Νέα

Δολοφονια καπετανιου και ομαδικο σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα taxidiaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.175
Πόντοι
506
<<Ανησύχησα που έλειπε ο Θανάσης και με το αυτοκίνητο πήγα στο σπίτι του επιστήθιου φίλου του. Πάρκαρα το αυτοκίνητο και εκεί είδα το μηχανάκι του. Ο άντρας μου ήταν όρθιος μπροστά στην είσοδο του σπιτιού.

Ήταν σκυθρωπός με δολοφονικό βλέμμα και με κοιτούσε με μίσος. Πλησιάζοντάς τον τον ρώτησα τι συμβαίνει. Το βλέμμα του τον πρόδιδε ότι κακό συνέβαινε.

Εμφανώς εκνευρισμένος μου είπε ειρωνικά: «να μου απαντήσεις εσύ τι συμβαίνει» δίνοντάς μου να καταλάβω ότι το μυαλό του είχε πάλι κολλήσει και πίστευε ότι έχω γκόμενο. Από το βλέμμα του και την ειρωνεία ήμουν σίγουρη ότι κάτι κακό θα επακολουθούσε.

Ταυτόχρονα μου ήρθαν στο μυαλό οι κουβέντες που μου είχε πει ότι δηλαδή, εάν με έπιανε με γκόμενο, πρώτα θα σκότωνε εμένα και ύστερα τον άλλον. Όλα ήταν στη φαντασία του Θανάση. Με όποιον μίλαγα, νόμιζε ότι τον είχα γκόμενο.

Ξαφνικά βλέπω το Θανάση και να με σημαδεύει με ένα όπλο. Τρόμαξα. Σταμάτησα απότομα και του λέω: τι κάνεις εκεί; Είσαι τρελός σημαδεύεις εμένα;

Ο Θανάσης δεν μου απάντησε και συνέχισε να με σημαδεύει  στο ύψος του στήθους. Παρέμενε σιωπηλός. Έδειχνε σαν ζόμπι και αποφασισμένος να με αποτελειώσει.

Φοβήθηκα. Ταράχτηκα τόσο πολύ. Έπεσα στα γόνατα μπροστά στα πόδια του και εκλιπαρώντας τον του έλεγα να σκεφτεί τι πάει να κάνει και ότι δεν έχω γκόμενο.

Συνέχισε να με σημαδεύει με παγερό βλέμμα, χωρίς να μιλάει και να κουνιέται.

Ήμουν βέβαιη ότι είχε έρθει το τέλος μου και ενστικτωδώς αντέδρασα.

Σηκώθηκα απότομα και με το χέρι μου άρπαξα το όπλο για να τον σταματήσω.

Απευθείας το έστρεψα στο κεφάλι μου, βάζοντας το δάχτυλό μου στη σκανδάλη και του είπα: «αφού δεν τα έκανες εσύ, θα  το κάνω εγώ για να ησυχάσω».

Βρέθηκα σε πλήρη σύγχυση και δεν έκανα μπλόφα. Το εννοούσα.

Με το όπλο στο αυτί μου έκανα 3 βήματα πίσω για να μην με ζυγώσει και μου πάρει το όπλο.

Αυτός όρμησε και με τα δυο του χέρια με άρπαξε από τα χέρια και βιαίως με τράβηξε προς το μέρος του κολλώντας με πάνω στο σώμα του. Με το δεξί χέρι του άρπαξε το αριστερό μου και με το άλλο το δεξί μου χέρι, με το όποιο κρατούσα το όπλο, με το δάχτυλο μου στη σκανδάλη.

Τραβώντας με βίαια πάνω στο σώμα του τα χέρια μου εκτάθηκαν, ακούμπησαν στο σώμα του στο ύψος του στήθους του σαν να τα οδήγησε ο ίδιος καθώς συνέχισε να με κρατά με δύναμη από τους καρπούς.

Τότε προκλήθηκε πυροβολισμός. Είδα τον Θανάση να τραντάζεται και να λυγίζουν τα πόδια του συνεχίζοντας να κρατά με δύναμη τα χέρια μου, γονάτισε και με παρέσυρε προς τα κάτω, στιγμή κατά την οποία προκλήθηκε ο δεύτερος πυροβολισμός.>>

ΑΘΩΑ

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.752
Πόντοι
7.885
Καλά όλοι αυτοί που μαζεύονται έξω από τα δικαστήρια μεσημεριάτικα άλλη δουλειά δεν έχουν να κάνουν  :rolleyes: :think: :jerking: :jerking:.Όσο και να φωνάξουν στο μουνάκι της,τον σχόλασε τον μακαρίτη και τώρα θα την γλεντάνε στην φυλακή  :zfuck: :fuck2: :grin: :grin:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.722
Πόντοι
41.129
εχουμε να δουμε πολλα ακομα με αυτα τα πουταναρια που κυκλοφορουν εξω και πανε και παντρευονται κιολας, αφου δεν κανουν για γαμο τα καριολακια.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.175
Πόντοι
506
«Δεν υπάρχει υπογραφή στην κατάθεσή της»

Η 38χρονη υποστήριξε ότι οι αστυνομικές αρχές της άσκησαν έντονη ψυχολογική πίεση καθώς όπως είπε επί 21 ώρες προσπαθούσαν να την κάνουν να παραδεχθεί ότι διέπραξε το έγκλημα.
Ο νέος δικηγόρος της πριν την έναρξη της ανάκρισης δήλωσε ότι «η εντολέας αρνείται την πράξη που της αποδίδουν», ενώ είπε ότι η εξέταση της διήρκησε πάνω από 15 ώρες. Επίσης, είναι απορίας άξιο ότι κατά τη διάρκεια της αστυνομικής προανάκρισης παρίστατο εισαγγελέας, πράγμα εξαιρετικά σπάνιο.
Και αν πράγματι ομολόγησε ενώπιον τόσων προσώπων, τι θα την πείραζε να βάλει την υπογραφή της, το κενό της οποίας αναπληρώνει η υπογραφή ενός εισαγγελέα;».

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
ξέρετε τι πιστεύω ?

ότι εμπλέκεται και πάλι η πιρφορία στο όλο θέμα
ήταν παρτουζίαρηδες και οι 2 , και μάλλον ο καπετάνιος ζήλεψε κάποιον γαμιά της τύπισσας
έκανε σκηνή και τον καθαρίσανε, αποδεικνύεται και πάλι ότι όταν εμπλέκεται η πιρφορία
στον ηδονισμό οι συνέπειες είναι ολέθριες

την καλησπέρα μου  :hi:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ξέρετε τι πιστεύω ?

ήταν παρτουζίαρηδες και οι 2 , και μάλλον ο καπετάνιος ζήλεψε κάποιον γαμιά της τύπισσας
έκανε σκηνή και τον καθαρίσανε, αποδεικνύεται και πάλι ότι όταν εμπλέκεται η πιρφορία

την καλησπέρα μου  :hi:

λες να ειχε μικρο πουλακι

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
που να ξέρω  :dunno:

mihla

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Κριτικές
194
Like
7.181
Πόντοι
30.298
μεγαλη καριολα η κυρια,θελει ενα γερο τσο και λο

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ξέρετε τι πιστεύω ?

την καλησπέρα μου

σε αυτα τα θεματα δεν υπαρχει σωστος και λαθος
λαθος ειναι να φτανουμε σε τετοιες καταστασεις ομως :hi:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Δηλώσεις της χήρας  :wanker: μέσα από τη φυλακή:

"Γνώρισα τον άντρα μου από όταν ήμουν 15 χρόνων.

Από την αρχή ο Θανάσης ήταν υπερβολικά ζηλιάρης,δεν είχε αυτοπεποίθηση ενώ εγώ ήμουν πολύ κοινωνική και εύχαρη!"  :fuck2: :pipa1:

"Έτσι όταν με έβλεπε να μιλάω με κάποιο αγόρι νόμιζε ότι τον απατούσα και μου έκανε σκηνές."

"Το 2006 ενώ ο άντρας μου ήταν στη Μαγαδασκάρη διέρρευσε μία φημολογία ότι εγώ είχα εξωσυζυγική σχέση για 5 μήνες με τον 19χρονο(...)"  :orchestra:

"Το διάστημα αυτό εκείνος είχε τουλάχιστον δύο εξωσυζυγικές σχέσεις." :rockon:

"Μία ημέρα έτυχε να είμαι δίπλα στο κινητό και διάβασα μήνυμα με αποστολέα "Κούλης"  :think:  :effemine: :gay:

Το μήνυμα έγραφε:
Σ'αγαπάω πολύ,δεν θα σε ξεχάσω ποτέ,σε περιμένω!  :coffee:

"Τον Αύγουστο του 2008 ανακάλυψα πολλά μηνύματα ερωτικού περιεχομένου με αποστολέα το όνομα Ελένη.  :dancing:

Έφτασα στο σημείο να τηλεφωνήσω στον αποστολέα των μηνυμάτων και άκουσα μια γυναικεία φωνή με αλλοδαπή προφορά". :bounce-glasses:

"Η κατάσταση αυτή συνεχίστηκε ως τον Γενάρη του 2009.
Όλο αυτό τον καιρό σκοτωνόμασταν στο σπίτι,έσπαγα ότι έβρισκα μπροστά μου. :uglystupid:

Δεν άντεχα να με ξεφτιλίζει με τις αλλοδαπές πόρνες!  :headbang2:

(Αν ήταν με καμμιά Ελλεεινίδα θα της άρεσε!  :tooth: )

"Κάθε φορά που καυγαδίζαμε μού έλεγε κατάμουτρα:
Εγώ θα πηγαίνω όπου γουστάρω,άσε εμένα και κοίτα τα χάλια σου"  :vomit:

"Να προσθέσω ότι την ίδια περίοδο όταν έρχονταν στο σπίτι και ξαπλώναμε δεν ήταν θερμός όπως τον προηγούμενο καιρό.
Κοιμόταν σαν να κοιμόταν με την αδελφή του . :tired: :sleeping:

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια που δεν με άφηνε σε ησυχία σαν γυναίκα".  :knockinb:  :zfuck: :humpleg:  :fart-in-bed:

Κατόπιν τούτων:  :woldman:

Ένοχη η ξεκωλιάρα χήρα.  :erection:
Καταδικάζεται σε ανελέητο ξεκώλιασμα στις φυλακές όλης της ελληνικής επικράτειας!  :orchestra:

Αθάνατος ο αγνός συναγωνιστής μπουρδελιάρης-καπετάνιος!  :priest:

OP
OP
taxidiaris

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
Δηλώσεις της χήρας  :wanker: μέσα από τη φυλακή:

"Γνώρισα τον άντρα μου από όταν ήμουν 15 χρόνων.

Από την αρχή ο Θανάσης ήταν υπερβολικά ζηλιάρης,δεν είχε αυτοπεποίθηση ενώ εγώ ήμουν πολύ κοινωνική και εύχαρη!"  :fuck2: :pipa1:

"Έτσι όταν με έβλεπε να μιλάω με κάποιο αγόρι νόμιζε ότι τον απατούσα και μου έκανε σκηνές."

"Το 2006 ενώ ο άντρας μου ήταν στη Μαγαδασκάρη διέρρευσε μία φημολογία ότι εγώ είχα εξωσυζυγική σχέση για 5 μήνες με τον 19χρονο(...)"  :orchestra:

"Το διάστημα αυτό εκείνος είχε τουλάχιστον δύο εξωσυζυγικές σχέσεις." :rockon:

"Μία ημέρα έτυχε να είμαι δίπλα στο κινητό και διάβασα μήνυμα με αποστολέα "Κούλης"  :think:  :effemine: :gay:

Το μήνυμα έγραφε:
Σ'αγαπάω πολύ,δεν θα σε ξεχάσω ποτέ,σε περιμένω!  :coffee:

"Τον Αύγουστο του 2008 ανακάλυψα πολλά μηνύματα ερωτικού περιεχομένου με αποστολέα το όνομα Ελένη.  :dancing:

Έφτασα στο σημείο να τηλεφωνήσω στον αποστολέα των μηνυμάτων και άκουσα μια γυναικεία φωνή με αλλοδαπή προφορά". :bounce-glasses:

"Η κατάσταση αυτή συνεχίστηκε ως τον Γενάρη του 2009.
Όλο αυτό τον καιρό σκοτωνόμασταν στο σπίτι,έσπαγα ότι έβρισκα μπροστά μου. :uglystupid:

Δεν άντεχα να με ξεφτιλίζει με τις αλλοδαπές πόρνες!  :headbang2:

(Αν ήταν με καμμιά Ελλεεινίδα θα της άρεσε!  :tooth: )

"Κάθε φορά που καυγαδίζαμε μού έλεγε κατάμουτρα:
Εγώ θα πηγαίνω όπου γουστάρω,άσε εμένα και κοίτα τα χάλια σου"  :vomit:

"Να προσθέσω ότι την ίδια περίοδο όταν έρχονταν στο σπίτι και ξαπλώναμε δεν ήταν θερμός όπως τον προηγούμενο καιρό.
Κοιμόταν σαν να κοιμόταν με την αδελφή του . :tired: :sleeping:

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια που δεν με άφηνε σε ησυχία σαν γυναίκα".  :knockinb:  :zfuck: :humpleg:  :fart-in-bed:

Κατόπιν τούτων:  :woldman:

Ένοχη η ξεκωλιάρα χήρα.  :erection:
Καταδικάζεται σε ανελέητο ξεκώλιασμα στις φυλακές όλης της ελληνικής επικράτειας!  :orchestra:

Αθάνατος ο αγνός συναγωνιστής μπουρδελιάρης-καπετάνιος!  :priest:

έκλαψα με το σχολιασμο :))))))

OP
OP
taxidiaris

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
παντως η χηρα μου βγαζει κατι πολυ εκφυλο και διεστραμμενο.....

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.175
Πόντοι
506

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014