Νέα

Donald Trump, Πρόεδρος Η.Π.Α.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.194
Κριτικές
13
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Απίστευτη δήλωση Γουόρεν: Ο Τραμπ ίσως είναι φυλακή στις εκλογές του 2020



Λογικη φαινεται

μακαρι να επαληθευτει
το 2020 ο Ντοναλντ θα εχει δευτερη τετραετια, θα εχει ξεπαστρεψι τους εχθρους του στην Αμερικη  και θα εχει δωσει εντολη να φυλακιστουν οι συνεργατες του Σορος σε όλο τον κόσμο,πρωτος στην Ελλαδα που θα πάει μπουζου ειναι ο Τζέφρυ
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
15.683
Like
11.631
Πόντοι
2.406

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Μηνύματα
2.553
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
NEWSIT / ΚΟΣΜΟΣ /
Δεν προλαβαίνει τα χαστούκια ο Τραμπ – «Πόρτα» από τον Κιμ – Κοντοζυγώνει η καθαίρεση
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 28.02.2019 | 12:35 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΕΡΕΤΗ
Δεν προλαβαίνει τα χαστούκια ο Τραμπ – «Πόρτα» από τον Κιμ – Κοντοζυγώνει η καθαίρεση | Newsit.gr
[move] :tomato:... :s&m_3:...Δεν προλαβαίνει τα χαστούκια ο Τραμπ... :s&m_1:  :knuppel: :tomato:[/move]
Εποχές Νίξον θυμίζουν όσα συμβαίνουν στην αμερικανική πολιτική σκηνή. Σπάνια, Αμερικανός Πρόεδρος βρίσκεται σε τόσο δύσκολη θέση όσο ο Ντόναλντ Τραμπ.
Κι αυτό, γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ, δεν τα πηγαίνει καλά ούτε στο εσωτερικό ούτε στο εξωτερικό. Την ώρα που η Ουάσινγκτον σειόταν από τις αποκαλύψεις του άλλοτε δικηγόρου του Μάικλ Κοέν, ο Τραμπ έψαχνε σανίδα σωτηρίας στον Κιμ Γιονγκ Ουν. Πίστευε ότι μια συμφωνία με την Βόρεια Κορέα θα άλλαζε το κλίμα και θα επέστρεφε νικητής στην πατρίδα του. Όμως, όλα αυτά αποδείχθηκαν φρούδες ελπίδες για τον ίδιο.

Το βλέμμα του Τραμπ λίγο μετά την κατάρρευση των συνομιλιών με τον Κιμ Γιονγκ Ουν τα έλεγε όλα. Απογοήτευση, απελπισία, θυμός. Και τώρα πρέπει να γυρίσει πίσω ηττημένος και να αντιμετωπίσει την πικρή αλήθεια. Να συνειδητοποιήσει ότι τα ψέμματα τελείωσαν.
Η δεύτερη Σύνοδος Κορυφής ΗΠΑ – Βόρειας Κορέας, ήταν καταδικασμένη να αποτύχει. Έγινε βιαστικά, χωρίς την απαραίτητη προετοιμασία και χωρίς τα σημάδια ότι μπορεί να αποφέρει καρπούς. Όμως, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε ανάγκη από κάτι που θα λειτουργούσε ως αντίβαρο στην πολιτική θύελλα που έχει ξεσπάσει για τον ίδιο στην χώρα του.


Απασφάλισε ο Κοέν για Τραμπ: «Είναι ρατσιστής, απατεώνας, ντρέπομαι που συνεργάστηκα μαζί...
Αποφάσισε λοιπόν σήμερα το πρωί να φορέσει την μάσκα του επιχειρηματία και με τα γνωστά κλισέ να προσπαθήσει να σώσει την παρτίδα. «Καλός τύπος ο Κιμ», είπε ο Τραμπ, «αλλά κάποιες φορές πρέπει απλά να φεύγεις».  Μια μιλούσε ο ίδιος και μια έδινε τον λόγο στον υπουργό του των Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο. Σαφής προσπάθεια να μην είναι μόνο ο ίδιος στο κάδρο της αποτυχίας. Είπε ότι η Βόρεια Κορέα ήθελε να αρθούν όλες οι κυρώσεις αλλά κάτι τέτοιο είναι αδύνατον.

Ο σημερινός Τραμπ αν μελετήσει κανείς την συμπεριφορά του κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ήταν ένας Τραμπ που δεν έχουμε ξαναδεί από όταν έγινε Πρόεδρος των ΗΠΑ. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφω, δεν ήταν εριστικός αλλά ούτε και είχε το γνωστό ύφος «ξερόλα».

Και πως να μην είναι έτσι αφού τα όσα κατέθεσε ο πρώην δικηγόρος του, Μάικλ Κόεν, μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και στην καθαίρεσή του. Και η σημερινή του φράση «κάποιες φορές πρέπει απλά να φεύγεις», ίσως να αποδειχθεί προφητική. Αν και σύμφωνα με τον άλλοτε δικηγόρο του, ο Τραμπ δεν θα αποχωρήσει ειρηνικά από τον Λευκό Οίκο…
 

Συνημμένα

  • SFALIAROTRtrump12-768x459.jpg
    SFALIAROTRtrump12-768x459.jpg
    37,2 KB · Εμφανίσεις: 20

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΕΚΤΑΚΤΟ>Κινδυνεύει με σύλληψη και φυλάκιση ο Τραμπ

Για ανήθικη και πιθανώς εγκληματική συμπεριφορά κατηγόρησε τον Ντόναλντ Τραμπ ο πρώην προσωπικός δικηγόρος και στενός συνεργάτης του, Μάικλ Κόεν, αποκαλώντας τον ευθέως τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών απατεώνα, ψεύτη και ρατσιστή.

 

Επισκέπτης
Όποιος γελάει τελευταίος γελάει καλύτερα!
 

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Μηνύματα
3.577
Like
81
Πόντοι
16
Δεν είναι καλός ο "φασίστας" Τραμπ επειδή είναι ειρηνόφιλος.
Καλός είναι ο δημοκράτης Ομπάμα και το δημοκρατικό ζεύγος Κλίντον
που βομβάρδισαν-διαμέλισαν χώρες ,Ιρακ,Σερβίες,Κόσσοβα,
ίδρυσαν-εξόπλισαν τον isis σε Λιβύη-Συρία κτλπ :s&m_1:


www.efsyn.gr/themata/infowar/89707_ompama-o-isyhos-amerikanos-fonias]https://www.efsyn.gr/themata/infowar/89707_ompama-o-isyhos-amerikanos-fonias[/url]



 

Επισκέπτης
Ο Τραμπ είναι κακός επειδή τα δισεκατομμύρια δολλάρια που διέθετε το State Department στο εξωτερικό επί Ομπάμα για να χρυσοπληρώνει τους ανά τον κόσμο ντόπιους ρουφιάνους δημοσιογράφους αυτός τα διαθέτει μετά το 2016 για να πληρώνει καλύτερα τους Αμερικανούς στρατιώτες που πολεμούν στα μέτωπα που άνοιξαν ο Κλίντον, ο Μπους και ο Ομπάμα!

Ο Τραμπ είναι πρόεδρος με αρχίδια και όχι αρχίδια πρόεδρος όπως οι προηγούμενοι!
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.347
Κριτικές
1
Like
32.283
Πόντοι
8.006
ΕΚΤΑΚΤΟ>Κινδυνεύει με σύλληψη και φυλάκιση ο Τραμπ

Για ανήθικη και πιθανώς εγκληματική συμπεριφορά κατηγόρησε τον Ντόναλντ Τραμπ ο πρώην προσωπικός δικηγόρος και στενός συνεργάτης του, Μάικλ Κόεν, αποκαλώντας τον ευθέως τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών απατεώνα, ψεύτη και ρατσιστή.

Τι εγινε, τον συλλαβανε?
 

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Μηνύματα
1.707
Κριτικές
15
Like
361
Πόντοι
326
Ο Τραμπ εκμεταλεύεται το νομικό συστημα της χώρας του και έχει δολίως πτωχεύσει δύο φορές
 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.255
Κριτικές
3
Like
1.435
Πόντοι
566
O Ερντογάν δεν υποχωρεί για τους S-400, o Τραμπ του… κλείνει το μάτι

https://[URL unfurl="true"]www.in.gr/wp-content/uploads/2019/06/ImgSrc-18.jpeg[/img[/URL]]



Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ άφησε να εννοηθεί ότι είναι ανοιχτός στο να αναστείλει τις προγραμματιζόμενες κυρώσεις κατά της Τουρκίας για την αγορά των ρωσικών S 400.

O Τραμπ κατά τη συνάντηση παραδέχθηκε ότι η κατάσταση είναι περίπλοκη, αλλά πρόσθεσε ότι εξετάζει διάφορες λύσεις.

«Είναι ένα πρόβλημα, αυτό είναι αναμφισβήτητο», δήλωσε κατά την έναρξη της συνάντησής του με τον Ερντογάν στο περιθώριο της συνόδου της G20 στην Οσάκα.

«Η Τουρκία είναι μια φιλική χώρα», σημείωσε παράλληλα, προσθέτοντας ότι «έχουμε κάνει σπουδαία πράγματα μαζί, είμαστε ένας πολύ σημαντικός εμπορικός εταίρος».

Η συνάντηση αυτή, κατά την οποία ο Ερντογάν κατηγόρησε την κυβέρνηση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα για την επιβολή όρων στην εξαγορά από την Τουρκία πυραύλων Patriot, έχει περιγραφεί ως η τελευταία ευκαιρία της Τουρκίας να αποφύγει την επιβολή κυρώσεων από την Ουάσινγκτον.

Νωρίτερα σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι δεν θα υπάρξει υποχώρηση όσον αφορά τη συμφωνία για την απόκτηση του συστήματος αντιαεροπορικής και αντιπυραυλικής άμυνας ρωσικής κατασκευής S-400, προσθέτοντας ότι «τα βλέμματα είναι στραμμένα στη διαδικασία παράδοσης», η οποία αναμένεται να γίνει κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.

Οι ΗΠΑ έχουν προειδοποιήσει ότι θα επιβάλουν κυρώσεις στην Τουρκία αν προχωρήσει στην υλοποίηση της συμφωνίας για την εξαγορά του ρωσικού συστήματος S-400. Ωστόσο η Τουρκία έχει απορρίψει τις προειδοποιήσεις αυτές και έχει δηλώσει ότι δεν θα υποχωρήσει.

Οι σχέσεις μεταξύ των συμμάχων στο ΝΑΤΟ έχουν ενταθεί.

Στις δηλώσεις αυτές που έκανε νωρίτερα σήμερα πριν από τις συνομιλίες που θα είχε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στο περιθώριο της συνόδου της G20 στην Ιαπωνία, ο Ερντογάν πρόσθεσε εξάλλου ότι η συμφωνία για τους S-400 δείχνει τη βελτίωση των δεσμών μεταξύ της Τουρκίας και της Ρωσίας.

«Τώρα πιστεύω ότι τα βλέμματα είναι στραμμένα στην διαδικασία παράδοσης σε αυτό το ζήτημα, αλλά δεν υπάρχουν υποχωρήσεις στην συμφωνία μας έτσι κι αλλιώς», σημείωσε ο Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος πρόσθεσε ότι είναι προτεραιότητα για την Τουρκία η συμφωνία αυτή να περιλαμβάνει την κοινή παραγωγή των συστημάτων και μια μεταφορά τεχνολογίας.

Η εξαγορά στρατιωτικού εξοπλισμού από την Ρωσία αφήνει την Τουρκία ευάλωτη σε αμερικανικά αντίποινα βάσει νόμου του 2017 που είναι γνωστός ως Countering America’s Adversaries Through Sanctions Act.

Οι ΗΠΑ δηλώνουν επίσης ότι το S-400 δεν είναι συμβατό με το αμυντικό δίκτυο του ΝΑΤΟ και θα μπορούσε να υπονομεύσει τα αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη F-35, τα οποία σχεδιάζει επίσης να αγοράσει η Τουρκία.

Βάσει των πιθανών κυρώσεων που μπορεί να επιβληθούν από τις ΗΠΑ, η Τουρκία αντιμετωπίζει τη διαγραφή της από το πρόγραμμα των F-35 μεταξύ άλλων μέτρων, το οποίο μπορεί να καταφέρει σημαντικό πλήγμα στην ήδη ευάλωτη οικονομία της Τουρκίας και στον τομέα της αμυντικής της βιομηχανίας.

Ο Ερντογάν σημείωσε επίσης νωρίτερα ότι είναι σημαντικό για την Άγκυρα να ολοκληρωθεί ο πρώτος αντιδραστήρας στον πυρηνικό σταθμό του Άκουγιου ως το 2023, προσθέτοντας ότι η προμήθεια του μη πυρηνικού εξοπλισμού του σταθμού θα πρέπει να γίνει από την Τουρκία.

Το Άκουγιου είναι ο πρώτος πυρηνικός σταθμός της Τουρκίας και κατασκευάζεται από την ρωσική Rosatom στις ακτές της Μεσογείου. Το κόστος του αναμένεται σύμφωνα με παλαιότερη δήλωση του Ερντογάν να ξεπεράσει τα 20 δισεκατομμύρια δολάρια.


Φταίει ο… Ομπάμα

Εν τω μεταξύ, ευθύνες στον πρώην πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα επέρριψε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, για το γεγονός, όπως είπε, ότι η Τουρκία δεν μπόρεσε να αγοράσει αντιπυραυλικό σύστημα από την Αμερική. Σημείωσε χαρακτηριστικά πριν από τη συνάντηση, και ενώπιον του Ταγίπ Ερντογάν, ότι η Τουρκία δεν είχε άλλη επιλογή από το να αγοράσει το ρωσικό σύστημα.

Στην επίσημη ανακοίνωση του Λευκού Οίκου τονίζονται τα εξής: “Σήμερα ο Πρόεδρος Τραμπ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Ερντογάν της Τουρκίας στη Σύνοδο Κορυφής της G20 στην Οσάκα της Ιαπωνίας. Οι δύο ηγέτες συζήτησαν μια σειρά διμερών θεμάτων που είναι σημαντικά για τις δύο χώρες, συμπεριλαμβανομένης της επιθυμίας για βελτίωση του διμερούς εμπορίου και επίτευξη κοινών στόχων στη Συρία. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ανησυχία του για την πιθανή αγορά από την Τουρκία του ρωσικού συστήματος πυραυλικής άμυνας S-400 και ενθάρρυνε την Τουρκία να συνεργαστεί με τις Ηνωμένες Πολιτείες για την αμυντική συνεργασία με τρόπο που να ενισχύει τη Συμμαχία του ΝΑΤΟ”.

Η στάση του Τραμπ, πάντως, δείχνει ότι οι ΗΠΑ κλείνουν το μάτι στον Ερντογάν και το ξανασκέφτονται για τις κυρώσεις που ενδεχομένως ήθελαν να του επιβάλουν.

[URL unfurl="true"]https://www.in.gr/2019/06/29/world/parathyro-na-min-epivlithoun-kyroseis-stin-tourkia-meta-ti-synantisi-tramp-erntogan/[/URL]
 

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.129
Like
7.968
Πόντοι
1.206
δεν εγινε και η φωτογραφια με τον κυριακο  :-
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom