Κριτικές
7
Like
38.353
Πόντοι
10.411
Αναρωτιέμαι ποιος να είναι ο χειρότερος πρόεδρος που εξέλεξαν τα αμερικανάκια,o Bush jr ή ο Trump?
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ενας μπους-της και ενας τρομπας

Δυσκολη επιλογη

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom