gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
πιστευω το κανει για την δοξα μαν,δεν παιρνει χρημαφιλε,ποσο λες να παιρνει για καθε υποθεση?
πιστευω το κανει για την δοξα μαν,δεν παιρνει χρημαφιλε,ποσο λες να παιρνει για καθε υποθεση?
με τιποτα...κανα 10.000 δεν θα ζηταει?πιστευω το κανει για την δοξα μαν,δεν παιρνει χρημα
οχι τυπε ποιος να δωσει τοσα λεφτα;αντε να παιρνει καμια γουρναδα δωρο για ψησιμομε τιποτα...κανα 10.000 δεν θα ζηταει?
Το θεμα ειναι οτι ο Κουγιας μπορει να σταθει και στην τηλεοραση,εχει το λεγειν...Το θεμα ειναι:
Ο Κουγιας δινει λυσεις στην πελατεια του, ή απλα πλασαρεται μεσω των Μιντια και ΕΤΣΙ θεωρειται νο1?
Προσωπικα, τον εχω δει να παιρνει πολυ βαριες περιπτωσεις, με ελαχιστη πιθανοτητα επιτυχιας και νομιζω το κανει μονο για τα λεφτα. Φοιτητες νομικης που εχω ρωτησει, δεν τον εχουν ως προτυπο (για τις πραγματικες του επιτυχιες).
Ασχετως αυτου, τον θεωρω ευφυεστατο και, αρα, ΣΑΦΩΣ πανω απ' το μεσο ορο Ελληνων ποινικολογων.
Το θεμα ειναι:
Ο Κουγιας δινει λυσεις στην πελατεια του, ή απλα πλασαρεται μεσω των Μιντια και ΕΤΣΙ θεωρειται νο1?
Προσωπικα, τον εχω δει να παιρνει πολυ βαριες περιπτωσεις, με ελαχιστη πιθανοτητα επιτυχιας και νομιζω το κανει μονο για τα λεφτα. Φοιτητες νομικης που εχω ρωτησει, δεν τον εχουν ως προτυπο (για τις πραγματικες του επιτυχιες).
Ασχετως αυτου, τον θεωρω ευφυεστατο και, αρα, ΣΑΦΩΣ πανω απ' το μεσο ορο Ελληνων ποινικολογων.
Ρε φιλε τι να πει,πολυ βαρη εγκλημα και ειναι συνηγορος αυτουνου που δεν πυροβολησε....ποσα χρονια λετε να σηκωνει μια τετοια υποθεση?παντως στη συνεντευξη του πριν λιγο στο σταρ ηταν απροσμενα μετριοπαθης....σαν να του ριξανε 10 ηρεμιστικα στο νερο του πριν μιλησει...
ουτε καποιο καρφι για τους νεκρους, ουτε καμμια κορωνα της πουτσας...
παει χαλασε και αυτος...μαλακωσε...
εχει πει τερατα και σε ποιο βαριες υποθεσεις (π.χ. δολοφονια γεωργοπουλου)....Ρε φιλε τι να πει,πολυ βαρη εγκλημα και ειναι συνηγορος αυτουνου που δεν πυροβολησε....ποσα χρονια λετε να σηκωνει μια τετοια υποθεση?
Πόθεν προκύπτει ο χλευασμός?
Με πληγώνεις με τον τρόπο που μου φέρεσαι..Προκλητικα εξυπνακιας! Νομιζεις πως μας δουλευεις και το δουλεμα το καταλαβαινεις μονο εσυ κι οι κολλητοι σου, ενω εμεις ειμαστε χαζοι και δεν καταλαβαινουμε τιποτα.
πιστευω το κανει για την δοξα μαν,δεν παιρνει χρημα
μηπώς το devil's advocate έπρεπε να γυριστεί με τον Κούγια πρωταγωνιστή ;
http://[URL unfurl="true"]www.starsandpopcorn.com/wp-content/uploads/2012/03/The-Devils-Advocate.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Κλαίω ρε.... :2funny: :2funny: :2funny:
Κλαίω ρε....![]()
![]()
![]()
Για λιγα ευρω.........δυο νεοι ανθρωποι
Που παμε???