θελει ο θειεος μου να παρει το συγκεκριμενο αυτοκινητο κ επειδη δεν πολυσκαμπαζει απο internet με ρωτησε τι παιζει με τιμες κ εξοπλισμο....εψαξα αλλα δεν καταλαβα ακριβως τι κ πως....μηπως ξερει κανεις αν βγαινει σε diesel σε ολες τις εκδοσεις η σε τι εκδοσεις κ αν βγαινει κ σε αυτοματο κιβωτιο?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Dodge Caliber.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
για δες αυτα τα λινκς και αν βρω τιποτα αλλο θα το βαλω....
αυτα τα εχω βρει κ εγω φιλε... σ ευχαριστω
για δες αυτα τα λινκς και αν βρω τιποτα αλλο θα το βαλω....
ξερεις τι δεν καταλαβαινω?αν βγαινει σε 1.8 disel με αυτοματο....αυτο θελει κ δεν μπορω να βρω αν βγαινει.επισης το 2λιτρο βγαινει με αυτοματο αλλα δεν ξερω αν βγαινει κ diesel ταυτοχρονα.με πιανεις?δεν το λεει καπου ξεκαθαρα.κ τιμες δεν λεει για τετοιες εκδοσεις
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Diesel 2007-present 2.0L I4 turbo (from Volkswagen 170hp TDI) 138 bhp (103 kW) 229 lb·ft (310 N·m) Europe & Australia only, FWD
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
καλο φαινεται...εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι το 1,8 βγαινει μονο με μηχανικο αλλα παιζει αν το παραγγειλεις με αυτοματο να γινεται....το ντιζελ λεει θα βγει με τον διλιτρο κινητηρα...τωρα αν κανεις γνωστης που το εχει ξερει ας πει...
κ γω αυτο καταλαβαινω...καλο φαινεται...εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι το 1,8 βγαινει μονο με μηχανικο αλλα παιζει αν το παραγγειλεις με αυτοματο να γινεται....το ντιζελ λεει θα βγει με τον διλιτρο κινητηρα...τωρα αν κανεις γνωστης που το εχει ξερει ας πει...
Επισκέπτης
σαν κουτι απο παπουτσια..βασικα σαν αμαξακι πως σας φαινεται?
γερμανος-γιαπωνεζος..
οι λοιποι παιζουν το πουλακι τους..
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
αμερικανικο αυτοκινητο ρε φιλε??
ψαξ'το γιατι νομιζω η εν λογω φιρμα ειναι ετοιμη να βαρεσει κανονι....
στα ιδια λεφτα νομιζω ειναι το κασκαι της νισαν,που εχει πανω κατω το ιδιο σουλουπι.....πιο καλη επιλογη μου φαινεται...
ψαξ'το γιατι νομιζω η εν λογω φιρμα ειναι ετοιμη να βαρεσει κανονι....
στα ιδια λεφτα νομιζω ειναι το κασκαι της νισαν,που εχει πανω κατω το ιδιο σουλουπι.....πιο καλη επιλογη μου φαινεται...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.742
- Πόντοι
- 42.697
trampakoulon-caliber
πες του θείου να πάρει Γιαπωνέζο.
σωστός.
κάτι τέτοιο σε αυτην την κατηγορια πχ.
SUbaru Forester
nikos32p
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
το έχω εγω. βγαίνει σε 1.8 148ΗΡ και 2.0 157ΗΡ .Ολα βενζίνη.
Ο κινητήρας είναι του Μιτσουμπίση-Λανσερ.Στην αμερική το δίνουν εγγύησση εφόρου ζωής. Εδω Dodge δίνει 7 χρόνια τα πάντα!! Από τα καλύτερα προγράματα στην ελλάδα. 130 το μεγάλο σερβις..
Εγω έγω την μεσαία έκδοση.το SE.Το SXT δεν έχει πολλα παραπάνω. Στην πόλη καίει 9l/100 Km περίπού.
τι άλλο θες να μάθεις?
Σε πετρέλαιο γιοκ...
Ο κινητήρας είναι του Μιτσουμπίση-Λανσερ.Στην αμερική το δίνουν εγγύησση εφόρου ζωής. Εδω Dodge δίνει 7 χρόνια τα πάντα!! Από τα καλύτερα προγράματα στην ελλάδα. 130 το μεγάλο σερβις..
Εγω έγω την μεσαία έκδοση.το SE.Το SXT δεν έχει πολλα παραπάνω. Στην πόλη καίει 9l/100 Km περίπού.
τι άλλο θες να μάθεις?
Σε πετρέλαιο γιοκ...
democrat
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 10
- Πόντοι
- 2.007
το caliber ενω περυσι ηταν φθηνο φετος παρουσιαζεται ακριβο.Τουτο γιατι οι αλλες εταιρειες εχουν κανει γενναιες μειωσεις.Η DODGE εχει ξεφτιλισει την τιμη στο NITRO περιπου οσο το Caliber αλλα φωτια στην καταναλωση 3,7 κυβ και το Avenger που δεν ξαναβγαινει.Στο caliber τα καινουργια αφεντικα της Chrysler η Fiat πονταρει και πηγε πολυ καλα στο προγραμμα αποσυρσης στις ΗΠΑ,αναμεσα στα 10 πρωτα νομιζω,ενω σκεφτονται να το παραγαγουν και στην Ευρωπη στο παλιο εργοστασιο της bertone.Εδω ο Συγγελιδης φερνει την στανταρντ εκδοση για αυτοματο κλπ παραγγελνεις και περιμενεις κανα 6μηνο.Με 21000ε ευρω ειναι μαλλον ακριβο σε σχεση με τον ανταγωνισμο
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.256
- Πόντοι
- 3.715
σωστός.
κάτι τέτοιο σε αυτην την κατηγορια πχ.
SUbaru Forester
http://[URL unfurl="true"]www.autospectator.com/cars/files/images/SUBARU-2009-FORESTER.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
και θα το κρατήσεις μέχρι να το λιώσεις.
democrat
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 10
- Πόντοι
- 2.007
πληρης παρουσιαση στην wikipedia
Το caliber ενθουσιαζει για το σουλουπι του, μεχρι και γυναικες το εχουν παρει ενω η dodge ειναι σκληρα αρσενικη,macho.Μονο στην Ελλαδα βλεπεις τοσο πολλα caliber.
Υπαρχει και σαιτ με τους φανς:
Το caliber ενθουσιαζει για το σουλουπι του, μεχρι και γυναικες το εχουν παρει ενω η dodge ειναι σκληρα αρσενικη,macho.Μονο στην Ελλαδα βλεπεις τοσο πολλα caliber.
Υπαρχει και σαιτ με τους φανς:
ρε σεις το αμαξακι ειναι για το θειο μου. ο ανθρωπος ειπε να δωσει μεχρι 25 χιλιαρικα κ του βγαινει οπως το θελει ακομα κ με δερμα κ ηλιοροφη.ειναι μια χαρα,τωρα τα κουβας με ροδες κ τα διαφορα αλλα σχολια νομιζω πως δεν ταιριαζουν ετσι ακριβως.στην τελικη οτι δινεις παιρνεις
α ναι?για πες πιο μοντελο να παω να το παρω τωρα....με 25 χιλιαρικα παιρνει τσεροκι...
δεν μπορεις να βρεις με τοσο χαμιλη τιμη,πιστεψε με.με 30 χιλιαρικα παιρνεις το 2λιτρο το κομπας τελειως απλο.....κ εχειναι 5 χιλιαρικα πανω απο αυτα που δινει κ ειναι τελειως απλο.μιλαμε για να εισαι με το κλειδι στο χερι,οχι τις μαλακιε ςπου λενε σε εφημεριδες κ περιοδικα για τις τιμες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις