Νέα

Donald Trump, Πρόεδρος Η.Π.Α.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Μηνύματα
7.902
Like
4.225
Πόντοι
506
φυσικα χιλαρυ υποστηριζω  την νικητρια

η δευτεραντζα ειναι για σας τους ηττημενους
Εισαι λατρης του σαπιοκατεστημενου. ΠΑΣΟΚ, Χιλαρι. Άλλωστε αυτα συνδέονται.
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τον "έκαψαν" τα αντί-Τραμπ μηνύματα που έστελνε στην ερωμένη του - Απολύθηκε πράκτορας του FBI

Απολύθηκε ο πράκτορας του FBI, Πίτερ Στροκ, ο οποίος ήταν στο στόχαστρο των Ρεπουμπλικανών επειδή προεκλογικά έστελνε πολιτικά μηνύματα στην ερωμένη του, σχολιάζοντας υποτιμητικά τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Στροκ είναι το τρίτο υψηλόβαθμο στέλεχος της ομοσπονδιακής αστυνομίας που απολύεται επί προεδρίας του Τραμπ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του πρώην πράκτορα, Έιταν Γκέλμαν, ο υποδιευθυντής του FBI Ντέιβιντ Μπόουντιτς έλαβε την απόφαση να απολύσει τον Στροκ. Η απόφασή αυτή παρεκκλίνει από τη συνήθη πρακτική του FBI και έρχεται σε αντίθεση με τη σύσταση της Υπηρεσίας Επαγγελματικής Υπευθυνότητας της ομοσπονδιακής αστυνομίας που είχε προτείνει να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Στροκ για διάστημα 60 ημερών και να υποβιβαστεί από τα καθήκοντά του, ανέφερε ο δικηγόρος ο οποίος επίσης πρόσθεσε ότι η απόλυση αυτή είχε πολιτικά ελατήρια και ότι τα μηνύματα του πελάτη του προστατεύονται από την Πρώτη Τροπολογία.
[size=20pt]
"Η απόφαση να τον απολύσουν ελήφθη λόγω πολιτικών πιέσεων και για τιμωρήσουν τον ειδικό πράκτορα Στροκ επειδή άσκησε το δικαίωμά του στην ελευθερία της έκφρασης", τόνισε.[/size]

Ο Στροκ μετείχε στην έρευνα για την Κλίντον και στη συνέχεια εργάστηκε για κάποιο διάστημα στο επιτελείο του Μιούλερ, από το οποίο απομακρύνθηκε όταν αποκαλύφθηκαν τα πολιτικά SMS του προς την ερωμένη του, επίσης πράκτορα του FBI, Λάιζα Πέιτζ.




η χωρα της αν-ελευθεριας
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.194
Κριτικές
13
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Εισαι λατρης του σαπιοκατεστημενου. ΠΑΣΟΚ, Χιλαρι. Άλλωστε αυτα συνδέονται.
του θυμιζει τη μαργκαρετ,ειχαν και οι 2 τους  συζυγους με ενα κοινο,ηταν σαβουρογαμηδεσ
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
δροσεροι σαν τον δροσερο εθναρχη δεν ηταν

ειχαν χομπυ γυναικες
 

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Μηνύματα
651
Like
127
Πόντοι
6
πόσο μα πόσο γουστάρω Donald Trump !!!

Η εκδίκηση του μέσου λευκού ετεροφυλόφιλου αμερικανού λέγεται !!! Τούς έχουν γαμήσει και αυτούς τους καημένους με τα μούλτι κούλτι σύνδρομα , τους μαύρους, τους λατίνο, τους μουσουλμάνους και δεν συμμαζεύεται .!!
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306

merde

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Μηνύματα
249
Like
0
Πόντοι
1
οι νεοταξιτες νομιζουν  οτι ο Τραμπ ειναι σαν τον αραπη που τον ειχαν 'σκυλακι" τους... αμ δε!
 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.255
Κριτικές
3
Like
1.435
Πόντοι
566
Για να δουμε τι θα καταφέρει ο Ερντογαν.... παντως φαινεται πως τον τρώει ο κωλος του.....



Αντεπίθεση Ερντογάν με μποϊκοτάζ αμερικανικών προϊόντων

Το σχοινί στις σχέσεις με τις ΗΠΑ τραβά ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος ανακοίνωσε πως η χώρα του θα μποϊκοτάρει αμερικανικές ηλεκτρονικές συσκευές εν μέσω κλιμακούμενης διπλωματικής διαμάχης με την κυβέρνηση Τραμπ.

«Θα εφαρμόσουμε μποϊκοτάζ σε βάρος των αμερικανικών ηλεκτρονικών προϊόντων. Αν έχουν iPhones, υπάρχουν Samsung από την άλλη πλευρά» δήλωσε ο Ερντογάν σε ομιλία του στην Άγκυρα.

Ο Ερντογάν δήλωσε ακόμη ότι η Τουρκία λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα για την οικονομία, εν μέσω διολίσθησης της λίρας, η οποία επιτείνεται από τη διαμάχη με την Ουάσινγκτον, αλλά είναι σημαντικό να τηρηθεί μια σταθερή πολιτική στάση. Η μετάβαση σε ξένο νόμισμα θα σήμαινε υποχώρηση στον εχθρό, δήλωσε ο Ερντογάν.

Των δηλώσεων Ερντογάν προηγήθηκε μήνυμα του αμερικανού προέδρου πως οι δύο άνδρες δεν έχουν να διαπραγματευτούν τίποτα μέχρι να απελευθερωθεί ο πάστορας.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, που επικαλείται δύο πηγές με γνώση του θέματος που ζήτησαν την ανωνυμία τους, κατά τη συνάντησή του πρέσβη της Τουρκίας στην Ουάσιγκτον Σερντάρ Κιλίτς, με το σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Τζον Μπόλτον, o Mπόλτον ξεκαθάρισε στον Κιλίτς ότι, έως ότου απελευθερωθεί ο αμερικανικός πάστορας, οι ΗΠΑ «δεν έχουν τίποτε άλλο να διαπραγματευτούν».

«Η κυβέρνηση Τραμπ δεν έχει συμβιβαστικές προτάσεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αυτή τη στιγμή και δεν σημειώθηκε πρόοδος κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Κιλίτς» τόνισαν μάλιστα οι δύο πηγές στο Bloombeg.

Η συνάντηση των δύο διπλωματών ήρθε λίγες ώρες μετά το νέο «χαστούκι» Τραμπ στον Ερντογάν, ύστερα από αυτό του διπλασιασμού των δασμών στις εισαγωγές τουρκικού χάλυβα και αλουμινίου, αναφορικά με την πώληση των μαχητικών F-35.

Ο αμερικανός πρόεδρος χθες, Δευτέρα, υπέγραψε το νομοσχέδιο για τον αμυντικό προϋπολογισμό (NDAA) του οικονομικού έτους 2019, ύψους 717 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το «πάγωμα» της πώλησης των μαχητικών F-35 στην Τουρκία.

Το Πεντάγωνο θα πρέπει να αξιολογήσει εάν η χρήση των S-400 από την Τουρκία θα μπορούσε να επηρεάσει διάφορα αμερικανικά οπλικά συστήματα, όπως το F-35, το πυραυλικό σύστημα Patriot, τα ελικόπτερα Σινούκ, Απάτσι και Μπλακ Χοκ και το μαχητικό F-16.

 

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Μηνύματα
1.707
Κριτικές
15
Like
361
Πόντοι
326
Θεός , τους έχει τρελάνει όλους
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Νέες «φωτιές» από την πρώην συνεργάτιδα Τραμπ: Η Μελάνια ανυπομονεί να τον χωρίσει

Σε ένα από τα αποσπάσματα του βιβλίου της, Μάνιγκολτ αναφέρεται στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια, η οποία -όπως σημειώνει- δεν βλέπει την ώρα να χωρίσει τον Τραμπ, μόλις ολοκληρώσει τη θητεία του στον Λευκό Οίκο.

Δεύτερον, το τζάκετ που έγραφε «Πραγματικά δεν με νοιάζει, εσένα;», το οποίο είχε φορέσει η Μελάνια κατά την επίσκεψή της στα παιδιά μεταναστών που είχαν χωριστεί από τις οικογένειές τους, μία πολιτική που είχε επικρίνει και η ίδια η σύζυγος του Πλανητάρχη

 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.255
Κριτικές
3
Like
1.435
Πόντοι
566
Τζωνυ ο Τραμπ γλεντάει τον Ερντογαν και μας λες πως η Μελανια θελει να τον χωρίσει  :jerking: :jerking: :jerking:

Βλεπω να σαρωνεις φετος στους αγώνες.....
 

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Μηνύματα
911
Like
208
Πόντοι
6
πρεπει να  μουσκεψει επειγοντως το πουλιι του ο τχωνυ! :S
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom