Νέα

ΔΙΠΛΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ: Μια δυσεύρετη υπηρεσία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
[size=11pt]Τύπε, δεν είναι αυτή η μόνη περίπτωση. Με τις αναδουλειές που τους δέρνουν είναι λογικό να δεχθούν κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα, στα ακριτικά μπουρδέλα μπορείς να παίξεις με πίστωση χρόνου πέρα από το τυπικό. Κι έτσι μπορείς να έχεις άνεση για διπλή εκτόνωση.

:cum:[/size]

Η μονη αλλαγη που επεφεραν οι αναδουλειες ειναι να μας τα πρηζουν περισσοτερο οι τσατσαδες.

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Εμένα μου συνέβει σχετικά πρόσφατα αλλά η κοπέλα με παρακάλεσε να μην το αποκαλύψω επειδή δεν το προσφέρει πάντα. Τί να πω ίσως ήμουν τυχερός και σίγουρα ήμουν στο δωμάτιο πάνω από 20λεπτο
[size=11pt]Δεν είναι ιδέα μου, λοιπόν!

Η διπλή εκτόνωση μαρτυρείται κι από άλλους συναγωνιστές!

Καταλαβαίνω ότι ο xprncseeker δε θέλει να αποκαλύψει το στανταράκι του.

Μπορείς, όμως, να μας πεις αν πρόκειται για μπουρδέλο του εικοσάρικου και εάν είναι στα κεντρικά ή πιο ακριτικό?  :huh:[/size]

Το είχα ζητήσει παλιότερα αυτό από την ξανθιά μιλφάρα την Αλεξάνδρα που δούλεψε για κάτι μήνες, πρώτα στο Λιοσίων 76 μαζί με την αλλήθωρη Ναταλία και μετά πήγε για λίγο στο Βέργας 2. Φυσικά την είχα πάρει αρκετές φορές και με ήξερε.
[size=11pt]Ρέκτη Ερωτιάρη, ΡΙΣΠΕΚΤ για τις συναλλαγές σου!  :kneel:

Η διπλή εκτόνωση έπαιξε στο 20ρικο με άνεση χρόνου, έτσι?[/size]

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Μου ειχε τυχει και εμενα στο φυλης 80 πιο παλια με τη φολα την Αννα Μαρια τη ξανθια, που εδινε και κωλο στο 20αρικο. Μετα απο μια μετρια πιπα με δοντι (ειχε λαγουδε δοντακια και για αυτο εβαζε δοντι στη πιπα) ζητησα κατευθειαν κωλο στα τεσσερα, επειδη ηταν καθημερινη και δεν ειχε κοσμο ηταν σφιχτη οποτε εχυσα πολυ γρηγορα... τελικα επειδη συνεχισα να ειμαι καυλωμενος την επεισα για δευτερο γυρο αλλα μου ζητησε 5 ευρω παραπανω (μαλλον τα κρατησε για τη παρτυ της). Δεν ειναι σπανιο φαινομενο να τελειωνεις γρηγορα... αλλα στα μπουρδελα του 10αρικου δυσκολο να δεχτουνε χωρις εξτρα χρεωση!!!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μου ειχε τυχει και εμενα στο φυλης 80 πιο παλια με τη φολα την Αννα Μαρια τη ξανθια, που εδινε και κωλο στο 20αρικο. Μετα απο μια μετρια πιπα με δοντι (ειχε λαγουδε δοντακια και για αυτο εβαζε δοντι στη πιπα) ζητησα κατευθειαν κωλο στα τεσσερα, επειδη ηταν καθημερινη και δεν ειχε κοσμο ηταν σφιχτη οποτε εχυσα πολυ γρηγορα... τελικα επειδη συνεχισα να ειμαι καυλωμενος την επεισα για δευτερο γυρο αλλα μου ζητησε 5 ευρω παραπανω (μαλλον τα κρατησε για τη παρτυ της). Δεν ειναι σπανιο φαινομενο να τελειωνεις γρηγορα... αλλα στα μπουρδελα του 10αρικου δυσκολο να δεχτουνε χωρις εξτρα χρεωση!!!

Πέντε ευρώ για δεύτερο ξεκώλιασμα ειναι καλή τιμή :thumbsup:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Οντως αλλα εντελως τσαμπε δυσκολο στα μπουρδελα που το ποσο ειναι ετσι κι αλλιως μικρο!!!
Ισως για αυτο δεν μπαιναμε στην τα διαδικασία να αναζητησουμε δευτερη εκτονωση
θα το προσπαθήσω :grin:

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Ισως για αυτο δεν μπαιναμε στην τα διαδικασία να αναζητησουμε δευτερη εκτονωση
θα το προσπαθήσω :grin:

Ε οσο πιο πολυ το ζηταμε τοσο περισοτερο θα μπενει στο προγραμμα!!! Εστω και ενα μπουρδελο να το βαλει μεσα στο προγραμμα θα το κανουνε κι αλλα. Αλλωστε δεν θα ειναι και μεγαλο το ποσοστο που θα μπορουν να χυσουν σε 15 - 20 λεπτα.

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
[size=11pt]Σώτο μου, τα σέβη μου για το γαμήσι κατευθείαν από κώλο!  :rockon:

Πάντως, στο σιχαμερό Μετάξι μου έχει τύχει να χύσω 2 φορές σε δέκα λεπτά.

Συγκεκριμένα, αυτό έγινε με την Ηλέκτρα από Κολωνού 30. Η πόρνη μάλλον δεν κατάλαβε ότι έχυσα στο ιεραποστολικό και συνέχισε να κοπανιέται, κάτι που πρώτη φορά μου συνέβη σ' αυτή τη στάση...  :o [/size]

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
[size=11pt]Σώτο μου, τα σέβη μου για το γαμήσι κατευθείαν από κώλο!  :rockon:

Πάντως, στο σιχαμερό Μετάξι μου έχει τύχει να χύσω 2 φορές σε δέκα λεπτά.

Συγκεκριμένα, αυτό έγινε με την Ηλέκτρα από Κολωνού 30. Η πόρνη μάλλον δεν κατάλαβε ότι έχυσα στο ιεραποστολικό και συνέχισε να κοπανιέται, κάτι που πρώτη φορά μου συνέβη σ' αυτή τη στάση...  :o [/size]

Οντως τυπε μου, πολυ ξενερωτη σταση για να χυσεις (ισως για ποικιλια ναι αλλα οχι για το τελειωμα)!!! Πρεπει να αρχισουμε να το ζηταμε ωστε να το βαλουνε στο προγραμμα!!!

Υ.Γ. ναι και τις δυο φορες εδωσα κωλο  :rockon:

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Οντως τυπε μου, πολυ ξενερωτη σταση για να χυσεις (ισως για ποικιλια ναι αλλα οχι για το τελειωμα)!!! Πρεπει να αρχισουμε να το ζηταμε ωστε να το βαλουνε στο προγραμμα!!!

Υ.Γ. ναι και τις δυο φορες εδωσα κωλο  :rockon:
[size=11pt]Καθόλου ξενέρωτη δεν ήταν αυτή η στάση με τον τρόπο που εκτελέστηκε!

Η Ηλέκτρα κοπανιόταν με δύναμη και ρυθμό στο ιεραποστολικό ενώ ήταν από κάτω!  :knockinb:

Η πλάκα ήταν ότι μετά τη δεύτερη εκτόνωση (καθώς δεν πήρε χαμπάρι την πρώτη), σχολίασε ότι τελείωσα γρήγορα...  :tooth:[/size]

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
[size=11pt]Καθόλου ξενέρωτη δεν ήταν αυτή η στάση με τον τρόπο που εκτελέστηκε!

Η Ηλέκτρα κοπανιόταν με δύναμη και ρυθμό στο ιεραποστολικό ενώ ήταν από κάτω!   :knockinb:

Η πλάκα ήταν ότι μετά τη δεύτερη εκτόνωση (καθώς δεν πήρε χαμπάρι την πρώτη), σχολίασε ότι τελείωσα γρήγορα...  :tooth:[/size]

αχαχαχα Τυπε μου θα χαρηκε κιολας οτι σε ξεπεταξε, αλλα που να ηξερε  :kneel: :kneel: :kneel:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Και πώς σου σηκωθηκε την δευτερη φορα; Ενω επλεε μεσα στην καποτα με τα προηγουμενα χυσια; Και τελειωσες την δευτερη φορα στο συνολο και τα δυο χυσιματα στο δεκαλεπτο;
Εισαι σκληροπυρηνικος. Εδω αλλοι δεν προλαβαινουν να χυσουν μια φορα σε αυτες τις συνθηκες.                    

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Και πώς σου σηκωθηκε την δευτερη φορα; Ενω επλεε μεσα στην καποτα με τα προηγουμενα χυσια; Και τελειωσες την δευτερη φορα στο συνολο και τα δυο χυσιματα στο δεκαλεπτο;
Εισαι σκληροπυρηνικος. Εδω αλλοι δεν προλαβαινουν να χυσουν μια φορα σε αυτες τις συνθηκες.                    
[size=11pt]Τύπε, δεν μου έπεσε καν! Όσοι πήραν την Ηλέκτρα θα ξέρουν ότι είχε σφικτό μουνάκι και η ίδια συμμετείχε στο σεξ. Οπότε, πώς να μου πέσει?

Όμως, αν το μουνί της άλλης έχει αίσθηση σαν να γαμάς παράθυρο, χάνω τη στύση μου μετά το χύσιμο...  :([/size]

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μεταξυ μας και των "15 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα".
Εισαι 18χρονος η παιρνεις τιποτα για ενισχυση;

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Να πω και εγω την εμπειρια μου.Εγω οταν πηγαινω μπουρδελο τις πιο πολλες φορες παιρνω 2 εκτονωσεις.Η πρωτη ειναι τελειωμα με πιπα και η δευτερη περιλαμβανει σεξ,συνολικος χρονος και στις δυο εκτονωσεις γυρω στα 30 λεπτα και δεν ειμαι 18 χρονος :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:....

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Σε 30 λεπτα ναι, ευκολο ειναι.
Αλλα να μην σου πεσει, οχι. Δυσκολο. Τουλαχιστον για μενα ρε παιδια, τι να πω.

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Μεταξυ μας και των "15 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα".
Εισαι 18χρονος η παιρνεις τιποτα για ενισχυση;
[size=11pt]Τύπε, διανύω την τρίτη δεκαετία της ζωής μου. Είναι λογικό σ' αυτή την ηλικία όποιος έχει καλή υγεία να επιτυγχάνει διπλή εκτόνωση σχετικά εύκολα.

Μεταξύ μας το μόνο που παίρνω για ενίσχυση είναι η [size=16pt]''Συνταγή του Τζούνη''[/size] :

• [li]2-3 πορτοκάλια ωμά και όχι σε χυμό, για να διατηρούνται οι βιταμίνες αναλλοίωτες. Αποφεύγουμε δια ροπάλου τεχνητά σκευάσματα, όπως Fanta.[/li]

• [li]2-3 μανταρίνια ωμά, για τον ίδιο λόγο.[/li]

• [li]1 σοκολάτα υγείας με πορτοκάλι, γιατί ο εξτράκιας πρέπει να έχει ψηλά το ηθικό του στο πεδίο της ''μάχης''. Η σοκολάτα αυξάνει τη λίμπιντο, τη ροή ενέργειας και την οξυτοκίνη (''ορμόνη της ''αγάπης''). Επίσης, το σπέρμα γίνεται γλυκύτερο και ευκολοπόσιμο.[/li]

• [li]1 αναβράζον δισκίο  Echinacea με Βιταμίνη C και ψευδάργυρο. Θωρακίζει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ παράλληλα βοηθά στην ενδυνάμωση της άμυνας του οργανισμού ενάντια στα παράνομα μικρόβια. Επιπρόσθετα, επιταχύνει τη γρήγορη ανάρρωση από το κρυολόγημα για να μη βήχουμε κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών και του ρεκτιφιέ.[/li]

• [li]2-3 σταγόνες σπαθόλαδο ως υπογλώσσιο. Το περίφημο βάλσαμο των αρχαίων Σπαρτιατών είναι ιδανικό για πληγές και χτυπήματα, μώλωπες, εκχυμώσεις, στραμπουλήγματα, εγκαύματα, φλεγμονές, τσιμπήματα. Οι καθημερινές βλάβες από τις επιδρομές θα γίνουν παρελθόν.[/li]

• [li]Προαιρετικά:
    1 δισκίο Λεκιθίνης σόγιας. Η λεκιθίνη και τα φωσφολιπίδια που περιέχει αποτελούν τα ενισχυτικά της διάνοιας. Ο νους του επιδρομέα πρέπει να είναι μόνιμα επάγρυπνος για τους γνωστούς λόγους. Επίσης, η λεκιθίνη ενισχύει τη μνήμη, η οποία βάλλεται καθημερινά από το μολυσμένο αέρα της πόλης και από τα μέταλλα των προωθητικών αερίων στα αποσμητικά χώρου των τσαρδιών.[/li]

WP_20160131_12_21_50_Pro.jpg

[/size]

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
[size=11pt]Τύπε, διανύω την τρίτη δεκαετία της ζωής μου. Είναι λογικό σ' αυτή την ηλικία όποιος έχει καλή υγεία να επιτυγχάνει διπλή εκτόνωση σχετικά εύκολα.
Τυπε ψεματα μας λες, δεν γινονται αυτα... τουλαχιστον στο χρονο που αναφερεις  :)

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Να πω και εγω την εμπειρια μου.Εγω οταν πηγαινω μπουρδελο τις πιο πολλες φορες παιρνω 2 εκτονωσεις.Η πρωτη ειναι τελειωμα με πιπα και η δευτερη περιλαμβανει σεξ,συνολικος χρονος και στις δυο εκτονωσεις γυρω στα 30 λεπτα και δεν ειμαι 18 χρονος :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:....
[size=11pt]Σου κάνουνε καθόλου έκπτωση?

Εμένα μου ζήτησαν να πληρώσω ξανά τη δεύτερη εκτόνωση στο Μαραθώνος 59...

Κούνια που σας κούναγε... :birdman:[/size]

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγω σημερα εχυσα 2 φορες με 10 ευρω.5 ευρω η χυσια.τσαμπα πραμα :grin: :grin: :grin:
και δεν τρολλαρω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom