apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πρωτοτυπος θανατος τυπεπνιγηκε στη χεστρα τυπε :S
πρωτοτυπος θανατος τυπεπνιγηκε στη χεστρα τυπε :S
πνιγηκε στη χεστρα τυπε :S
oλα για την αναβολα γινεται μαγκες ειναι η μαστιγα της εποχης οπως τα 80ς τα ναρκωτικα
αντι να πηγαινει ο φανης κ ο γιωργος στην ουρσουλα πανε στον τζιμυ τον σιδερενιο να κουμπωθουν
καλά πόσο κοστίζουν τα αναβολικά για να φτάσει κανείς στο σημείο να σκοτώσει δύο ανθρώπους ?
ξέρω ότι η κοκαϊνη είναι όντως ακριβή , αλλά για τα αναβολικά να γίνεται τέτοιο πράγμα πρώτη
φορά το ακούω...
Αν μένεις στο Παγκράτι μαν αυτό δεν φαντάζει και πολύ ασήμαντος λόγος...τυπε στην ελλαδα πριν μερικα χρονια σκοτωθηκανε για μια θεση παρκινγκ :S
Αν μένεις στο Παγκράτι μαν αυτό δεν φαντάζει και πολύ ασήμαντος λόγος...
ο χρυσος αιωνας του περικλη ηταν μονο αρχιτεκτονικα πολιτιστικα χρυσος, πολιτικα ηταν φανατισμος μεταξυ δημοκρατων αθηναιων(αντιστοιχων των σημερινων αριστερων) που πηγαν να παρουν την θεση στην κυριαρχία της ελλαδας απο τους μιλιταριστες σπαρτιατες (οι αντιστοιχοι αριστοκρατικοι δεξιοι της εποχης) και επειδη η πλειοψηφια δεν γουσταρε την βαρια φορολογια των αθηναιων αλλα γουσταρε την σπαρτη τελικα μετα απο αρκετες αντιαθηναϊκες εξεγερσεις επικρατησε η σπαρτη (οπως και στον εμφυλιο του 1946-49 που η αριστερα μειοψηφουσε εναντι του εθνικου στρατου ωσπου εχασε)Έτσι! Είτε είναι το γεγονός πολιτική δολοφονία είτε ξεκαθάρισμα λογαριασμών είτε απλά ένας τσαμπουκάς που πήγε πολύ στραβά ας φανατίσουν κανάλια και φανατισμένοι και άλλο τον κόσμο! Ας χωριστούμε σε στρατόπεδα δεξιών και αριστερών,ας πάρουμε τα όπλα και ας σκοτωθούμε μεταξύ μας έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα να παραχωρήσουμε σαν χώρα και το τελευταίο βρακί μας στους έξυπνους και πονηρούς αυτού του κόσμου να το κάνουμε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Έλληνας ο ένδοξος απόγονος του χρυσού αιώνα...που τον καταφέρανε να νομίζει ότι είναι είτε ο επόμενος Λεωνίδας είτε ο καινούριος Τσε Γκε Βάρα...
2 αλβανοι με καραμπινα στη Μανη? απο που εισαι σπυρο εσυ μωρο μου?
Έτσι! Είτε είναι το γεγονός πολιτική δολοφονία είτε ξεκαθάρισμα λογαριασμών είτε απλά ένας τσαμπουκάς που πήγε πολύ στραβά ας φανατίσουν κανάλια και φανατισμένοι και άλλο τον κόσμο! Ας χωριστούμε σε στρατόπεδα δεξιών και αριστερών,ας πάρουμε τα όπλα και ας σκοτωθούμε μεταξύ μας έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα να παραχωρήσουμε σαν χώρα και το τελευταίο βρακί μας στους έξυπνους και πονηρούς αυτού του κόσμου να το κάνουμε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Έλληνας ο ένδοξος απόγονος του χρυσού αιώνα...που τον καταφέρανε να νομίζει ότι είναι είτε ο επόμενος Λεωνίδας είτε ο καινούριος Τσε Γκε Βάρα...
oλα για την αναβολα γινεται μαγκες ειναι η μαστιγα της εποχης οπως τα 80ς τα ναρκωτικα
αντι να πηγαινει ο φανης κ ο γιωργος στην ουρσουλα πανε στον τζιμυ τον σιδερενιο να κουμπωθουν
Μην κολλάς στο ιστορικό λάθος.Πιστεύω ήταν ξεκάθαρο το τι ήθελα να πω.ο χρυσος αιωνας του περικλη ηταν μονο αρχιτεκτονικα πολιτιστικα χρυσος, πολιτικα ηταν φανατισμος μεταξυ δημοκρατων αθηναιων(αντιστοιχων των σημερινων αριστερων) που πηγαν να παρουν την θεση στην κυριαρχία της ελλαδας απο τους μιλιταριστες σπαρτιατες (οι αντιστοιχοι αριστοκρατικοι δεξιοι της εποχης) και επειδη η πλειοψηφια δεν γουσταρε την βαρια φορολογια των αθηναιων αλλα γουσταρε την σπαρτη τελικα μετα απο αρκετες αντιαθηναϊκες εξεγερσεις επικρατησε η σπαρτη (οπως και στον εμφυλιο του 1946-49 που η αριστερα μειοψηφουσε εναντι του εθνικου στρατου ωσπου εχασε)
τυπε καλα τα ελεγ ο λακης οτι τα κομμουνια ειναι σκυλια μαυρα :S
εγω παντως εχω ακουσει οτι τα αναβολικα κανουν κακο στο "εργαλειο"... εχεις λεει προβληματα στυσης, και επισης κανουν κακο στα καλαμπαλικια και μπορει να μεινεις στειρος... :S .....ασε δεν θα παρω... τι να τα κανω τα μπρατσα αν δεν μου σηκωνεται?
εγω παντως εχω ακουσει οτι τα αναβολικα κανουν κακο στο "εργαλειο"... εχεις λεει προβληματα στυσης, και επισης κανουν κακο στα καλαμπαλικια και μπορει να μεινεις στειρος... :S .....ασε δεν θα παρω... τι να τα κανω τα μπρατσα αν δεν μου σηκωνεται?
μπορει να γουσταρει δεν λεω... αλλα μετα θα θελει και πουτσα...θα την γαμήσεις στο ξύλο
μετα την κανεις πασα στον κοσνικ αυτος μονο γκαμαιμπορει να γουσταρει δεν λεω... αλλα μετα θα θελει και πουτσα...