Νέα

ΔΙΠΛΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ: Μια δυσεύρετη υπηρεσία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
[size=11pt]Χαιρετώ τους συναγωνιστές και ανοίγω ένα θέμα ταμπού.

Σε αρκετούς θα έχει τύχει να καταθέσουν τον λευκό χυμό τους πρόωρα και αρκετά νωρίτερα από τη λήξη του τυπικού 10λεπτου/15λεπτου.

Στον ανεκμετάλλευτο υπολοιπόμενο χρόνο αρκετοί έχουμε δυνάμεις για δεύτερη εκτόνωση, η οποία θα μας κοστίσει άλλο ένα παράβολο των 10ευραίων/20ευραίων.

Αν όμως προστεθεί σαν άτυπη υπηρεσία ή, γιατί όχι, σαν τυπική τα χρήματά μας θα πιάσουν τόπο.

Σκοπός του νήματος είναι να ενημερώσουμε ποια πορνεία και ποιες πόρνες προσφέρουν διπλή εκτόνωση, άνευ επιπλέον χρέωσης.

:hi:[/size]

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

Σε αρκετούς θα έχει τύχει να καταθέσουν τον λευκό χυμό τους πρόωρα και αρκετά νωρίτερα από τη λήξη του τυπικού 10λεπτου/15λεπτου.

Στον ανεκμετάλλευτο υπολοιπόμενο χρόνο αρκετοί έχουμε δυνάμεις για δεύτερη εκτόνωση, η οποία θα μας κοστίσει άλλο ένα παράβολο των 10ευραίων/20ευραίων.

Αν όμως προστεθεί σαν άτυπη υπηρεσία ή, γιατί όχι, σαν τυπική τα χρήματά μας θα πιάσουν τόπο.

Σκοπός του νήματος είναι να ενημερώσουμε ποια πορνεία και ποιες πόρνες προσφέρουν διπλή εκτόνωση, άνευ επιπλέον χρέωσης.

κάτσε ρε φίλε γιατί θα μας τρελάνεις πως γίνετε να χύσεις πρίν από το δεκάλεπτο και μετά να έχεις και καύλες για να ξαναχύσεις στον υπολοιπόμενο χρόνο (δηλαδή στα υπόλοιπα 5 λεπτά) εκτός αν είσαι έφηβος οπότε πάω πάσο

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86

Προσωπικά μου ετυχε τρείς - τέσσερις  φορες ,όχι στο χρονο των 15 λεπτων βεβαια . Αλλά ηταν με κοπέλλες που ειτε με ηξεραν ως πελάτη ,ειτε από κοπέλλες που τους άρεσα. Ολες τις φορές εγινε χωρίς να το ζητησω και βεβαια χωρίς αντάλλαγμα χρηματικο (για το επιπλέον ,εννοείται).  Φωτια στα Σαββατόβραδα ...

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6

Προσωπικά μου ετυχε τρείς - τέσσερις  φορες ,όχι στο χρονο των 15 λεπτων βεβαια . Αλλά ηταν με κοπέλλες που ειτε με ηξεραν ως πελάτη ,ειτε από κοπέλλες που τους άρεσα. Ολες τις φορές εγινε χωρίς να το ζητησω και βεβαια χωρίς αντάλλαγμα χρηματικο (για το επιπλέον ,εννοείται).  Φωτια στα Σαββατόβραδα ...
[size=11pt]Ωραία τύπε! Αν θες μοιράσου μαζί μας τα ονόματα των κορασίδων.  :tits2:

Όσον αφορά την προσωπική μου εμπειρία, μου έχει τύχει διπλή εκτόνωση με την Καμέλια από το Φώκαιας 27. Είχα χύσει στο στόμα της στο μονόλεπτο. Κι εκεί που σκεφτόμουν τη μαλακία που έκανα ξεκινά το ανυψωτικό μπούκι :pipa1: και της έριξα άλλο ένα μπαλάκι στον κώλο της. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε άλλες δυο φορές με εμένα και τον φίλο μου, τον Παντελή Καπότα.

Είμαι σίγουρος πως έπειτα από συνεννόηση κι άλλες θα δεχτούν!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Το αντιτιμο παρεμεινε το ιδιο;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Μεσα σε δεκα λεπτα δυο φορες? Τι λες ρε φιλε?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
[size=11pt]Ωραία τύπε! Αν θες μοιράσου μαζί μας τα ονόματα των κορασίδων.  :tits2:

Όσον αφορά την προσωπική μου εμπειρία, μου έχει τύχει διπλή εκτόνωση με την Καμέλια από το Φώκαιας 27. Είχα χύσει στο στόμα της στο μονόλεπτο. Κι εκεί που σκεφτόμουν τη μαλακία που έκανα ξεκινά το ανυψωτικό μπούκι :pipa1: και της έριξα άλλο ένα μπαλάκι στον κώλο της. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε άλλες δυο φορές με εμένα και τον φίλο μου, τον Παντελή Καπότα.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Το αντιτιμο παρεμεινε το ιδιο;
[size=11pt]Βέβαια, διπλή εκτόνωση στο εικοσάρικο! :zfuck:

Με τη συγκεκριμένη συνεννοήθηκα εκ των προτέρων για διπλή εκτόνωση κάθε φορά που πήγαινα.

:rockon:[/size]

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Δεύτερη εκτόνωση δεν επιτρέπεται στα ακριβά βερολινέζικα μπουρδέλα σε προγράμματα κάτω του μισάωρου και θα επιτρέπεται στα δεκάλεπτα της Φυλής με τις τσατσάδες να σας χτυπάνε τις πόρτες;

Που πάτε ρε Καραμήτροι;

mavro_fidi

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες μου είχε τύχει πρόταση από την τρελοκοτσιδού στο Διδύμου 8Α... είχα χύσει γρήγορα και μου είχε πει την επόμενη φορά που θα έρθεις πες μου να στον παίξω στον νιπτήρα για να το ευχαριστηθείς μετά κανονικά... αυτό το κορίτσι ήταν άπαιχτο.

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Δεύτερη εκτόνωση δεν επιτρέπεται στα ακριβά βερολινέζικα μπουρδέλα σε προγράμματα κάτω του μισάωρου και θα επιτρέπεται στα δεκάλεπτα της Φυλής με τις τσατσάδες να σας χτυπάνε τις πόρτες;

Που πάτε ρε Καραμήτροι;
[size=11pt]Τύπε, δεν είναι αυτή η μόνη περίπτωση. Με τις αναδουλειές που τους δέρνουν είναι λογικό να δεχθούν κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα, στα ακριτικά μπουρδέλα μπορείς να παίξεις με πίστωση χρόνου πέρα από το τυπικό. Κι έτσι μπορείς να έχεις άνεση για διπλή εκτόνωση.

:cum:[/size]

elton tony

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2016
Κριτικές
11
Like
241
Πόντοι
291

Ρε φιλε ειναι λιγο δυσκολο μεσα σε 10λεπτα να χυσεις 2 φορες δηλαδη πιπα χυσιμο και καπακι γαμησι και παλι χυσιμο;
Μπα λιγο δυσκολο.

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86

Μιλάω για πανω από εικοσι χρονια,εννοειται λοιπον ότι δεν δουλεύουν πια. Η μία ητανε στο Μαγνησίας που επεσε από μια νεροποντή,οσοι το θυμούνται. Η άλλη στο Φυλης 71,αλλες αλλου. Τώρα είμαι πουρό ρε τυπε μου, ασε μη μας μαζεψουν με 166 ...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.911
Πόντοι
41.129
τυπε τζουνι αυτό που ζητας το βρισκω απιθανο να βρεθει, καλυτερα να κοιτάξεις για κανα επιβραδυντικο  για να βγαζεις ανετα το 10 λεπτο η και παραπανω.

xprncseeker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
256
Πόντοι
296
Εμένα μου συνέβει σχετικά πρόσφατα αλλά η κοπέλα με παρακάλεσε να μην το αποκαλύψω επειδή δεν το προσφέρει πάντα. Τί να πω ίσως ήμουν τυχερός και σίγουρα ήμουν στο δωμάτιο πάνω από 20λεπτο

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
    Μιλάω για πανω από εικοσι χρονια,εννοειται λοιπον ότι δεν δουλεύουν πια. Η μία ητανε στο Μαγνησίας που επεσε από μια νεροποντή,οσοι το θυμούνται. Η άλλη στο Φυλης 71,αλλες αλλου. Τώρα είμαι πουρό ρε τυπε μου, ασε μη μας μαζεψουν με 166 ...
[size=11pt]Σιγά ρε Μάκη που είσαι πουρό!  :idiot:

Για να συμμετέχεις ενεργά στον πορνικό στοίβο σημαίνει ότι είσαι μια χαρά!

Αλλά απ' ότι κατάλαβα είσαι της μιας και καλής βολής...  :cum:[/size]

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
τυπε τζουνι αυτό που ζητας το βρισκω απιθανο να βρεθει, καλυτερα να κοιτάξεις για κανα επιβραδυντικο  για να βγαζεις ανετα το 10 λεπτο η και παραπανω.
[size=11pt]Τζιμάρα, έχω βρει ένα κολπάκι. Πηγαίνω και βαράω πιρφοριά  :cum: στις τουαλέτες του Κρύσταλ στο Μετάξι και μετά καταθέτω άνετα και δίχως άγχος.

Η διπλή εκτόνωση υπάρχει πραγματικά, όπως και τα παράνομα εξτράκια, απλά είναι δυσεύρετη.  :(

Όχι, όμως, απίθανη...  :)[/size]

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Το είχα ζητήσει παλιότερα αυτό από την ξανθιά μιλφάρα την Αλεξάνδρα που δούλεψε για κάτι μήνες, πρώτα στο Λιοσίων 76 μαζί με την αλλήθωρη Ναταλία και μετά πήγε για λίγο στο Βέργας 2. Φυσικά την είχα πάρει αρκετές φορές και με ήξερε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom