Εχω μπει στο τριπακι εδω κ καιρο για ενα φουσκωτο. Μαλιστα τωρα που περασε το καλοκαιρι θελω εως το επομενο να το εχω..
Εχει παρει κανεις σας τετοια αδεια??
εψαξα κ βρηκα μερικες πληροφοριες
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
α. Επικυρωμένη φωτοτυπία διπλώματος αυτοκινήτου ή δικύκλου (όλες οι σελίδες) ή προβλεπόμενα ιατρικά πιστοποιητικά παθολόγου και οφθαλμιάτρου.
β. Φωτοτυπία δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.
γ. Τρεις (3) πρόσφατες φωτογραφίες ταυτότητας.
δ. Αποδεικτικό είσπραξης Λιμενικής Αρχής 3 € υπέρ Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού.
ε. Τριπλότυπο είσπραξης 3 € υπέρ ΕΚΟΕΜΝ (από τη Λιμενική Αρχή).
στ. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής, όπου αναγράφεται ότι: "γνωρίζω κολύμβηση, είμαι μόνιμος κάτοικος της παραπάνω διεύθυνσης, δεν έχω υποβάλλει δικαιολογητικά για απόκτηση άδειας ταχυπλόου σε άλλη Λιμενική Αρχή και ο δηλωθείς Α.Φ.Μ. είναι μοναδικός και αληθής".
Μιλησα στο τηλ με ενα δασκαλο σημερα κ μου ειπε οτι θα φτασει περιπου στα 550€ (με 3 πρακτικες κ 6 θεωρητικες ωρες)
Εχει παρει κανεις σας τετοια αδεια??
εψαξα κ βρηκα μερικες πληροφοριες
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
α. Επικυρωμένη φωτοτυπία διπλώματος αυτοκινήτου ή δικύκλου (όλες οι σελίδες) ή προβλεπόμενα ιατρικά πιστοποιητικά παθολόγου και οφθαλμιάτρου.
β. Φωτοτυπία δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.
γ. Τρεις (3) πρόσφατες φωτογραφίες ταυτότητας.
δ. Αποδεικτικό είσπραξης Λιμενικής Αρχής 3 € υπέρ Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού.
ε. Τριπλότυπο είσπραξης 3 € υπέρ ΕΚΟΕΜΝ (από τη Λιμενική Αρχή).
στ. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής, όπου αναγράφεται ότι: "γνωρίζω κολύμβηση, είμαι μόνιμος κάτοικος της παραπάνω διεύθυνσης, δεν έχω υποβάλλει δικαιολογητικά για απόκτηση άδειας ταχυπλόου σε άλλη Λιμενική Αρχή και ο δηλωθείς Α.Φ.Μ. είναι μοναδικός και αληθής".
Μιλησα στο τηλ με ενα δασκαλο σημερα κ μου ειπε οτι θα φτασει περιπου στα 550€ (με 3 πρακτικες κ 6 θεωρητικες ωρες)