vitsiozos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 413
- Πόντοι
- 21
Το "μίσανδρες" από πού προκύπτει; Δεν λέει τίποτα τέτοιο στο άρθρο.
Το "μίσανδρες" από πού προκύπτει; Δεν λέει τίποτα τέτοιο στο άρθρο.
ο ορος ελεινιδα,δεν αφορα τις σεξουαλικες τους επιδοσεις οι οποιες ειναι πραγματικα σε καλα επιπεδα αλλα τη σταση ζωη τους.εγω ρε παιδιά , έχω γαμήσει ένα κάρο εκδιδόμενες , μόνο με μαύρη δεν έχω πάει γιατί δεν έτυχε.
ρωσίδες
ουκρανίδες
μολδαβές
βουλγάρες
κορεάτισες
αλβανίδες
βραζιλιάνες
οι πιο καβλιάρες γυναίκες που έχω πηδήξει είναι οι Ελληνίδες , ακόμα και στις εκδιδόμενες.
Μην ακούω μαλακίες για ελεεινίδες και κλπ...ας κοιτάξετε τα δικά σας θέματα εσείς που τα λέτε παιδιά.
ο ορος ελεινιδα,δεν αφορα τις σεξουαλικες τους επιδοσεις οι οποιες ειναι πραγματικα σε καλα επιπεδα αλλα τη σταση ζωη τους.
και παλι ειναι σε καλο επιπεδο οι σεξουαλικες τους επιδοσεις.στην πραγματικοτητα,αν το δεις αναλογικα,ειναι πιο πολλες οι ελεινιδες καβλαρες απο τις κομμουνιστριες.το προβλημα ειναι ο τροπος που μεγαλωσαν,οπως επισημανες.Οι Ρωσόφωνες είναι πολύ καλύτερες, όπως
και όλες στις πρώην κομμουνιστικές χώρες.
Οι ελληνίδες έχουν μεγαλώσει με πολλά ταμπού
και προπαγάνδα ότι οι άντρες είναι εχθροί των
γυναικών κτλ. Πως να αναπτύξουν έτσι την σεξουαλικότητά τους;
Αυτή τη στιγμή περισσότερες από τις μισές ελληνίδες από 18-45 ετών
δεν έχουν σύντροφο, ούτε καν περιστασιακά.
συγγνωμη που διακοπτω"αδικημένοι" της ζωής ενωθείτε...
μανιτάρια τα νήματα στο μπου για να βγάλετε τα κόμπλεξ σας αφού δεν θα γαμήσετε ποτέ άνευ χρημάτων.
πάντα φταίει η ρημάδα η ζωή, οι απαράδεκτες "ελεεινίδες" όπως τις λέτε, η τραγική ελληνική νοοτροπία, η κακιά η μοίρα, η μη ύπαρξη "μπάρμπα στην κορώνη", οι νεφελίμ, και ίσως και κάτι καλικατζαράκια που συχνά πυκνά κάνουν μάγια σε ανθρώπινες υπάρξεις της νοτιοανατολικής μεσογείου. μας έχουν σκίσει τα γαμημένα...
παραθετω νήματα προς διευκόλυνσή σας, ίνα εκφραστείτε ελεύθερα
παρόν νήμα, "δημοσκόπηση...κλπ κλπ"
"τι γίνεται με κίεβο" (αντί για το κίεβο βέβαια μαθαίνουμε του καθενός τις πίκρες...)
"τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεινίδες"
picker φυσικά
και πολλά άλλα...
άντε και καλό βόλι !!!
συγγνωμη που διακοπτω
μια ερευνα θα αφησω και θα φυγω
Έρευνα σοκ: Σχεδόν 7 στις 10 ελλεεινιδες είναι μόνες
ευχαριστω πολυ
συνεχιστε
α. δεν εχει και, αυτο που λεεια. και?
β. αυτό δείχνει κάτι για τις γυναίκες ή για τους άντρες? ή και τους δύο...?
Η Ελλάδα είναι μια ανατολιτικη Ορθόδοξη χώρα που πέρασε και 400 χρόνια Τουρκοκρατία.Απο τη στιγμή που αυτή η κοινωνία είναι αυστηρή με τις γυναίκες, αναπτύσσουν και αυτές διάφορες άμυνες και κόμπλεξ. Και παρότι η σεξουαλική απελευθέρωση έχει έρθει εδώ και μερικές δεκαετιες, έχουν ακόμα απωθημένα και εμμονές που προέρχονται από τις γιαγιάδες και τις μανάδες τους.
βασικα αν εξαιρεσεις κατι χουτου και τουτσι που αλληλοσφαζονται στην υποσαχαρια αφρικη και κατι ασιατες εκει γυρω απο αφγανισταν και πακισταν ΟΛΟΙ οι πολιτισμοι στον πλανητη ειναι ανωτεροι απο τον ΝΕΟ-ελληνικοΦίλε οι Τουρκάλες είναι μια χαρά. Σαφώς ανώτερος πολιτισμός.
...οι Ελληνίδες «εκτινάσσουν» το μέσο όρο στις εκτρώσεις, καθώς το 22% αυτών έχει προχωρήσει έστω και μία φορά σε διακοπή κύησης, όταν στην υπόλοιπη Ευρώπη το αντίστοιχο ποσοστό αφορά μόνο στο 2% των γυναικών...Την απάντηση στο συγκεκριμένο συμπέρασμα δίνουν οι 40.000 εκτρώσεις που καταγράφονται ετησίως στην Ελλάδα, οι οποίες και πραγματοποιούνται από κορίτσια κάτω των 18 ετών, σύμφωνα με στοιχεία του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, με το συνολικό αριθμό να υπολογίζεται ότι ανέρχεται στις 300.000.
ανεμογκαστρια τυποι αφου δεν γαμαει κανεις
ουπς...πάει το σχόλιο του ντεσμοντ
τώρα το δικό μου είναι κάπως άσχετο...
μιλάς με "λάθος" άνθρωπο για το συγκεκριμένο θέμα.