You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
χρυση μου διαβασε ολο το τοπικ κ μετα τα χωνεις
διαβασα το πρωτο και μου φτανει. μηπως απλα εκανε πλακιτσα για να δει τι θα του πουμε;;
χρυση μου διαβασε ολο το τοπικ κ μετα τα χωνεις
Κι εγω στην αρχη ψαρωσα αλλα μετα κατι αρχισε να μου βρωμαει....ειχα ξεχασει το μπεϊκον στο τηγανι και το εκαψα.
Κι εγω στην αρχη ψαρωσα αλλα μετα κατι αρχισε να μου βρωμαει....ειχα ξεχασει το μπεϊκον στο τηγανι και το εκαψα.
εγω βαριομουνα να διαβασω 13 σελιδες
εγω βαριομουνα να διαβασω 13 σελιδες
Χανεις.....θα κλαψεις απ'το γελιο!
Αρχισε αμεσως.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Τοπο στα νιατα ρεεε...θα στειλουμε τις ταυτοτητες φορα παρτιδα.οποιος ειναι κατω απο 30 το πουλο.το site ειναι για μεγαλους ρε!
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ανοιγω αυτο το θεμα για να ΑΠΑΙΤΗΣΩ απο το κοινο σιγα σιγα να αρχισει να διωχνει ολη την πιτσιρικαρια που εχει μαζευτει εδω μεσα η οποια κανει τα εξης
1)γραφει ποστ της μιας προτασης ολο μαλακια κ off topic
2)γραφει 123456 ποστ το δευτερολεπτο νομιζωντας οτι ετσι θα γινει παλιουρας κ θα αποκτισει σεβασμο
3)σοβαρα θεματα οπως ΄΄χυσιμο σε στριγκακια΄΄η ΄΄πως θα κανετε ευτηχισμενο εναν αντρα΄΄μπηκαν μεσα κ χαλασανε την ομαλη ροη των θρεντ
4)νομιζουν οτι ειναι ξερολες κ τα ξερουν ολα ενω δεν ξερουν τιποτα κ μιλανε με βαση τη φαντασια τους
5)κομπορευονται για εμπειριες που τις διαβαζουν στο κοσμοπολιταν κ στο μπουρδελα κ με μιξη δυο τριων μαζι φτιαχνουν μια δικια τους
6)δεν σεβονται μεγαλυτερους κ πουλανε τσαμπουκαδες ενω ολοι γνωριζουν οτι ειναι κοτες λυρατες
κ αλλα πολλα τωρα δεν μου ρχονται
ΑΠΑΙΤΩ λοιπον να μπει κ μια ψηφοφορια πιστευω να την βρω κ εγω να την κανω οπου οι ενας ενας σιγα σιγα θα τον σουταρουμε για αλλου γιατι δεν μπορουμε αλλοα τα μιξιαρικα κ αυτοι ειναι
1)μουνιλας
2)drummerboy
3)Melborg7
4)Whithley
5)xristos1000
6)talos43
7)evabb
8)κ οποιοι αλλοι δηλωσουν εθελοντες
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΞΕΡΟΛΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ
ολο μαλακειες λες.....
εσυ πιτσιρικας δεν εισαι ?ενας φοιτητακος χαζοπιτσιρικας που κανει χαζοηλιθιο χιουμορ στο σαιτ..
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
θα στειλουμε τις ταυτοτητες φορα παρτιδα.οποιος ειναι κατω απο 30 το πουλο.το site ειναι για μεγαλους ρε!
απορριπτεται η προταση σου.. δεν μας συμφερει *P
Απ'οτι διακρινω και στο αβαταρ σου εσυ θα εξελιχθεις σε αιωνιο εχθρο μου.....
Τι είπες τώρα? Έχω μείνει κάγκελο. Νομίζω ότι αυτά που λες είναι τελείως έξω από τη φιλοσοφία του σάιτ σοφέ παππού. Προσωπικά είμαι 27. Κάνε ψηφοφορία και διώξε κόσμο λοιπόν εκκαθαριστή του σάιτ. Ζήτα να βγουν και οι κριτικές όλων μας γιατί όντως από το κοσμοπόλιταν τις κλέψαμε. Τι να πω... Εσύ που πουλάς τσαμπουκά και νταηλίκι στους μικρότερους νιώθεις ωραία έτσι? ΑΠΑΙΤΕΙΣ κιόλας ελληνάρα...ανοιγω αυτο το θεμα για να ΑΠΑΙΤΗΣΩ απο το κοινο σιγα σιγα να αρχισει να διωχνει ολη την πιτσιρικαρια που εχει μαζευτει εδω μεσα η οποια κανει τα εξης
1)γραφει ποστ της μιας προτασης ολο μαλακια κ off topic
2)γραφει 123456 ποστ το δευτερολεπτο νομιζωντας οτι ετσι θα γινει παλιουρας κ θα αποκτισει σεβασμο
3)σοβαρα θεματα οπως ΄΄χυσιμο σε στριγκακια΄΄η ΄΄πως θα κανετε ευτηχισμενο εναν αντρα΄΄μπηκαν μεσα κ χαλασανε την ομαλη ροη των θρεντ
4)νομιζουν οτι ειναι ξερολες κ τα ξερουν ολα ενω δεν ξερουν τιποτα κ μιλανε με βαση τη φαντασια τους
5)κομπορευονται για εμπειριες που τις διαβαζουν στο κοσμοπολιταν κ στο μπουρδελα κ με μιξη δυο τριων μαζι φτιαχνουν μια δικια τους
6)δεν σεβονται μεγαλυτερους κ πουλανε τσαμπουκαδες ενω ολοι γνωριζουν οτι ειναι κοτες λυρατες
κ αλλα πολλα τωρα δεν μου ρχονται
ΑΠΑΙΤΩ λοιπον να μπει κ μια ψηφοφορια πιστευω να την βρω κ εγω να την κανω οπου οι ενας ενας σιγα σιγα θα τον σουταρουμε για αλλου γιατι δεν μπορουμε αλλοα τα μιξιαρικα κ αυτοι ειναι
1)μουνιλας
2)drummerboy
3)Melborg7
4)Whithley
5)xristos1000
6)talos43
7)evabb
8)κ οποιοι αλλοι δηλωσουν εθελοντες
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΞΕΡΟΛΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Τι είπες τώρα? Έχω μείνει κάγκελο. Νομίζω ότι αυτά που λες είναι τελείως έξω από τη φιλοσοφία του σάιτ σοφέ παππού. Προσωπικά είμαι 27. Κάνε ψηφοφορία και διώξε κόσμο λοιπόν εκκαθαριστή του σάιτ. Ζήτα να βγουν και οι κριτικές όλων μας γιατί όντως από το κοσμοπόλιταν τις κλέψαμε. Τι να πω... Εσύ που πουλάς τσαμπουκά και νταηλίκι στους μικρότερους νιώθεις ωραία έτσι? ΑΠΑΙΤΕΙΣ κιόλας ελληνάρα...
Παρακαλείται ο μπαρμπα μουνίλας, ή παπαζεπέτο του σάιτ να σταματήσει να την πέφτει σε μικρότερους.....
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Κλασικη αντιμετωπιση γυναικας..αρχιζει να τα χωνει πριν παρει χαμπαρι τι εχει γινει..
ενω απ οτι βλεπουμε οι (ορισμενοι) ανδρες το αντιμετωπισαν διαφορετικα *P
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
βαριούνται, ή και να διαβάσουν τζάμπα καίει η λάμπα, ή γλομ πέος;Απο χιούμορ όμως οι μικρότεροι, γάμα τα.
Άσε που βαριούνται να διαβάσουν τι έχει γραφτεί.....
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
γενικά δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης εδώ μέσα των μικρών.βαριούνται, ή και να διαβάσουν τζάμπα καίει η λάμπα, ή γλομ πέος;
Εμένα ας πούμε θα με ενδιέφερε να έπαιρνε καθένας μας ένα μικρό σαν πουλέν και προστατευόμενο και να τον είχε εκπαιδευόμενο. να του λέει ας πούμε: παλικάρι μου αυτή την εβδομάδα αναλαμβάνεις τα στούντιο: μπάτζετ έχεις 150 γιούρια. Τράβα, δοκίμασε και έλα να μου κάνεις αναφορά για τα στούντιο να ξέρω να πάω την επόμενη μέρα. Ούτε εγώ να τρώω τα λεφτά μου (να τρώει του μπαμπά του), ούτε να τρελαίνομαι μέχρι να βρω πάρκινγκ. Και να συσφίγκονται οι δεσμοί μεταξύ των διαφορετικών γενεών.
Την άλλη εβδομάδα αναλαμβάνει ct ας πούμε κοκ.
Ολοκληρωμένη ενημέρωση...
και αυτά θα μαθαίνανε ... και εμείς δεν θα κουραζόμαστε...
και τα καημένα θα είχανε μετά άλλοθι για τους μπαμπάδες αφού θα δουλεύανε εκπαιδευόμενοι υπό την προστασία μας. Μετά την παρέλευση εξαμήνου θα τελειώνανε την πρακτική και θα αλλάζαμε εκπαιδευόμενο...τίμια πράγματα...
Έχεις δίκιο. Επάγγελμα δοκιμαστής μπουρδέλων. Πάρτε το χαμπάρι ο καθείς καταθέτει την εμπειρία του κι όποιος θέλει απλά τη λαμβάνει υπόψη. Γι'αυτό υπάρχει το σάιτ. Για κατάθεση προσωπικών απόψεων. Όχι για να σου πει που θα πας να γαμήσεις.γενικά δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης εδώ μέσα των μικρών.
Εμένα ας πούμε θα με ενδιέφερε να έπαιρνε καθένας μας ένα μικρό σαν πουλέν και προστατευόμενο και να τον είχε εκπαιδευόμενο. να του λέει ας πούμε: παλικάρι μου αυτή την εβδομάδα αναλαμβάνεις τα στούντιο: μπάτζετ έχεις 150 γιούρια. Τράβα, δοκίμασε και έλα να μου κάνεις αναφορά για τα στούντιο να ξέρω να πάω την επόμενη μέρα. Ούτε εγώ να τρώω τα λεφτά μου (να τρώει του μπαμπά του), ούτε να τρελαίνομαι μέχρι να βρω πάρκινγκ. Και να συσφίγκονται οι δεσμοί μεταξύ των διαφορετικών γενεών.
Την άλλη εβδομάδα αναλαμβάνει ct ας πούμε κοκ.
Ολοκληρωμένη ενημέρωση...
και αυτά θα μαθαίνανε ... και εμείς δεν θα κουραζόμαστε...
και τα καημένα θα είχανε μετά άλλοθι για τους μπαμπάδες αφού θα δουλεύανε εκπαιδευόμενοι υπό την προστασία μας. Μετά την παρέλευση εξαμήνου θα τελειώνανε την πρακτική και θα αλλάζαμε εκπαιδευόμενο...τίμια πράγματα...