You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Doggy-style
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ανοίγω αυτό το θρεντ με σκοπό να μπουν μόνο φωτογραφίες με την συγκεκριμένη στάση
η αγαπημένη μου... γαβ-γαβ ;)
Επίσης γαβ-γαβ x2η αγαπημένη μου... γαβ-γαβ ;)
Καλά... αυτή η Angela είναι για πολλές
Μήπως έχεις περισσότερες φωτός της ή πληροφορίες... ???
Βασικά φίλε μου το άνοιξα γιατί είναι η αγαπημένη μου στάση και ίσως πολλών από εδώ μέσα.. και έτσι είπα να υπάρχουν όλες οι doggy οργανωμένες... ;)μηπως το'χουμε παρακανει με τα τοσο εξειδικευμενα θρεντ?στις gallery με τις θεικες πορνοσταρ υπαρχουν ενα σωρο doggystyle φωτο,γιατι ν'ανοιγουμε θεμα για την καθε σταση?Καλοπροαιρετα το λεω
μηπως το'χουμε παρακανει με τα τοσο εξειδικευμενα θρεντ? στις gallery με τις θεικες πορνοσταρ υπαρχουν ενα σωρο doggystyle φωτο, γιατι ν'ανοιγουμε θεμα για την καθε σταση? Καλοπροαιρετα το λεω
ΑΚΡΙΒΩΣ γι' αυτό τον λόγο... να είναι ΣΩΣΤΑ ταξινομημένες, ώστε ο καθένας να βρίσκει στις Συλλογές ΑΚΡΙΒΩΣ ότι γουστάρει ;)
Μακάρι να γινόταν να μεταφερθούν από τα διάφορα ανεξάρτητα threads, ή οι φώτος να είχαν tags, οπότε οι αναζητήσεις θα γινόταν πολύ ποιό εύκολα...
Αυτό σκεφτόμουν και εγώ DuracellΑΚΡΙΒΩΣ γι' αυτό τον λόγο... να είναι ΣΩΣΤΑ ταξινομημένες, ώστε ο καθένας να βρίσκει στις Συλλογές ΑΚΡΙΒΩΣ ότι γουστάρει ;)
Μακάρι να γινόταν να μεταφερθούν από τα διάφορα ανεξάρτητα threads, ή οι φώτος να είχαν tags, οπότε οι αναζητήσεις θα γινόταν πολύ ποιό εύκολα...
φιλαράκι έχω ένα φάκελο με αρκετές φωτο αλλά δε ξέρω αν υπάρχουν άλλες από Αngella...
Καταλαβαίνω... αν κάποια στιγμή βρεις λίγο χρόνο ρίξε μια ματιά... κι αν έχεις ανέβασέ τες
Επίσης αν κάποιος άλλος συναγωνιστής αναγνωρίζει την κοπέλα και ξέρει κάποιο link με φωτογραφίες της ή και βίντεο... ας στείλει pm. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.010
- Πόντοι
- 606
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις