txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.858
- Πόντοι
- 496
Για αυτό θα ηθελα η Ελλαδα να γινει η 51η πολιτεία των ΗΠΑ... ΜΟΝΟ ετσι θα αλλαζαμε δραστικα νοοτροπία...
σωστο
Για αυτό θα ηθελα η Ελλαδα να γινει η 51η πολιτεία των ΗΠΑ... ΜΟΝΟ ετσι θα αλλαζαμε δραστικα νοοτροπία...
η ιδια νοοτροπια ειναι αυτο που λες,της υποταγης και της φαπας. γιατι πρεπει παντα να ειμαστε υπο...καποιων ξενων?Για αυτό θα ηθελα η Ελλαδα να γινει η 51η πολιτεία των ΗΠΑ... ΜΟΝΟ ετσι θα αλλαζαμε δραστικα νοοτροπία...
η ιδια νοοτροπια ειναι αυτο που λες,της υποταγης και της φαπας. γιατι πρεπει παντα να ειμαστε υπο...καποιων ξενων?
πηγαιντε στο 5:51
τωρα το παρατηρησα
αν εχουμε τη νοοτροπια να παραδιδουμε ετσι ευκολα την ελευθερια μας αριστερα και δεξια,φυσικα δε μπορουμεγιατι δεν μπορουμε μονοι μας
αν εχουμε τη νοοτροπια να παραδιδουμε ετσι ευκολα την ελευθερια μας αριστερα και δεξια,φυσικα δε μπορουμε
Μπορει να φτιαξουμε καπως εαν επιβληθει η Αμερικανικη Δικαιοσυνη και Αξιοκρατιαη ιδια νοοτροπια ειναι αυτο που λες,της υποταγης και της φαπας. γιατι πρεπει παντα να ειμαστε υπο...καποιων ξενων?
δεν εχουμε κρατος. δεν εχουμε απο την απελευθερωση και μετα,απλα νομιζαμε οτι ειχαμε.δεν το ειπα με την κακη εννοια
ειμαστε τοσο διαλυμμενο κρατος που πλεον απλα πρεπει να σηκωσουμε τα χερια ψιλα να τα παρατησουμε και να αφησουμε την διαχειρηση στους ξενους
δεν ειναι κακο να ζητας βοηθεια οταν βλεπεις ο ιδιος πως εισαι ανημπορος να κανεις το οτιδηποτε
δεν εχουμε κρατος. δεν εχουμε απο την απελευθερωση και μετα,απλα νομιζαμε οτι ειχαμε.
να αφησουμε τη διαχειριση στους ξενους γιατι? αυτοι ενδιαφερονται για το καλο των δικων τους λαων και καλα κανουν. βοηθεια οκ,αλλα οχι να θελουμε να βαζουμε τον καθε πουστη πανω στο κεφαλι μας. δοξα το θεο,υπαρχουν ακομη ελληνες πολυ αξιολογα ατομα και θα συνεχισουν να γεννιουνται,δε χαθηκαν ολα.
υ.γ. μια που βλεπω σε αλλο θεμα να ασχολεισαι με το συγκεκριμενο τομεα επενδυσεων,με την ευκαιρια να σου θυμισω πως ο πρωτος παραγωγας,αυτος που εφτιαξε το πρωτο future, ειναι ο θαλης ο μιλησιος
για την αξιοκρατια συμφωνω εν μερει. για τη δικαιοσυνη οχι. και εκει και παντου οι λεφταδες απατεωνες πληρωνουν ακριβους δικηγορους και κυκλοφορουν ελευθερα. παραδειγμα...πριν χρονια ειμαι συδνευ,αυτος που με φιλοξενει ειναι παιδικος φιλος και κανει παρεα με ενα 24χρονο πορτογαλο που σπρωχνει κοκορετσι στη μιση πολη. 2 πορσακια στα 24 του, 3 βιλλες κατω στη θαλασσα στα ακριβα προαστεια κοκ. καποια στιγμη τον ρωταω,καλα δε σε βουτανε εδω? απαντα...με πιανουνε ,και? πληρωνω ενα καρο δολαρια σε δικηγορο και την αλλη μερα ειμαι εξω. οποτε εχω τις αμφιβολιες μου για το "τελειο" συστημα δικαιοσυνης που νομιζουμε οτι υπαρχει στις προχωρημενες δυτικες κοινωνιες.Μπορει να φτιαξουμε καπως εαν επιβληθει η Αμερικανικη Δικαιοσυνη και Αξιοκρατια
Φαντασου αστυνομικους να τραβανε οπλα για πλακα
οι ποινες 187 ετων να εξοφλουνται μεχρι τελευταια μερα
και να υπηρχε αξιοκρατια και ελευθερη επιχειρηματικοτητα
φυσικα θα ιδιωτικοποιουταν τα παντα
συμφωνουμε
απλα πιστευω ακομα και βοηθεια να παρουμε απο τους ξενους και μετα μας αφησουνε χωρις "λουρακι" παλι θα τα σκατωσουμε.( το ιδιο πιστευω δυστυχως και εγω. μονη ελπιδα οι νεες γενιες που ερχονται απο πισω μηπως καταφερουν και αλλαξουν κατι προς το καλυτερο)
Δεν ξερω , εγω προσωπικα 28 χρονων ειμαι και εχω απογοητευτει πληρως απο τους Ελληνες πολιτικους. Δεν ελπιζω πλεον τιποτα απο αυτους.( αυτοι ειναι αυτοι που ειναι και κανουν τη δουλεια τους. ο τσιπρας και καθε τσιπρας μια χαρα ειναι,εμεις εχουμε προβλημα, η βαση....! εμεις τους επιλεγουμε,δικοι μας ανθρωποι ειναι,δε μας τους επεβαλε κανεις με το ζορι ;) αρα κατι πρεπει να αλλαξει σε εμας)
Αυτο που λες για τον Θαλη το γνωριζω.
Για αρχη ας φυγει ο Τσιπρας να ηρεμησει λιγο το κεφαλι μας , και βλεπουμε. Ενα ενα τα βηματα χαχα : ) (μεχρι τωρα ετσι ελεγα,τελευταια αυτος που ερχετε μου φαινεται λιγο πιο μαλακας και απο τον αλεξ ακομη,μακαρι να κανω λαθος )
Εχουμε μηπως καποια τελευταια πληροφορια εαν ο Ντοναλντ Τραμπ εχει συνελθει από τη κριτικη που του ασκησε μεσω τουιτερ η Ελενα Ακριτα ή ειναι ακομη συγκλονισμενος?
καλα ρε μαλακες τι πανυγηριζετε ολοι για τον τραμπ???εχετε παρει την αμερικανικη υπηκοοτητα και χαιρεστε????? δεν αλλαζει με τιποτα ο μαλακας ο ελληνας...
Λετε να ξαναεχουμε στο μελλον Ελληνοαμερικανο υποψηφιο για προεδρο των ΗΠΑ?Όμως πρεπει να λαβουμε υποψη μας ότι τον προτιμησε η ελληνικη ομογενεια.
Κ να μην ξεχναμε οτι για πρωτη φορα μετα τον Β παγκοσμιο πολεμο , επι προεδριας Ομπαμα η αμερικη εχασε την πρωτη θεση στην παγκοσμια οικονομια και την περασε η Κινα στο ΑΕΠ! Τοσο αχρηστος ο Ομπαμα!
Η Κίνα είναι πολύ μεγαλύτερη οικονομία από τις ΗΠΑ και θα συνεχίζει να ανεβαίνει, ανεξάρτητα ποιος είναι πρόεδρος των ΗΠΑ.... να μην ξεχναμε οτι για πρωτη φορα μετα τον Β παγκοσμιο πολεμο , επι προεδριας Ομπαμα η αμερικη εχασε την πρωτη θεση στην παγκοσμια οικονομια και την περασε η Κινα στο ΑΕΠ! Τοσο αχρηστος ο Ομπαμα!
Αν δει κανεις ποιοι ειναι οι εχθροι του Trump...